Форма входу

Календар новин

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Понеділок, 06.05.2024, 06:47
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » Архів новин
Традиційно щомісяця міський голова Дубна Леонід Дудко провів прес-конференцію із представниками місцевих засобів інформації. Як сказав Леонід Іванович, що про міські справи можна безперервно говорити 10 годин.
  Традиційно, спочатку мер відповів на заздалегідь поставлені запитання. Мова йшла про отримання довідок колишніми працівниками ПМК-209, яким час іти на пенсію. Проте довідку про відпрацьовані роки ніде взяти – підприємства нині уже не існує навіть у державному реєстрі. Не зберігся його архів. Тож люди мають проблему, яку невідомо чи допоможуть вирішити навіть правоохоронні органи. Саме сюди рекомендовано звернутись за допомогою щодо отримання довідок про зарплату, бо в іншому випадку їх пенсії будуть мінімальними.
 Також тут мова йшла і про індивідуальне електроопалення, на яке хочуть перейти жителі міста. Але для такого навантаження не були передбачені лінії еле ... Читати далі»
Переглядів: 831 | Дата: 27.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Майстриня шахрайської справи, яку Дубенські міліціонери прозвали «Сонькою — золотою ручкою», закінчила свій кримінальний «вояж».
Історія із затриманням у Кременчуці 26-річної уродженки Волині Наталії, яка, не маючи жодного відношення до Збройних Сил, небезкорисливо проводила перевірки у військових частинах, набула неабиякого резонансу.
У січні цього року шахрайку під конвоєм із Полтавщини, де стосовно неї було порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 185 КК України, доправили на Сумщину. Там жінку звинуватили у шахрайстві й самовільному присвоєнні владних повноважень. І хто б міг подумати, що не мине й двох місяців, як вона, переконавши суддів у тому, що не становить загрози для суспільства, знову візьметься за улюблене «ремесло» і невдовзі заявиться на КПП Дубенської військової частини. Невідомо, чим закінчилося б спілкування із цією панянкою для тамтешніх ві ... Читати далі»
Переглядів: 892 | Дата: 27.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Минулого понеділка у Дубні відзначено сумлінних споживачів електроенергії – «Сплачуйте рахунки – отримайте дарунки». А нагорода –  потрібна у господарстві побутова техніка.
Уже четвертий рік поспіль компанія «Ей-І-Ес Рівнеенерго» спільно із управлінням захисту прав споживачів організувала такий захід для сумлінних платників. Як розповів заступник начальника Дубенського РЕМу Олег Кості, за відсутність боргів перед енергопостачальною компанією побутову техніку – плеєри, міксери, електрочайники, тепловентилятори – цього разу отримали сумлінні платники Анатолій Зань (м. Дубно), Світлана Коцюбинська (м. Дубно), Леонід Дрозд (м. Дубно), Тетяна Поліщук (с. Рачин) та Петро Бенеда (с. Великі Загорці).  

Переглядів: 854 | Дата: 27.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Як повідомив начальник управління освіти, було прийнято колегіальне рішення про те, що шкільні канікули розпочнуться з понеділка. Цієї зими Дубно оминула епідемія грипу, через що у школах не припинялося навчання, що було навіть деякою несподіванкою для самих освітян.

