Форма входу

Календар новин

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Субота, 20.04.2024, 07:21
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » Архів новин
Часто-густо у міліцейських зведеннях можна зустріти заяви мешканців Дубенщини про заволодіння шахрайським методом  або викрадення мобільних телефонів. Забирають засоби зв’язку і у дітей, і у дорослих. Непоодинокі випадки трапляються, коли під час втрати пильності злодюжки витягують із кишень телефон, а буває, що крадуть у магазинах із прилавків. А ось 8 лютого у темну пору доби злодії проникли у кіоск та викрали звідти 18 карток поповнення різних операторів мобільного зв’язку. Очевидно, для злодіїв знадобилось поповнення.

Злочинці на святих місцях
 На джерелі Святої Анни в Онишківцях можна побачити паломників не тільки з усієї України, а й з-за її меж. До святині приїжджають поклонитись та зануритись у цілющу воду люди із почуттям чистої совісті. Але, на жаль, після відвідин цього місця буває, що декому доводиться звертатись до правоохорон ... Читати далі»
Переглядів: 897 | Дата: 12.02.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Газ – це затишок, зручність, комфорт. Та ще багато гарних епітетів можна було почути про голубий вогник. Донедавна. Нині ситуація щодо ціни на газ просто насторожує як населення, так і трудові колективи. Комісія регулювання електроенергетики вже 29 січня видала постанову, якою встановила ціни для споживачів на теплопостачальних підприємствах. Ціна газу для промислових підприємств може становити   320-340 доларів США, а для теплопостачальних підприємств ціна уже відома: 2570 грн. за 1000 метрів кубічних (близько 333 доларів). Але тут є ще один нюанс – постанова від 29 січня говорить про те, що газ дорожчає з 1 січня. І така абсурдна ситуація може траплятись тільки у нашій державі. І тут нас ніхто не питає, а просто ставить перед фактом. І ми мусимо доплатити. Тож постає питання в іншому: навіщо з екранів телевізорів розповідати, що у нас все гаразд з газом, що у нас найвигідніша ціна.
&nb ... Читати далі»
Переглядів: 900 | Дата: 12.02.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

У неділю, 8 лютого, у Мирогощанському аграрному коледжі відбулись змагання з настільного тенісу та волейболу серед колективів сільських рад у залік сільських спортивних ігор Дубенщини. Змістовні та цікаві поєдинки проходили поміж спортивними дружинами. Красиву і злагоджену гру показала команда ім. Лесі Українки із села Плоска, проте трохи не таланило, аби потрапити у фінальну частину. Але уже сьогодні можна сказати, що у цих хлопців є майбутнє. За третє і четверте місця змагались два колективи-сусіди: команди з Підлужжя (під керівництвом тренера Михайла Фика) і Тараканова (тренер Дмитро Панасик). Тож волейбольний поєдинок був настільки напруженим, що тільки у третій партії виявився переможець. Ним стала команда з Підлужжя з рахунком 2:1. За районний кубок розгорнулась боротьба поміж викладачами Мирогощанського аграрного коледжу та студентами цього навчального закладу. У цьому випадку молодість взя ... Читати далі»
Переглядів: 946 | Дата: 12.02.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

Минулої п’ятниці, 6 лютого, відбулася чергова сесія Дубенської міської ради. І розпочалася вона, традиційно, із привітань депутатів-іменинників – дні народження святкували Віктор Будзін, перший заступник міського голови, Юрій Горбачук та Василь Левчук.  Саме їм відзвучали привітання та було вручено квіти. І відразу після цього 48 сесія міської ради приступила до порядку денного. Головою секретаріату було обрано депутата Юрія Шесталюка.
Спочатку зачитали відповіді на депутатські запити та звернення. На що депутат Микола Ткачук відповів, що це «не відповіді, а «відмазки». Видно, відповідь на його запит не дуже сподобалася…
У Дубні неправильно розміщені дорожні знаки та розмітка на дорогах
А от запит іншого депутата міської ради стосувався дорожньої розмітки на вулицях Дубна та встановлення дорожніх знаків. Мовляв, багато водіїв обурюються, ... Читати далі»
Переглядів: 1383 | Дата: 12.02.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Юні футболісти районної ДЮСШ (Шепетинське відділення, тренер-викладач Левков О.Р.) взяли активну участь у розіграші Кубку м.Кременець. У напруженій боротьбі з футболістами Тернопільщини (Бучач, Кременець, Почаїв, Радивилів) наші земляки здобули друге місце, за що були нагороджені кубком, медалями та грамотами. Наймолодші футболісти 1997-1998 р.н. Смизького відділення спортивної школи змагалися в Рівному за першість обласної дитячої ліги з міні-футболу. Зігравши внічию з юними футболістами рівненського «Вереса» та дубенського «Спартака» і перемігши команду з Острога, смижани посіли почесне друге місце, а гравець смизької команди Іван Антонюк, який забив шість голів на цьому турнірі, був визнаний кращим футболістом. Нещодавно юний смижанин у складі футбольної команди «ВІК» з Володимира-Волинського на міжнародному турнірі в Словаччині тричі відзначився голами у ворота європейських суперників, отрима ... Читати далі»
Переглядів: 1608 | Дата: 12.02.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)

