Форма входу

Календар новин

«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


П'ятниця, 29.03.2024, 14:55
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » Архів новин
Безперечно, футбол є всенародна улюблена гра. Її грають тисячі, нею захоплюються мільйони. Тож цей вид спорту є чи не найпопулярнішим і на Дубенщині.
     Щоліта тут відбувається чемпіонат району, під час якого на футбольних полях проходять баталії. І багаторічним лідером тут є ФК «Підлужжя-водник», який тренує на громадських засадах великий шанувальник футболу Михайло Фик.
     Ось і минулої неділі відбувся чи не останній футбольний матч за участю хлопців з Підлужжя – у Березному пройшла фінальна зустріч на кубок області спортивного товариства «Колос».
     На нейтральному полі наші хлопці грали з командою «Лісівник» (с.Масевичі Рокитнівського району). Це була справжня гра  чемпіонів – цікаві епізоди, гольові моменти, пристрасті вирували як на полі, так на трибун ... Читати далі»
Переглядів: 1052 | Дата: 11.12.2009 | Рейтинг: 4.0/2 | Коментарі (1)

Посіяла людям літа свої літечка житом,
Прибрала планету, послала стежкам споришу,
Навчила дітей, як на світі по совісті жити,
Зітхнула полегко, і тихо пішла за межу…
Відома пісня на слова українського письменника Бориса Олійника стала лейтмотивом вечора пам’яті Ганни Бабич, вишивальниці-вербівчанки, заслуженого діяча мистецтв Польщі, матері Леокадії Загальської, чиї вишиті картини сьогодні вражають кожного, який відбувся 3 грудня у приміщенні Дубенської школи мистецтв. Цього року Ганна Миколаївна святкувала б своє 100-річчя… На пам’ятному вечорі була присутня студентська молодь та ті люди, яким пощастило знати за життя цю дивовижну жінку і пізнати її соняшниковий світ. Саме соняшник як квітка сонця, радості, прагнення до кращого стала символом заходу. Усі, хто ділився своїми спогадами про пані Ганну або присвячу ... Читати далі»
Переглядів: 1141 | Дата: 11.12.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

У жовтні-листопаді проходив обласний конкурс на кращий загальноосвітній заклад та кращий дошкільний навчальний заклад. Дубно на цьому конкурсі представляли Дубенська гімназія №2, про яку ми писали в одному із жовтневих номерів, та дошкільний навчальний заклад №6 м.Дубно.
За підсумками конкурсу найкращою серед загальноосвітніх навчальних закладів області стала Дубенська гімназія №2, обійшовши навіть одну із рівненських шкіл. За перемогу навчальний заклад отримав грошовий  приз – 4000 грн. Дитсадок №6 м.Дубно серед дошкільних навчальних закладів області посів третє місце, отримавши приз у розмірі 2 000 грн.
Вітаємо наші навчальні заклади із вдалою презентацією себе та Дубна на обласному рівні і бажаємо подальших успіхів на шляху до самовдосконалення.
Переглядів: 3086 | Дата: 11.12.2009 | Рейтинг: 4.6/8 | Коментарі (1)

У зв'язку із карантином, КВН у Дубні був перенесений на іншу дату.
Тож відбудеться перший, відбірковий тур міського чемпіонату КВН серед учнівської молоді 9 грудня 2009 року о 13:00 у Районному будинку культури. Тема гри: «Час до школи». Тож не пропустіть того супер-мега гумору, який подарують вам 7 дубенських команд.
Оргкомітет
Переглядів: 952 | Дата: 04.12.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (2)

З ферми вкрали 5 ягнят
Вночі 24 листопада невідомі особи, вибивши скло, проникли в хлів СФГ "Привільне" та викрали звідти 5 ягнят на загальну суму 600 грн. Про ец міліцію повідомив голова СФГ пан Олександр, 1947 р. н.

У 10-класниці видурили золоту каблучку
Минулого тижня двоє невідомих чоловіків задурили голову неповнолітній Вікторії, 1994 р. н., що мешкає у с. Верба, та під приводом оглянути й оцінити її золоту каблучку, видурили останню у дівчини. Вага прикраси становить 1,71 грам.
Та, видно, зловмисників совість замучила, бо ж невдовзі вони явилися в міліцію з повинною та розповіли, що каблучку, яку виманили у дівчини, згодом продали невідомій особі за 100 ... Читати далі»
Переглядів: 979 | Дата: 04.12.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)

