Форма входу

Календар новин

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Неділя, 19.05.2024, 05:59
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » Архів новин
Яких лише митців не приймало наше славне місто. У Дубенському історико-культурному заповіднику можна було побачити роботи художників, фотографів і скульпторів зі всієї України. А от цього тижня, 14 квітня, у нас відбулося відкриття персональної виставки українського художника, який народився у Королівстві Камбоджі – Ук Дара Чана.  
Ук Дара Чан у перекладі з санскриту – «Зірка і Місяць». Народився він у сім’ї королівського генерала 14 грудня 1961 року в столиці Камбоджі місті Пном-Пені. Ще з дитинства захоплювався малюванням. Але доля послала йому нелегкі випробовування – у 1970 році в країні розпочалася громадянська війна. Батько загинув у бою і сім’ю відправили на заслання у джунглі Індокитаю. Там, в одному з міс¬цевих племен, вони щоденно боролися за своє життя. Хлопець навчився полювати арбалетом, захищатись від диких звірів та отруйних змій, розрізняти їстів¬ні та неїстівн ... Читати далі»
Переглядів: 841 | Дата: 17.04.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

Перевірити «власним візком» споруджені у районі пандуси вирішили цього вівторка голова Дубенської районної державної адміністрації Олександр Козак та його заступники. Вони сіли в інвалідні візки та спробували заїхати на них до будівель по пандусах.
Навідались високопосадовці до районного Пенсійного фонду, районної бібліотеки, районної ветеринарної лікарні, Мирогощанської лікарської амбулаторії та Привільненської сільської ради.  А розпочали свою перевірку із приміщення районних ради та адміністрації, бо ж Олександр Володимирович хотів сам переконатись, чи зможе людина із обмеженими можливостями по пандусу дістатись до районних чиновників. В жодну з цих установ вони без перешкод заїхати на візку не змогли. Тому Олександр Козак доручив відвідані об'єкти облаштувати нормальними пандусами та забезпечити безперешкодний доступ до будівель особам з обмеженими фізичними можливост ... Читати далі»
Переглядів: 866 | Дата: 17.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Днями відбулась обласна юнацька спартакіада товариства «Спартак», де серед інших змагались і тенісисти. Саме тут розгорілась запекла боротьба  поміж юнаками та дівчатами.
Честь команди з Дубна захищали 10 спортсменів у двох вікових групах. Всього участь у цій спартакіаді взяло 28 тенісистів. І, незважаючи на добру підготовленість суперників, дубенчани зайняли перше місце. А в особистому заліки на найвищу сходинку піднявся Михайло Чуба. Ілля Вальчук, незважаючи на свій юний вік, був третім. Обоє хлопців навчаються у школі №1. Показав себе і Олександр Іваненко, 1997 року народження, що на змаганнях був третім. Гарно виступили й дівчата: хороший результат показала Іванна Хомич, що навчається у гімназії №1.
 Вдало виступили й наші новачки на цих змаганнях – Артур Зеленюк. Олександр Петрук, Роман Кравчук, Віктор Леонтьєв, які не стушувались, ... Читати далі»
Переглядів: 817 | Дата: 17.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Дебати навколо ради
Минулої п’ятниці відбулась ювілейна 50 сесія Дубенської міської ради, де було розглянуто ряд важливих питань.
Спочатку традиційно в хід пішли депутатські запити, заяви та звернення. Далі – внесли зміни до рішення  про бюджет Дубна на 2008 рік та відкорегували  видатки на фінансування місцевих програм. І, хоча тут були дебати, проте все ж погодились із запропонованим проектом.
Не було обговорення щодо програми матеріально-технічного забезпечення сесії та депутатської діяльності. Дотримались формальності й про перейменування Дубенської міського будинку дітей та молоді у будинок дітей та молоді Дубенської міської ради. Депутати не тільки прийняли у міську комунальну власність житлові будинки, а й знайшли прихисток  безгосподарним газопроводам у місті та передали їх на баланс ВАТ «Рівнегаз». Виявляється, це вуличні газопроводи, ... Читати далі»
Переглядів: 789 | Дата: 17.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

