Форма входу

Календар новин

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Понеділок, 06.05.2024, 13:41
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » Архів новин
Минулої неділі на базі Мирогощанського аграрного коледжу пройшла першість Дубенського району з баскетболу. Сюди з’їхалось 8 команд, які демонстрували свою майстерність. Гра була настільки цікавою, що кожна зустріч викликала тільки захоплення у глядачів. Проте у фінал змогли пробитись найсильніші. А ось за перше місце велася запекла боротьба між дубенськими ветеранами та командою Мирогощанського аграрного коледжу. Основний час закінчився з нічийним рахунком, а у додатковий тільки завдяки досвіду вдалось вирвати перемогу у студентів МАКу. Третьою була команда «Перуна». Проте і ті, хто не потрапив у призери, отримали нагоду не тільки провести змістовно час на майданчику, а й вдосконалити свою майстерність.

Переглядів: 810 | Дата: 18.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

17 березня жителі Дубна відзначали річницю визволення міста від фашистських загарбників, яких з важкими боями у далекому 1944 році вивели з нашого міста. Тоді Дубно було понищене, і в ньому залишилось 2 тисячі мешканців. Нині з очевидців цих подій живуть одиниці, а із тих, хто брав Дубно, мешкає лише один ветеран війни на Іванні –  Федір Терещенко.
  До речі, у вівторок Дубно отримало естафету від сусіднього Млинова – капсулу із землі з пагорба Слави з Житомирської області, де загарбники зазнали нищівної поразки. Її передали міському голові Дубна Леоніду Дудку голова Млинівської районної ради Валерій Шинкар та голова ради ветеранів Млинівщини Іван Самусько.
Уже традиційно дубенчани колоною пройшли від центрального майдану Незалежності до військового кладовища, що поблизу автовокзалу. Тут, на цвинтарі, де спочивають загиблі солдати-визволителі, відбувся мітинг. Перед присутніми в ... Читати далі»
Переглядів: 1017 | Дата: 18.03.2009 | Рейтинг: 1.0/1 | Коментарі (0)

Кращими серед дітей стали футболісти 6-ї школи
Більше тижня тому у Дубні розпочався турнір з міні-футболу серед дитячих команд, приурочений до Дня визволення міста від німецько-фашистських загарбників. Участь у них взяли 8 команд – сім дубенських шкіл (хлопці 1996-1997 років народження) та збірна 1998 року народження. І вже до фіналу, який відбувся на минулих вихідних, увійшли команди гімназії №1, ЗНЗ №6, ЗНЗ №1 та СЗОШ №5.
В напруженій боротьбі за ІІІ місце змагалися гімназія №1 та СЗОШ №5. І в результаті гри «бронзу» вибороли гімназисти.
За І та ІІ місця боролися ЗНЗ №1 та ЗНЗ №6. Лише в першому таймі футболісти першої школи змогли чинити опір суперникам. Бо ж другий пройшов за цілковитої переваги хлопців з 6-ї школи, які й здобули впевнену перемогу. Тож слід відмітити хорошу ... Читати далі»
Переглядів: 1158 | Дата: 18.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

На базі Дубенського медичного коледжу у суботу, 21 березня, о 10.00 пройде турнір серед чоловіків, приурочений до 65-річчя визволення Дубна від німецько-фашистських загарбників.
Запрошуємо взяти участь усіх бажаючих. На переможців чекаює грошова винагорода.   

Переглядів: 911 | Дата: 18.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

12 березня у Рівному проходили змагання з баскетболу серед дівчат у залік VIII спартакіади ВНЗ I-II рівнів акредитації. У змаганнях взяли участь 10 команд з різних навчальних закладів області. Збірна команда Дубенського медичного коледжу  у своїй підгрупі перемогла всіх суперників та вийшла у фінал. Суперником наших студентів була команда Рівненського технікуму екології та бізнесу.
У результаті напруженої гри перемогли дівчата з Дубна. Обласний комітет з фізичного виховання та спорту МОН України нагородив переможців кубком та пам’ятними медалями. У загальному заліку спартакіади Дубенський медичний коледж посідає друге місце в області. Попереду ще змагання з чотирьох видів спорту.
  О. Ютовець, голова ради КФК коледжу.