Переглядів: 802 | Дата: 27.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

За несплату квартплати працівники ЖЕКів  не тільки закликатимуть вчасно розраховуватись за надані послуги, а й вживатимуть більш жорсткіших заходів. Так, за несплату за утримання будинків та прибудинкових територій населення будуть відключати від системи центральної каналізації. Потім підключатимуть лише тих, хто розрахується і заплатить за підключення.
Найближчими днями планується відключити 6 квартир у будинку №12 на вулиці Стара,  10 квартир у будинку №81 на вулиці Мирогощанській, 15 квартир у будинку по вулиці Мирогощанській, 83, 5 квартир у будинку №99 на вулиці Сурмичі, 8 квартир у будинку №20 на вулиці Галицького, 7 квартир по вулиці Мирогощанській, 5. Також чимало претензій є до мешканців  будинку №119 по вулиці Грушевського. Тут не розраховуються за спожиту воду. Тож працівники водоканалу уже найближчими днями позбавлять боржників такого блага, як вода у крані ... Читати далі»
Переглядів: 801 | Дата: 27.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Україна теж відноситься до тих європейських держав, які можуть похвалитися та гордитися древніми пам'ятками архітектури та культури. Дубенщина серед тих, до кого приїздять численні туристи. Одним із таких об'єктів уваги є Тараканівський форт, який розташований на південній околиці села та прилеглих сіл Підлужжя, Малі Загорці. Ліворуч пролягає Південно-Західна залізниця сполученням Здолбунів-Львів-Чоп — західні ворота в Європу, справа – автотраса Київ-Львів-Чоп. Це всього в шести кілометрах від міста Дубно. Всі навколишні землі та луки споконвіку належать до тараканівських земель.
Ця фортифікаційна споруда з серпня 1890-го року та на початку 19 століття входила до серії оборонних об'єктів західних кордонів Російської імперії, завданням якої було боронитися від ворогів з заходу — Австрійської імперії, Польщі... На відкритті цієї споруди побував імператор Російської імперії Олександр III. Велич та м ... Читати далі»
Переглядів: 1192 | Дата: 27.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Незважаючи на кризу, у Дубні не зменшується кількість ігрових закладів та гральних автоматів, адже у пошуках легких грошей багато мешканців міста обирають один із найсумнівніших шляхів збагачення, не задумуючись про наслідки.
Патологічна схильність до азартних ігор – ігролізм – відноситься до розладів звичок і потягів. У чоловіків, як правило, ігролізм виникає у підлітковому віці, а в жінок переважно припадає на другу половину життя.
Ознаки, характерні для осіб з патологічною схильністю до азартних ігор:
1.    Постійне збільшення часу перебування у грі.
2.    Зміна кола інтересів, постійні думки про гру.
3.    Втрата ситуаційного контролю – нездатність перервати гру.
4.    Наявність ознак психологічного дискомфорту, тривоги, депресії через неучасть у грі.
5.    Бажання все більшого високо ... Читати далі»
Переглядів: 837 | Дата: 27.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

У вівторок місто Дубно та 34 села району були відключені від постачання природного газу. Поблизу села Рачин на магістральному газопроводі стався прорив. Свищ був настільки потужним, що газ пробивався через шар землі. Про цей витік чоловік-очевидець негайно повідомив у Дубенське управління газового господарства. Як повідомив головний інженер господарства Олександр Пастух, негайно скерували відповідний лист у вищу організацію, аби там припинили подачу газу на згадану магістраль. На місце прориву виїхали аварійні бригади з Дубна, які безперервно працювали на ліквідації аварії навіть уночі. І хоча погода була вкрай поганою – падав сніг з дощем, проте бригади працювали злагоджено, через що й вдалось у найкоротший строк приборкати аварію. Уже в середу до обіду практично вдалось налагодити та пустити газ для споживачів. І хоча подача газу була припинена на добу, наші люди відчули усі незручності зник ... Читати далі»
Переглядів: 1056 | Дата: 18.03.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

Після рок-концерту ведучого втихомирювала міліція
П’ятниця…13-те…міський Будинок культури на цукровому…готи, панки, емо…гітари, барабани…
Так, ви вже напевне здогадалися, що йдеться про концерт «Dubno Rock City», організований Молодіжною Радою Дубна за підтримки міської ради. Розпочатися він мав (принаймні так у афішах написано) о 18:00 але трохи затримався, не надовго, так, хвилин на 40… Та цей час можна було заповнити розгляданням різноманітної публіки і пошуком друзів. Крім того, в холі Будинку  культури в рамках служби соціально-профілактичної роботи міським Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді була проведена акція «Захисти себе від СНІДу», під час якої роздавалися агіт-листівки за здоровий спосіб життя і презервативи. Музиканти ж тим часом настроювали апаратуру – готувалися до виступів.
І ось концерт розпочався. Ві ... Читати далі»
Переглядів: 1182 | Дата: 18.03.2009 | Рейтинг: 1.2/6 | Коментарі (2)

Місто Керч зустріло лагідним весняним сонцем і блакиттю морі збірну команду Рівненщини з гирьового спорту, яка прибула на першість України серед юнаків та дівчат. Досвідчений тренер з гирьового спорту Леонід Момотюк налаштував юних спортсменів на нелегку боротьбу серед однолітків України. А їх було більше 100 учасників, які приїхали сюди з одною метою - перемогти.
До складу збірної команди області входило 3 учнів-спортсменів Дубенської районної ДЮСШ, які підтвердили свій клас. Так, призерами («срібло») першості стала Наталя Вознюк з Верби (тренер Леонід Момотюк), а «бронза» була у Тетяни Фурманюк з Птичі (тренер Валерій Продун). До речі, наша команда зайняла III місце, що є значним досягненням. Так тримати, Дубенські земляки-спортсмени. До речі, таким чином юні спорстмени привітали свого наставника Петровича (Леоніда Момотюка) з днем народження, яке він відзначатиме 20 березня. Успіхів та вдячн ... Читати далі»
Переглядів: 899 | Дата: 18.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 21 22 23 24 25 ... 29 30 »

Copyright MyCorp © 2024