Форма входу

Календар новин

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Середа, 24.04.2024, 05:22
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » Архів новин
Рівно 20 років тому було проголошено про виведення військ з Афганістану. Тож у суботу біля пам’ятника загиблим у цій війні  сотні людей зібралися на мітинг-реквієм. Але підготовка до цієї події у деяких дубенських установах розпочалася набагато раніше.
- Ще у грудні минулого року, коли представники Дубенської міської ради приходили до нас на свято Миколая, вони запропонували відродити шаховий турнір пам’яті Костянтина Прокопчука, дубенчанина,  який загинув в Афганістані. – розповідає Олег Лакус, заступник начальника із соціально-виховної роботи Дубенської виховної колонії. – Цей турнір проводився ще в 90-х роках минулого століття. Тоді ж було виготовлено перехідний кубок, який вручався переможцю. І от з початку січня цього року, у зв’язку з 20-ю річницею виведення військ з Афганістану, ми розпочали змагання з шахів між вихованцями нашої колонії. Ігри, в яких взяли участь 28 ... Читати далі»
Переглядів: 926 | Дата: 18.02.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

13-14 лютого відбувся перший етап кубку України з ушу у Дрогобичі. На цих престижних змаганнях  основа команди Рівненської області складалась із дубенчан – 8 спортсменів з 10. Як і очікувалось, Олександра Михайльчук та Юля  Міщук підтвердили свої звання переможця та призера – володаря кубка України 2008 року. До того ж, на цей раз Олександра виборола дві «золотих» медалі, а Юля «срібло». Гарні спортивні результати показали члени команди Андрій  Андрощук, Костянтин Гомон, Назар Сінкевич, Максим Козуб, Яна Гійчук. До речі, Максим та Яна вперше брали участь у змаганнях такого рівня. Варто зазначити, що участь у чемпіонаті кубку України брало 148 спортсменів усіх вікових категорій з 15 областей та Білорусі.  
  Наші хлопці та дівчата змогли поїхати до Дрогобича тільки завдяки батьківським грошам. Нині ж у секції ушу займається 40 дубенських дітей. Готуються до чемпіонату обла ... Читати далі»
Переглядів: 869 | Дата: 18.02.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Усіх учнів у Дубенському районі довозять до школи, незважаючи на те, хто де мешкає. До речі, діти за проїзд не оплачують, оскільки з кожним із перевізників укладена угода, згідно з якою школярі мають право на безплатний проїзд. Проте самі перевізники не у збитку, бо їм за кожен кілометр доставки учнів оплачується з бюджету району. Тож будь-яке вимагання грошей за проїзд є безпідставним і протиправним.

Переглядів: 853 | Дата: 18.02.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Кохання – одне із найвеличніших почуттів, дарованих людині. Воно захоплює, п’янить, змушує вуста усміхатися, серце плакати, а розум – робити зовсім безглузді речі. Коли воно є – це найбільше щастя. Коли ж нема – життя стає прісним та нецікавим. Але ж не завжди кохання приходить саме – іноді його потрібно й пошукати, а знайшовши – завоювати. Та де ж його знайти в сучасних кам’яних джунглях? І як відвоювати миле серце? Відповідь на це питання знають лише справжні амазонки ХХІ століття, які минулого четверга шукали своїх воїнів.
Свято це – «Амазонки ХХІ століття» -  було організоване у переддень св. Валентина міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
Розпочалося шоу о 16:00. Але не в святковій залі, а ще в холі районного Будинку культури. В рамках служби соціально-профілактичної роботи була проведена акція «Захисти себе від СНІДу», від час якої роздавалися листівки т ... Читати далі»
Переглядів: 1294 | Дата: 18.02.2009 | Рейтинг: 4.0/1 | Коментарі (0)

Кохання – це почуття, яке не знає ні меж, ні кордонів. І часто приходить воно несподівано – з першого погляду. Тож не випадково, що минулого понеділка, відразу після Дня закоханих, у Дубенській виховній колонії пройшов конкурс «Кохання з першого погляду».
Участь у ньому взяли троє хлопців – вихованців колонії – та троє дівчат-одинадцятикласниць із Дубенської школи №1.
- Ми вже другий рік співпрацюємо із цими дівчатами, – говорить організатор свята Марія Пекарська. – Починаючи із червня минулого року ці дівчатка відвідують всі свята, на які ми їх запрошуємо. Їхній клас постійно надає нам допомогу в організації різних заходів, бо ж ці діти цікавляться не лише дискотеками. І на новорічні, весняні та інші свята, пам’ятні та випускні вечори учні ЗНЗ №1 приносять до нас свої художні номери, причому йдуть сюди з радістю. От і сьогодні троє дівчат – Іванна Джурик, Ілона Панчук та Юлія Свін ... Читати далі»
Переглядів: 1081 | Дата: 18.02.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

