Форма входу

Календар новин

«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Середа, 08.05.2024, 14:30
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Лютий » 18 » Віктор Бронюк, вокаліст гурту «ТІК»: «Ми з нетерпінням чекаємо на концерт у Дубні»
Віктор Бронюк, вокаліст гурту «ТІК»: «Ми з нетерпінням чекаємо на концерт у Дубні»
15:28
Вже післязавтра відомий і, без сумніву, прорекламований у нашому місті (афіші на всіх стовпах висять) гурт «ТІК» буде показувати нам, що ж таке тиХИЙ тур. Тож ми зв’язалися із музикантами та розпитали, як же розпочалися їхні гастролі та як проходять виступи в інших містах.
-  Ми вже відіграли концерти в трьох містах України – Хмельницькому, Кам’янець-Подільському та Ужгороді, – розповідає по телефону вокаліст гурту Віктор Бронюк. – От і зараз повертаємося із Закарпаття, хочемо кілька днів відпочити, та з 19 лютого вже розпочинаємо повноцінний щоденний концертний тур. Як же проходять наші виступи? Нас дуже гарно приймають, тож ми вже отримали гарний заряд позитиву та енергії на всі наступні концерти. Тому я вважаю, що гастролі пройдуть успішно.
- Як помінявся ваш концертний репертуар?
- Ми співаємо пісень як з першого альбому «Олені», так і з другого альбому «тиХИЙ», який вийшов у минулому році. Всі вони дуже позитивно сприймаються публікою. Бо ж ми намагаємося враховувати смаки всіх як вікових, так і соціальних категорій населення. Саме тому на наших концертах можна побачити і підлітків 12-14 років, і зовсім маленьких діток, років 2-3, які танцюють перед сценою та підспівують нам, і стареньких дідусів та бабусь, які нерідко весь наш репертуар знають. Так само слухають нас різні люди: і банкіри, і політики, і, що дуже часто, міліціонери.
- Скільки часу ми зможемо слухати вас зі сцени?
- Концерт запланований на півтори години. Але можемо відспівати і всі дві – це залежить  від публіки і від того, наскільки сильно нас не хочуть відпускати зі сцени.
- Вікторе, а о котрій годині вас чекати в п’ятницю у Дубні?
- Ми приїдемо до вас десь в обідню пору – о 12-13 годині. Близько третьої години дня плануємо провести прес-конференцію. Після цього – саунд-чек,  і вже о 18:00 розпочнеться сам концерт. Чекаємо його із нетерпінням, оскільки влітку ми вже були у Дубні, і нам у вас дуже сподобалося. Ви маєте гарне місто з древнім Замком та надзвичайно приємною, хорошою атмосферою. Тож до зустрічі, Дубно!
Олена Цундра


Переглядів: 1055 | Додав: zamok | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024