Форма входу

Календар новин

«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Четвер, 25.04.2024, 14:55
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Квітень » 22 » Прийшли вітати і колишні, і теперішні
Прийшли вітати і колишні, і теперішні
11:13
Минулої п'ятниці у післяобідню пору актовий зал Дубенської райради був переповнений, тож чиновники райдержадміністрації жваво зносили із сусідніх кабінетів стільці, аби розмістити прибулих на представлення нового голови Дубенської райдержадміністрації.
Та все одно усім не вистачило місця сісти. Багато прибулих тримали у руках букети квітів, аби їх потім вручити новому керівникові. До присутніх у залі звернувся заступник голови Рівненської обласної адміністрації Юрій Кічатий. Він зачитав розпорядження, згідно з яким Олександр Козак звільняється, а Ольга Підкидач призначається на посаду голови райдержадміністрації. До речі, обласний чиновник подякував керівнику району за роботу, за добрі справи. Потім закликав представників нової влади «служити людям вірою і правдою». А ще пан Кічатий наголосив, що потрібно повернути довіру людей до влади, подолати корупції, докладати зусиль для боротьби з бідністю, бо кожен українець має право на гідне життя. Зрештою, напевно, усі присутні у залі з готовністю сприймають такі лозунги, але чи вдасться втілити намічене у життя? Як кажуть, покаже час. Бо ж нині люди розчарувалися у вирішенні владою їх проблем. Зі слів заступника голови обласної адміністрації люди біля керма району мають знати особистість, а не політичну силу. У державній адміністрації повинні панувати толерантність та відповідальне ставлення до виконання своїх посадових обов'язків. А прийшовши на прийом до чиновника, людина має знайти відповідь на своє запитання. Бо ж у недалекому майбутньому вибори до місцевих рад будуть не за партійними списками, а проходитимуть за мажоритарною системою. Після чого на місцях будуть створені виконкоми до яких перейдуть нинішні повноваження місцевих адміністрації. Далі до слова пан Кічатий запросив Олександра Козака, який у своєму виступі наголосив, що залишає для нового керівництва місцеву казну не порожньою та побажав успіхів у роботі. У свою чергу Ольга Підкидач наголосила, що їхнє головне завдання зробити все, аби Дубенський район з дотаційного став не дотаційним. Правда, враховуючи нинішню економічну ситуацію на це піде не один рік.
Як було сказано з початку, до залу прибуло чимало люду із букетами квітів. Тож практично усі вони дістались Ользі Підкидач. У черзі стояли як представники партії Регіонів, так і інших політичних сил…
А вже у понеділок зранку новопризначена голова Ольга Володимирівна проводила першу нараду, на якій зачитала тези з програми кандидата у президенти Віктора Януковича. До того ж повідомила, що цього тижня вирішуватиме кадрові питання, зокрема мова йде про заступників голови райдержадміністрації. До речі, зі своїми заступниками-кандидатами Ольга Підкидач уже визначилась.
На фото: колишній голова Дубенської райдержадміністрації Олександр Козак і новопризначена Ольга Підкидач
Переглядів: 1015 | Додав: zamok | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024