15 лютого 1989 року офіційно було оголошено про закінчення виводу радянських військ з Афганістану. Це трапилось після 10 років війни. Правда, тоді ці воєнні дії, згідно з радянською пропагандою, називали виконанням інтернаціонального обов’язку, хоча під кулями гинули наші ще зовсім юні хлопці – вчорашні школярі. Це сьогодні говорять, що через горнило війни пройшли сотні тисяч людей, тисячі з яких не повернулись у рідні домівки. Не оминули чорні звістки з афганської землі і Дубенщину. Загинули 9 наших земляків на чужій війні – непоправне горе прийшло у сім’ї… Минуло 20 років з часу закінчення цієї війни, але для багатьох вона залишиться на все життя.
У неділю біля пам’ятника нашим загиблим хлопцям в Афганістані дубенчани провели мітинг-реквієм. Тут у парку зібрались воїни-афганці, їхні батьки, представники міської та районної влади, священики, громадськість. Мітинг-реквієм відкрив військовий ... Читати далі»
Переглядів: 935 | Дата: 18.02.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)

Кажуть, що з кожним роком людство на землі стає все слабшим. Бо ж левова частка фізичної роботи замінена різними машинами та автоматами. І натискання однієї кнопочки в наш час заміняє працю десятків, а то й тисяч людей. Практично те ж саме відбувається і з фізичною підготовкою. От і нещодавно у школах та вищих навчальних закладах нашої країни було відмінено всі фізичні нормативи. А як же визначити, чи та дитина фізично здорова, чи ні? Саме з цією метою Дубенська ДЮСШ вирішила провести глибокий медичний огляд дітей-футболістів.
- Ми хочемо визначити, наскільки здоров’я та медичний стан наших юних спортсменів відповідають тим завданням, які будуть поставлені перед ними, – говорить тренер  Олег Філик. –  Конкретне ж наше завдання – зробити хорошу футбольну команду. Тому ми домовилися із головним лікарем лікувально-діагностичного центру «Піраміда» Миколою Дикуном про те, що діти ... Читати далі»
Переглядів: 991 | Дата: 18.02.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Відділ у справах сім’ї та молоді Дубенської міської ради
та редакція газети «Замок» запрошують вперше
стати  співавтором ВСЕУКРАЇНСЬКОГО РЕКОРДУ одночасного перебування закоханих пар у
«СЕРЦІ – СИМВОЛІ КОХАННЯ»!

Фіксування рекорду відбудеться перед проведенням святкової дискотеки
12 лютого з 20:00 до 20:15 на майдані Незалежності.

Поспішайте показати своє кохання всьому світу!

Переглядів: 1062 | Дата: 12.02.2009 | Рейтинг: 4.5/2 | Коментарі (0)

Молоді у нас в Дубні чимало, а от активної? Такої, щоб могла показати себе не лише на дискотеках чи в барах? Тож, щоб виявити молоді «уми» нашого міста, Молодіжною радою Дубна було проведено перший відкритий молодіжний чемпіонат гри «Що? Де? Коли?». Відбувся він минулої суботи, 7 лютого, у приміщенні актової зали школи мистецтв.
Як говорять організатори, ажіотаж на участь у грі спочатку був великий – зареєструвалося 10 команд. Та дві з них відмовилися брати участь ще до конкурсу, а ще дві – просто не прийшли (одна команда, правда, приходила, та, видно, злякалася і втекла). Тож в кінцевому результаті свою ерудицію демонстрували 6 команд активної молоді, кожна з яких нараховувала по 6 учасників.
Головним суддею чемпіонату був Дмитро Стрільчук, який і питання складав, і ведучим був. І проходила гра в три тури – по 12 питань в кожному. Гравці, прослухавши завдання, повинні були за 1 хвилину ... Читати далі»
Переглядів: 1034 | Дата: 12.02.2009 | Рейтинг: 4.0/1 | Коментарі (0)

Їх будуть конфісковувати, знищувати, а власникам заборонятимуть займатися гральним бізнесом у нашому місті
Незважаючи на фінансову кризу, гральних автоматів у нашому місті аж ніяк не поменшало. Навіть навпаки – то тут, то там на центральних вулицях з’являються нові ігрові заклади та торгові точки, в яких стоять «однорукі бандити». Тож на початку цього тижня, 9 лютого, у Дубенській ОДПІ пройшов «круглий стіл» з питань грального бізнесу. Запрошені на нього були власники гральних закладів, ігрових автоматів та представники преси.
-    Це питання вже давно є актуальним, – розпочав зустріч Олександр Стратюк, начальник Дубенської ОДПІ. – І не лише тому, що хтось десь якось хоче нечесним способом заробити гроші. Сьогодні це є трагедією багатьох сімей. Бо ж ні для кого не є таємницею, що з дому виносяться останні кошти, цінні речі, ... Читати далі»
Переглядів: 1432 | Дата: 12.02.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (2)

« 1 2 ... 23 24 25 26 27 ... 29 30 »

Copyright MyCorp © 2024