Форма входу

Календар новин

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


П'ятниця, 26.04.2024, 18:34
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » Архів новин
Квітень. Все пробуджується, оживає. Ліси, луки, озера, річки немов поспішають назустріч людям, прагнуть постати в усій красі та чарівності, як та наречена, одягаються у найкраще вбрання. Але на красу природи, як і на красу нашого Дубна, сьогодні доводиться дивитись крізь всюдисуще сміття. Тому актуальним заходом є День довкілля, який проводиться щороку в третю суботу квітня. Попри те, що це свято мало б стати святом для душі, днем, коли людина мала б побути наодинці з природою, щоб глибше проникнути у її красу та гармонію, всеж, на жаль, це радше день нашої ганьби перед матінкою-землею, коли ми повинні просити у неї прощення за завдані рани та намагатися лікувати їх. День Довкілля - це нагода обдумати та оцінити дії і кроки, які кожен з нас має зробити в напрямку збереження та відновлення природи, визначити роль кожного жителя у збереженні нашої планети. В рамках заході ... Читати далі»
Переглядів: 1120 | Дата: 22.04.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Вербівчани здавна славляться своєю силою, вмінням боротися за перемогу, одним словом, чемпіонським духом, який витає над селом. І не дивно, що першим чемпіоном України серед богатирів-гирьовиків був вербський спортсмен Дмитро Бондарчук. А ще вихованці Вербського відділення районної ДЮСШ, де працює незмінний тренер, майстер спорту Леонід Момотюк, ставали у різні роки призерами та чемпіонами України і світової першості – це Оля Бондар, Наталя Вознюк та Олексій Котвінський (на фото). До речі, днями Олексій повернувся з чемпіонату світу, який відбувся у Білорусі, виборовши звання чемпіона світу, та став першим майстром спорту міжнародного класу з гирьового спорту не тільки у Вербі, а й Дубенському районі.
Як не дивно, але спортивне керівництво Дубенщини залишилося «поза грою» в організації участі в чемпіонаті світу Олексія Котвінського. Разом з тим, низьки ... Читати далі»
Переглядів: 1077 | Дата: 22.04.2010 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (1)

Перлина Дубенщини. Саме так можна назвати Дубенський замок, який є окрасою нашого древнього міста. Хоча його зовнішньою красою любуються всі дубенчани, проте не кожен з них бував у середині старого замку, а про те, яким життям живуть древні мури, що там відбувається уже й мова не йде.
Проте, тут чи не щодня проходить якийсь захід, чи не щодня можна зустріти чимало відомих людей не тільки Дубенщини та й не тільки з України. Дубенським мурам не доводиться сумувати. Нещодавно на території заповідника відбувалися святкування 300 річниці конституції Пилипа Орлика, а згодом, 18 квітня, саме у Міжнародний день пам’ятників та історичних місць у виставковому залі палацу Острозьких можна було зустріти відому особистість, Бориса Григоровича Возницького. Це відомий український музейний діяч та мистецтвознавець. Герой України (2005), заслужений працівник культури України та Польщі, лауреат Державної премії ім. Т.Шев ... Читати далі»
Переглядів: 1011 | Дата: 22.04.2010 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

Минулої п'ятниці у післяобідню пору актовий зал Дубенської райради був переповнений, тож чиновники райдержадміністрації жваво зносили із сусідніх кабінетів стільці, аби розмістити прибулих на представлення нового голови Дубенської райдержадміністрації.
Та все одно усім не вистачило місця сісти. Багато прибулих тримали у руках букети квітів, аби їх потім вручити новому керівникові. До присутніх у залі звернувся заступник голови Рівненської обласної адміністрації Юрій Кічатий. Він зачитав розпорядження, згідно з яким Олександр Козак звільняється, а Ольга Підкидач призначається на посаду голови райдержадміністрації. До речі, обласний чиновник подякував керівнику району за роботу, за добрі справи. Потім закликав представників нової влади «служити людям вірою і правдою». А ще пан Кічатий наголосив, що потрібно повернути довіру людей до влади, подолати корупції, докладати зусиль ... Читати далі»
Переглядів: 1015 | Дата: 22.04.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Як стало відомо, днями із посади головного лікаря міського територіального медичного об'єднання був звільнений Тарас Покеза, який на цій посаді працював два роки. Одна із головних причин, як кажуть у міській раді, була та, що за час роботи Тарас Олегович не знаходив порозуміння із колективом, із лікарями мед закладу. У свою чергу медичне лобі у депутатському корпусі Дубенської міської ради уже не раз виходило з пропозицією звільнити Тараса Покезу. Правда, головний лікар Дубенського онологічного диспансеру, депутат міської ради Петро Комісарук підтримував і підтримує Тараса Покезу на посаді головного лікаря МТМО. Він вважає, що саме за час роботи пана Покези у медичних закладах міста відбулись зрушення на краще. Проведено у багатьох відділеннях ремонт, придбано обладнання та зроблено інші добрі справи. Тож, мовляв, звільнили чоловіка безпідставно.
Переглядів: 996 | Дата: 22.04.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)