З новим військовим комісаром план призову виконаний на 128%
     Цьогорічна осіння призовна кампанія на Дубенщині розпочалася 1 жовтня і тривала до 27 листопада. Щоправда, на кілька тижнів призов до армії був призупинений – країною гуляла епідемія грипу.
     - Але це суттєво не вплинуло на виконання плану призову, – говорить військовий комісар Дубенсько-Радивилівського об’єднаного районного військового комісаріату підполковник Сергій Царук. – Хоча на час карантину призовні комісії було призупинено, про що всіх призовників попереджено по телефону, та 17 листопада вони відновили свою роботу, і юнаки планово пішли в армію.
     - Скільки хлопців цієї осені поповнили лави українських військ?
     - Взагалі, ресурс призовників нашого краю у цьому році – близько 110 ... Читати далі»
Переглядів: 1034 | Дата: 04.12.2009 | Рейтинг: 5.0/2 | Коментарі (1)

Є такий анекдот: «Вхід безкоштовний, вихід – 2 грн.». Мабуть,  у такій же ситуації відчували себе минулого тижня жителі восьмого під’їзду будинку №7, що по вул. Свободи у Дубні. Справа у тому, що минулої суботи зранку у тому під’їзді деякі жильці помітили собаку…
       - Це був великий собака коричневого окрасу, – розповідає пані Дарія, пенсіонерка. – У породах я не дуже добре розуміюсь, але мабуть, то була якась мисливська або гонча. На шиї в нього був ошийник, значить, він не дворовий. Коли люди виходили з під’їзду вранці, то собака їх не зачіпав. Зате, повернутися назад вони вже не могли.
       Інцидент цей стався близько 11 години ранку. Пес всівся на підвіконня біля входу у під’їзд і нікого туди не впускав. Та й вигнати його було не так то й просто. Собака то великий – мало що в нього може бути на думці. Одна ж ... Читати далі»
Переглядів: 1025 | Дата: 04.12.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

Дубенський коледж РДГУ відзначив День студента
       День студента по всій нашій країні пройшов під знаком карантину. У деяких містах його перенесли на пізніший термін, у деяких, як і в Дубні, взагалі відмінили. Та викладачі Дубенського коледжу РДГУ не змогли залишити своїх студентів без свята. Тож минулого понеділка, 30 листопада, у Районному будинку культури відмічали День студента.
       Насамперед привітав студентів директор коледжу Валерій Бабак, який побажав всім своїм вихованцям берегти цей час молодості та радості життя і використати його з максимальною користю для себе. Бо ж студентські роки – це роки пізнання, росту та формування власної особистості.
       Крім того, не залишив Валерій Павлович с ... Читати далі»
Переглядів: 994 | Дата: 04.12.2009 | Рейтинг: 5.0/5 | Коментарі (1)

Дубенських рибалок клубу «Робінзон» від їхнього улюбленого заняття навіть холодною погодою не віднадиш. Вони так і шукають приводу, щоб втекти на ставочок та дружньою компанією пополювати за рибкою. Тим більше, якщо за це «полювання» ще й призи дають.
     Саме такий привід їм надали директор «Робінзону» Олег Гнатюк та керівник дитячого рибальського клубу «Робінзончик» Сергій Яковчук, які організували минулої суботи на ставу в Панталії «РобінФест» - фестиваль із  ловлі хижої риби з берега.
     - Такий фестиваль хотіли провести рибалки Рівного, – розповідає Сергій Яковчук. – Але вони ніяк не могли дійти в цьому згоди. Тож Олег, можна сказати спонтанно, запропонував провести подібний фестиваль у нас. На його організацію ми мали буквально тиждень.
     Щодо учасників, то їх було менше, ніж хотілося б організаторам. Ба ... Читати далі»
Переглядів: 813 | Дата: 04.12.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (1)

Юні спортсмени Вербського відділення Дубенської районної ДЮСШ (старший тренер-викладач – майстер спорту Л.П. Момотюк) успішно захищали спортивну честь Рівненщини на ІХ Всеукраїнському турнірі, який проходив у Львові і був присвячений пам’яті кандидата наук, професора, майстра спорту СРСР, чемпіона України з гирьового спорту Ю.В. Резнікова.
       Тут змагалися спортсмени з 11 областей України. Представники Дубенської спортивної школи з гирьового спорту повернулася зі Львова з іменними кубками, грамотами та призами за третє командне місце. Успішно виступили на турнірі О.Котвінський, Т.Фурманець, Ю.Чубаєвський, М.Фесюк, І.Сердюк, Н.Парфенюк, В.Тимощук, О.Циганчук (виконав норматив кандидата в майстри спорту).
В.Продун, тренер-викладач районної ДЮСШ
Переглядів: 832 | Дата: 04.12.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 29 30 »

Copyright MyCorp © 2024