З 1998 року згідно Указу Президента України "Про День довкілля" відзначається у нашій державі День довкілля. З кожним роком  до нього долучається все більше представників державної влади, громадських організацій та взагалі небайдужих громадян.
Щороку, починаючи з початку місяця і до третьої суботи  квітня, в районі проводяться заходи спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища, очищення водних джерел, озеленення, збереження заповідних об'єктів, поширення екологічних знань. У цьому році День довкілля відзначають 18 квітня.
Традиційно до цього свята організовується проведення низки природоохоронних заходів, що мають зробити наші міста і села чистішими та красивішими.
Не залишаються осторонь цієї благородної справи  і працівники районної державної адміністрації. Так  9 квітня, в рамках відзначення Дня довкілля працівники райдержадміністрації ... Читати далі»
Переглядів: 830 | Дата: 17.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Дитинство – чудова пора, особливо коли поруч мамина любов і таткова турбота. З ними можна і в ліс на шашлик, і на море, і в гори… Але ж є багато дітей, які того не мають. Та дитинство від цього не зникає, та й відпочивати хочеться…
- Ми допомагаємо дітям соціально-незахищених категорій оздоровлюватися, – розповідає начальник відділу у справах сім’ї та молоді Дубенської міської ради Ольга Кобилянська, – бо ж саме вони найбільше цього потребують. А це діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти-інваліди, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, а також обдаровані діти. За нашою програмою оздоровлення вони мали змогу відпочивати у дитячих оздоровчих центрах «Артек» і «Молода Гвардія», санаторіях «Патрія», «Верховина», «Горинь», в оздоровчих таборах «Веселка», «Світанкова Зоря» ат в пришкільних таборах. Лише за минулий рік у цих закладах оздоро ... Читати далі»
Переглядів: 1267 | Дата: 17.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Ця фінансово-економічна криза вже наскільки дошкуляє, що часу її завершення чекають, як свіжого ковтка повітря у переповненому автобусі. Але коли ж він, цей час, настане? Політики говорять одне, економісти та експерти – інше… Тож ми вирішили звернутися до дубенського астролога Ірини Кравець, щоб дізнатися, що ж про це говорять зорі.
- Насамперед я хочу сказати, що спочатку в світі розпочалася фінансова, банківська криза, яка потягнула за собою економічну, – говорить пані Ірина. – Та в нас, в Україні, криза ця носить політичний характер. Саме вона потягнула за собою фінансову кризу, а та, в свою чергу, – економічну. Але ж потрібно когось робити винним. Тому всі почали кивати на світову економічну кризу. Але, як на мене, один політик просто хотів вказати місце іншому – так почалася гра з доларом, який за кілька днів неймовірно підскочив у ціні. І допоки наша влада («лебідь, щука ... Читати далі»
Переглядів: 2849 | Дата: 27.03.2009 | Рейтинг: 3.5/4 | Коментарі (0)

Ситуація на українському ринку нерухомості не далека від катастрофічної. Бо ж, хоч ціни на житло постійно падають, покупців на нього постійно меншає. І це напряму відбивається на агентствах з нерухомості. Якщо взяти Рівне, то на початку кризи там працювало 138 таких агентств.  Сьогодні ж їх залишилося близько 50-ти. Тож ми звернулися до директора дубенського агентства нерухомості «Фортуна» - Людмили Горчук, щоб розпитати про ситуацію з житлом у нашому місті.
- З початком фінансової кризи ринок нерухомості у Дубні практично стоїть на місці, – розповідає пані Людмила. – І якщо раніше ми продавали по 4-5 об’єктів за місяць, то з жовтня минулого року і до цього часу – 2 квартири і 2 земельні ділянки. Це все тому, що основна маса людей брала житло в кредит, а починаючи з жовтня місяця їх видавати заборонили. Правда, віднедавна чути, що деякі банки вже починають видавати т ... Читати далі»
Переглядів: 1540 | Дата: 27.03.2009 | Рейтинг: 3.0/1 | Коментарі (0)

Нещодавно відбувся чемпіонат Рівненської області з ушу, де взяло участь 53 учасники. Усі вони юного віку. Тож вже за кілька років прославлятимуть Дубно на загальнодержавному рівні та міжнародному.
Спортсмени змагались у трьох категоріях: до 9 років, від 9 до 11, від 11 до 15 років. Так переможцями серед наймолодших були дубенчани Костянтин Гомон (I місце), Любомир Бабич і Роман Крук (II). Серед дівчат домінували рівнянки Юля  Литвинчук і Тетяна Лисенко, які зайняли відповідно перше і друге місця. Не відстала від них Олександра Палій з Дубна. Серед хлопчиків лідирували Андрій Андрощук та Назар Сінкевич (I-II місця), а Роман Куриляк зайняв III місце. Серед старшої групи переможцем став Олександр Шефринський, другим був Дем’ян Маркінцевич, а третім - Орест Паш. У жіночій групі найсильнішими виявились Олександра Михальчук та Юля Міщук, які посіли перші дві сходинки, а рівнянки Анастасія Ті ... Читати далі»
Переглядів: 1052 | Дата: 27.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

У погожі весняні дні юні футболісти використовують кожну годину. Адже у квітні відбудуться зональні обласні змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч» та розпочнеться II коло чемпіонату області та району дитячо-юнацької футбольної ліги. Тому так необхідна футбольна ігрова практика. Тож юні вихованці районної ДЮСШ і «Колоса» (тренери А. Ком’ягін, Е. Кириченко) провели товариську гру на стадіоні в Мирогощі. І хоча зустріч закінчилась з рахунком 3:3, футболісти та їх тренери залишились задоволеними. А ось під час зустрічі між однолітками 1997-1998 років народження, дубенським «Спартаком» та командою районної ДЮСШ, сільські хлопці виявились сильнішими.
***  
Футбольний кубок міста Нетішин зібрав 10 команд із сусідніх областей.  Юні футболісти районної ДЮСШ  (1995 р. н.) Смизького відділення розпочали турнір з перемоги над однолітками Львова, обіграли господарів, поступил ... Читати далі»
Переглядів: 853 | Дата: 27.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 20 21 22 23 24 ... 29 30 »

Copyright MyCorp © 2024