Переглядів: 877 | Дата: 18.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Нині стало типовим явищем бачити у стінах Дубенського міськрайонного суду людей старшого віку – усі вони мають статус дітей війни. Саме це передбачає їм доплату до пенсій ще 30 відсотків. Тож люд, почувши про такі майже дармові гроші, кинувся оформляти відповідні документи, аби у влади відсудити кругленькі суми. Дехто з них уже встиг порахувати, скільки тисяч гривень отримає, вигравши судову тяжбу. Хтось уже заздалегідь поділив гроші поміж дітьми та внуками, а інші ще у роздумах куди подінуть гроші. І це явище стало настільки поширеним, що такими позовними заявами завалені суди. Як стало відомо з офіційних джерел, на сьогоднішній день до різних державних закладів за довідками уже звернулось понад 1300 пенсіонерів. А до суду подали позовні заяви уже понад 500 осіб. Правда, ніхто з них на свою користь справи не виграв. Просто суд такі справи припиняє у провадженні. А ось, як кажуть представники і у ... Читати далі»
Переглядів: 1260 | Дата: 18.03.2009 | Рейтинг: 1.0/1 | Коментарі (0)

Ще з дитинства нас, дівчат, готують до дорослого життя – вчать бути красивими, винахідливими та вправними господиньками. І от щоб виявити ці якості в юних дубенчанок минулого тижня, у четвер, в міському Будинку культури пройшов конкурс «Міні-міс Дубна».
- Вже стало традицією проводити подібні заходи для дітей різного шкільного віку, – розповідає Галина Козак, начальник відділу культури та туризму Дубенської міської ради. – Започаткували «Міні-міс Дубна» ми 5 років тому, щоправда, проводимо його не щороку. Цього ж разу участь у конкурсі взяло 5 дівчаток, які є ученицями ЗНЗ №7 від 3-го до 6-го класу. Саме їм і випала честь представити себе як маленьку красуню нашого міста. І, хочу сказати, недаремно. Бо ж всі наші міні-міс показали себе дуже гарно, з гідністю витримавши завдання всіх конкурсів.
А було цих завдань немало. Перший – візитна карточка, де дівчатка повинні були представити себ ... Читати далі»
Переглядів: 1768 | Дата: 18.03.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

Є така приказка: «Як недочує, то збреше». А ще якщо недобачити і не розібратися в справі, то можна такого понарозказувати!.. От і в минулому номері газети «Скриня» (від 12.02.2009р.) можна надибати статтю під заголовком «Панталійський ставок потопає у бруді». І саме з цього приводу до нас звернувся обурений Олег Баранов, директор клубу рибалок «Робінзон», який вже третій рік поспіль орендує згаданий ставок на Панталії.
- Поки ми не взяли цей ставок в оренду, він був у жахливому стані, – розповів пан Олег. – Нині ж ми за ним доглядаємо, кожної весни проводимо  «суботники», під час яких прибираємо навколоставкову територію. Взимку ж це робити недоцільно, тому що земля покрита снігом, який приховує  все сміття. Коли ж потепліє і сніг розтане – всім клубом виїдемо на «суботник». Крім того, невелику територію біля ставка (приблизно 5х5 метрів) ми відвели під смітник, який відгороджений металевою сіткою. Мин ... Читати далі»
Переглядів: 900 | Дата: 18.02.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)

Вже післязавтра відомий і, без сумніву, прорекламований у нашому місті (афіші на всіх стовпах висять) гурт «ТІК» буде показувати нам, що ж таке тиХИЙ тур. Тож ми зв’язалися із музикантами та розпитали, як же розпочалися їхні гастролі та як проходять виступи в інших містах.
-  Ми вже відіграли концерти в трьох містах України – Хмельницькому, Кам’янець-Подільському та Ужгороді, – розповідає по телефону вокаліст гурту Віктор Бронюк. – От і зараз повертаємося із Закарпаття, хочемо кілька днів відпочити, та з 19 лютого вже розпочинаємо повноцінний щоденний концертний тур. Як же проходять наші виступи? Нас дуже гарно приймають, тож ми вже отримали гарний заряд позитиву та енергії на всі наступні концерти. Тому я вважаю, що гастролі пройдуть успішно.
- Як помінявся ваш концертний репертуар?
- Ми співаємо пісень як з першого альбому «Олені», так і з другого альбому «тиХИЙ», яки ... Читати далі»
Переглядів: 1051 | Дата: 18.02.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

  Минулого тижня, у п’ятницю, у Хмельницьку відбувався чемпіонат України з гирьового спорту серед юніорів та дорослих. За збірну Рівненської області виступав вербівчанин Олексій Котвінський, якого тренує майстер спорту з важкої атлетики Леонід Момотюк.  Олексій так стрімко увірвався у спорт, що практично з усіх змагань, де бере участь, не повертається без нагород. Ось і цього разу він не порушив своїх принципів. І хоча боротьба була досить напруженою, проте Олексій у своїй ваговій категорії найбільше раз підняв гирі. Його потенційним суперником був 22-річний спортсмен із Полтави. Проте на помості наш земляк впевнено переміг свого «візаві». Суддям лише залишилось визнати чемпіоном України Олексія Котвінського.
 До речі, згідно з правилами у гирьовому виді, спортсмени до 22 років можуть виступати і за юніорську команду, і за дорослих. Саме так вчинив Олексій. І не підвів сподіван ... Читати далі»
Переглядів: 1019 | Дата: 18.02.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (2)

« 1 2 ... 22 23 24 25 26 ... 29 30 »

Copyright MyCorp © 2024