У Дубні процвітає сімейне насильство
Минулий тиждень був рясним на сімейні сварки та побої. Так від останніх потерпіла дубенчанка Ольга, 1936 р. н., яку минулого вівторка побив рідний син Олександр, 1968 р. н.
Вже наступного дня від побоїв постраждала 41-річна Ольга з Дубна. Щоправда, цього разу її карателем став чоловік Василь, 1964 р. н.
Того ж таки 2 грудня до міліції звернувся дубенчанин Володимир, 1955 р. н., який заявив про те, що його по місцю проживання побив зять Олександр, 1985 р. н.
Наступний сімейний скандал відбувся у четвер, 4 грудня. Цього разу постраждала жителька с. Онишківці 47-річна Катерина, відносно якої вчинив фізичне та психологічне насильство її чоловік Олександр, 1961 р. н.
І вже 5 грудня до міліції надійшло повідомлення дубенчанки Наталії, 1969 р. н., про те, що її побив співмешканець Віктор, 1962 р. н.

... Читати далі»
Переглядів: 1023 | Дата: 11.12.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Про те, що сіяти мак заборонено (навіть на власному городі та для власних потреб) знають всі – від малого й до великого. Бо ж заборона ця триває вже не один рік. Але знання – це річ досить абстрактна. Не кожен, хто знає, притримується цих знань. Тому саме такі «обізнані» люди й спричиняють найбільше клопоту правоохоронним органам.
Героями нашої сьогоднішньої розповіді стали двоє пенсіонерів (з етичних міркувань їхні імена змінено). Видно, старшим людям нудно просто так сидіти вдома, тому вони й шукають пригод на свою голову. Та про все по порядку.
Справа №1. Як 80-річний дідусь мак вирощував
Перша наша історія про 80-річного жителя с. Грядки Дубенського району Миколу.
- Ще у квітні цього року Микола, діючи всупереч законодавству, незаконно посіяв на власній присадибній земельній ділянці, що знаходиться біля с. Грядки, насіння рослин снотво ... Читати далі»
Переглядів: 1013 | Дата: 11.12.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Уже традиційно у грудні відзначаємо День місцевого самоврядування. Саме така форма управління дає громадам змогу повною мірою реалізувати себе. Тож минулого понеділка в актовій залі районної ради відбулись урочистості з приводу цього свята, на яке прибули заступник голови обласної адміністрації Степан Павлюк, депутати обласної, районної, сільських рад, сільські голови та керівники району.
     Одні ділились досвідом, інші розповідали про зроблене у своїх громадах, але усі ратували за повноцінне місцеве самоврядування, яке б сприяло розвитку, розбудові як окремих сіл, так району в цілому.
     Учасники Форуму Місцевого самоврядування Дубенського району вважають недоцільним формування всіх місцевих бюджетів безпосередньо Кабінетом Міністрів України, як це передбачено проектом змін до Бюджетного кодексу України, розробленим КМУ. Вони переконані, що ... Читати далі»
Переглядів: 1161 | Дата: 11.12.2009 | Рейтинг: 3.0/1 | Коментарі (0)

Відділ у справах сім'ї та молоді Рівненської облдержадміністрації спільно з агенством моделей "Панна”, рекламно-маркетинговою компанією "Неомарк”, телеканалом "Рівне 1” та видавничим домом "ОГО” проводить з грудня 2009 року по березень 2010 року обласний конкурс "Міс Рівненщина”.
 Запрошуємо дубенських дівчат віком від 14 до 24 років взяти участь у  кастингу, який відбудеться 14 грудня о 17 годині у районному Будинку культури. За детальнішою інформацією звертайтесь у відділ у справах сім'ї та молоді Дубенської міської ради: каб. 405,  конт.тел. 42132.
Переглядів: 994 | Дата: 11.12.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

6 грудня у приміщенні СЗОШ №5 відбулися змагання за кубок Рівненської області з ушу. Участь у них взяли 50 спортсменів Рівненщини, але переважна більшість з них – дубенчани.
У результаті змагань визначилися переможці: у віковій категорії до 5-ти років І місце посів Андрій Яковлєв, ІІ – Анатолій Кряквін і ІІІ – Микола Кривцов.
У віковій категорії 9-11 років перемогу здобув Костя Гомон. На другому місці Любомир Бабич, а на третьому – Роман Крук.
У тій же віковій категорії, тільки серед дівчат, І місце посіла Юлія Міщук, ІІ – Анастасія Тітієвська і ІІІ – Анастасія Юсюк.
У програмі підвищеної складності першим стала Олександра Михальчук, другим – Назар Сінкевич, а третім – Андрій Андрощук.
Загалом же команда м. Дубно впевнено зайняла І місце. Тож велика подяка дирекції ЗОШ №5 і особисто директору Петру Янку, а також батькам спортсменів за допомогу у підготовці та проведенні змаг ... Читати далі»
Переглядів: 890 | Дата: 11.12.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 29 30 »

Copyright MyCorp © 2024