Форма входу

Календар новин

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вівторок, 16.04.2024, 15:51
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » Архів новин
Футбольний сезон у розпалі. Нині чимало проводяться баталій на зелених полях різних вікових груп, де збирається тисячі вболівальників. Про це та інше піде розмова нашого кореспондента з головою ФСТ «Колос», головою федерації футболу Дубенського району Олександром КИРИЧЕНКОМ.
-Олександре Васильовичу, відомо що досягнення у будь-якому виді спорту починаються з дитячих змагань. А який нині маємо розвиток дитячого футболу на Дубенщині?
-Нещодавно у Клевані відбулися змагання з футболу у залік літніх молодіжних ігор Рівненщини, де також брала участь збірна Дубенського району, хлопчики 1992-1993 років народження. Наші юнаки обіграли команди з Острога з рахунком 3:0 та з Рівненського району 1:0 і вийшли у півфінальну частину змагань. А 26 травня у Рівному наша районна збірна з нічийним результатом провела зустріч з тамтешньою міською командою, проте поступилась ДЮСШ «Верес» з Рівного. У результаті чого наші ... Читати далі»
Переглядів: 1834 | Дата: 03.06.2010 | Рейтинг: 4.0/4 | Коментарі (1)

Минулої п’ятниці колективу Дубенської міжрайонної прокуратури було представлено нового прокурора – Максима Журавського. Як сказав заступник обласного прокурора Валерій Патракеєв, що Максим Вікторович не новачок у прокуратурі. Він у свій час очолював прокуратуру Дубровицького району, а до призначення у Дубно працював в обласній прокуратурі. Максим Журавський народився у 1976 році, закінчив Львівський державний університет. А в органах прокуратури працює з 1998 року. Роман Музичу, який донедавна був прокурором нашого краю, відтепер працюватиме в обласній прокуратурі, де очолюватиме один із важливих напрямків роботи. Роман Романович був переведений на нову посаду у зв’язку з тим, що у нього закінчилась п’ятирічна каденція, і згідно з чинним законодавством він має змінити своє місце роботи. Новопризначений прокурор пообіцяв підтримувати добрі традиції дубенської прокуратури та боротися із порушниками закону.
Переглядів: 1691 | Дата: 03.06.2010 | Рейтинг: 2.3/3 | Коментарі (0)

Цього року День захисту дітей Дубенщина відзначала кілька днів. У межах цих святкувань відбулось чимало акцій, цікавих заходів та концертів. В передостанній день весни, 30 травня, майдан Незалежності у місті Дубно перетворився на яскраву і шумну країну дитячих пустощів, розваг та веселощів. Дітвори цього дня у центральній частині міста було чимало.
Урочисто відкрив цьогорічний святковий концерт до Дня захисту дітей під назвою «Дитячий цвітограй» міський голова Леонід Дудко. А потім діти, одягнені в різноманітні яскраві костюми, показували свої хореографічні та во-кальні здібності на сцені. Впродовж усього свята тривала святкова торгівля, де можна було купити різні цікаві дрібнички. Привертала увагу присутніх виставка робіт зразкових художньо-прикладних студій «Самоцвіти» та «Веселка». У малюнках діти висвітлювали цікаві для себе теми, бачення природи, світу, рідного міста. Усі колективи та їх к ... Читати далі»
Переглядів: 1336 | Дата: 03.06.2010 | Рейтинг: 4.0/1 | Коментарі (1)

У кожного власне розуміння прекрасного і, відповідно, різні шляхи його пошуку. Проте у всі часи були місця, де прекрасне завжди знаходило собі притулок і де гарантовано його можна відшукати. Наше місто також не виняток. Яких лише митців не приймало древнє Дубно. У Дубенському історико-культурному заповіднику можна було побачити багатьох відомих митців, роботи художників, фотографів і скульпторів зі всієї України. Тільки у минулому номері ми розповідали про чудову персональну виставку відомого художника Тараса Більчука, і ось, знову відкрилася нова, не менш цікава. Доля судила, що справжнє свято мистецтва, під поетичною назвою «Погляд у минуле і майбутнє», відбулося саме у Міжнародний день музеїв. На виставці було представлено 103 полотна двадцяти чотирьох митців Рівненщини, які входять до Рівненської обласної організації Національної Спілки художників України. В основному це пейзажі та натюрморт, є й портрети. Є на виставц ... Читати далі»
Переглядів: 1269 | Дата: 20.05.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)

Нині нашими дітьми більше опікуються батьки, вулиця, засоби масової інформації, різні суб-культури, всіляка пропаганда і взагалі всі, кому це робити не ліньки.
За часів незалежності України доросле суспільство поки що не спромоглось запропонувати альтернативу колишнім жовтенятам, піонерам і комсомольцям. Але, на щастя, завжди є ентузіасти, які щось та роблять, не чекаючи на інших. Такі ентузіасти знайшлися і у Дубні, які уже не вперше організовують дитячо-юнацькі військово-спортивної патріотичні ігри Українського козацтва «Сокіл» («Джура»).

Основною метою цих змагань організатори ставлять виховання в її учасників патріотизму, любові до України, поваги до народних звичаїв і традицій й взагалі національних цінностей українського народу, пропаганди здорового способу життя.
Такі змагання днями можна було побачити, на спортивному майданчику школи №6.
Нам вдалося побувати на цих змаганнях юних козак ... Читати далі»
Переглядів: 867 | Дата: 20.05.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (2)

У наш бурхливий час людям потрібно поєднувати родину, відпочинок, дружбу, роботу, постійно вирішуючи різні проблеми. І у зв’язку із цим на розваги часу практично не залишається, і це спричиняє нагромадження негативних емоцій і масу різноманітних хвороб. З метою поліпшення нашого фізичного й емоційного самопочуття, досвідчені фахівці радять дозволити собі більше посміхатися, адже як відомо – сміх продовжує життя!
Не сумувати і частіше посміхатися дубенчанам допомагає дубенська КВН-команда «Шкала зашкалює». Вона складається із шести веселих і кмітливих юнаків – студентів, які точно не вміють сумувати, та й ніколи їм, адже вони постійно мандрують, беручи участь у різних КВНівських конкурсах. Серед дубенської молоді це відомі і вже впізнавані юнаки. Нещодавно хлопців можна було зустріти на сцені у районному будинку культури, де проходила шкільна ліга КВН, куди їх запросили аби вони розважили присут ... Читати далі»
Переглядів: 1397 | Дата: 20.05.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)

Про успіхи дубенських веслувальників слава ходить не лише в Україні, а й за її межами. Наше місто виховало вже не одного майстра спорту, призера міжнародних змагань. І нині їм на заміну підростає молоде покоління. Свої вміння та здобутки вони змогли показати 8-го та 9-того травня у смт. Млинів, де проходили відбіркові змагання з веслування в рамках чемпіонату області. Переможці будуть брати участь у складі збірної області на чемпіонаті України з веслування, що пройде в місті Ковелі 20 – 23 травня. Дубенчани успішно виступили в таких видах програми, як каное-одиночка. Кращі результати серед юнаків 1994 – 1995 років народження показали Тарас Міщук, Ілля Грицак, Ілля Міщук. Вони зайняли призові місця на трьох дистанціях – п’ятсот, тисяча та п’ять тисяч метрів. Серед молодших каноїстів 1996 року народження призерами та переможцями стали Едуард Климчук, Максим Капітула, Олександр Бортник, Максим Яворський та Андрій Авдійчук. Зма ... Читати далі»
Переглядів: 997 | Дата: 13.05.2010 | Рейтинг: 5.0/2 | Коментарі (1)

У Дубенському замку відбулось відкриття персональної виставки Тараса Більчука, присвячена 50-річному ювілею художника, уродженця Рівненщини.
Слід зазначити, що він був одним з активних діячів студентських акцій протесту 90-х років, мав виставки у Львові, 13 років працював у США, де мав власну студію «Vision & Art». У 1978 році у Рівному Тарас Більчук закінчив приватну художню студію, потім Львівську академію мистецтв, перед тим вчився на дизайні у Білорусі, а вже у США навчався у магістратурі. Не так давно художник повернувся в Україну, залишивши за океаном більшу частину картин. Сьогодні картини художника є у США, Канаді, Швеції, Англії, Франції, Японії, Білорусії, Росії, Латвії, Польщі. В особі Тараса Більчука маємо художника впізнаваного, зі своїм унікальним стилем, з великою творчою наснагою, з власною концепцією художнього мислення і творчим обличчям, художника високої професійної ма ... Читати далі»
Переглядів: 1294 | Дата: 13.05.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)

У Дубні поблизу середньої школи №5 жваво йде будівництво храму Вознесіння Господнього, який належить місцевій Греко-Католицькій громаді. Усього 4 роки минуло з того часу, коли у Дубні знову розпочала богослужіння згадана громада, хоча десь 200 років тому на території міста діяли 2 монастирі та була духовна семінарія згаданої Церкви. Проте царська влада Росії не змогла змиритися з тим, що тут є вірні цій конфесії. Тож доклала усіх зусиль, аби згадані храми припинили свою діяльність.
І ось знову у Дубні будують храм, який за кілька місяців планують ввести у дію. Варто зазначити, що дана будівля буде дерев’яною, у якій разом з хором може поміститись 200 прихожан. До речі, гроші для спорудження храму збирали як у Дубні, так надавали вірні Церкви з інших районів та областей. А ось дерев’яні бруси привезені з Булехова, що на Івано-Франківщині, за спонсорські гроші. Разом із храмом тут планується звести будинок для священика, при ... Читати далі»
Переглядів: 1058 | Дата: 13.05.2010 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

8 травня відбувся футбольний турнір на приз кубка міського голови Дубна, у якому взяло участь 8 команд. Матчі проходили на футбольному майданчику зі штучним покриттям гімназії №2. Здається до цих баталій усі добре підготувалися, оскільки кожна зустріч була цікавою та видовищною Цього разу традиційно сильна команда медичного коледжу не потрапила у фінал. А ось міські освітяни зібрали сильну дружину, яка успішно не тільки пробилась до фіналу, а й у вирішальному матчі переграла команду з виховної колонії міста Дубна. Тож міський голова Леонід Дудко вручив переможцям кубок та заохочувальний приз.
Переглядів: 943 | Дата: 13.05.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (2)

« 1 2 3 4 5 ... 29 30 »

Copyright MyCorp © 2024