З 15 січня цього року українські водії мають змогу пройти техогляд, умови якого дещо змінилися. Можливість пройти цю процедуру продовжено до 15 грудня.
Згідно із новими правилами, змінилася вартість техогляду:
- діагностика авто коштуватиме 45 гривень;
- бланк талону техогляду - 2 гривні;
- огляд транспортного засобу - 12 гривень;

А також змінився транспортний податок, який залежить від розміру двигуна вашого автомобіля:
- з об'ємом двигуна до 1000 куб.см він становить 3 грн/100куб;
- з об'ємом від 1001 до 1500 куб.см - 5 грн/100куб;
- з об'ємом від 1501 до 1800 куб.см - 7 грн/100куб;
- з об'ємом від 1801 до 2200 куб.см - 10 грн/100куб;
- з об'ємом від 2200 до 3000 куб.см. - по 75 грн/100куб;
- з об'ємом від 3000 і більше - 120 грн/100куб.

Також змінено періодичність проходження технічної перевірки транспортних засобів. Так, власники колісного транс ... Читати далі»
Переглядів: 972 | Дата: 02.02.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)

Новий законопроект «Про місцеві податки і збори» сприйнятий вороже представниками малого та середнього бізнесу. Він стосується людей, які здійснюють свою підприємницьку діяльність на ринку. Україною з цього приводу прокотилась хвиля протесту: пікетували Верховну Раду і Кабінет міністрів. Аби не відставати від усіх, минулого понеділка чимало представників цього бізнесу прийшли до міської ради з вимогою захистити їх інтереси і права. Їх економічні вимоги переплітались з політичними. Мовляв, хочемо захисту від свавілля київських чиновників, а то вимагаємо замінити керівництво міської ради. Чому ж так стурбував згаданий законопроект? Виявляється, ним передбачається замінити ринковий збір на ринковий податок. Ось тоді підприємці у будь-якому випадку змушені платити податок: торгують вони на ринку чи ні. І цей податок буде значно  більшим у грошовому вимірі, ніж ринковий збір. Підприємці, які займаються тор ... Читати далі»
Переглядів: 1016 | Дата: 02.02.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (2)

Рибаки ловили рибу, а зловили рака…
Холод – не холод, дощ – не дощ, але справжні рибалки свою справу знають, і чемпіонату Дубенщини з підльодної ловлі риби не пропустять нізащо. А пройшов цей чемпіонат минулої суботи на Панталійському ставку. Провів його вже традиційно Дубенський клуб рибалок «Робінзон».
- Погода була не дуже рибною, – розповідає директор клубу Олег Баранов. – Увесь день лив дощ, аж спина була мокрою. Лід від цього був трохи пористим, але все ще міцним – товщиною 12 сантиметрів. І протримається він при такій погоді ще з тиждень. Тож ніщо не завадило нам отримати задоволення від справжнього чоловічого виду спорту – риболовлі.
Самі змагання розпочалися о 8-й ранку із збору учасників. І вже із 9-ї до 12-ї години дубенські рибалки тягнули з-під льоду рибку «велику й маленьку». Найбільше її натягнув директор «Робінзону» Олег Баранов – 25 штук. Він і став переможцем змагань. На другому місці – Олег Остапенко, який, д ... Читати далі»
Переглядів: 1031 | Дата: 30.01.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

20 лютого група ТІК приїде до нас із
«тиХИМ туром»

Приїзд на день народження Дубна відомої в Україні групи «Тік» запам’ятався не лише дубенчанам, а й гостям міста. Весь майдан Незалежності підспівував «Оленів» та відривався під «Вчительку». І ось цей гурт, який нещодавно випустив новий альбом «тиХИЙ», знову приїжджає до нашого міста.
Запросив їх директор фестивалю «Тарас Бульба» Микола Арсенюк, який і займається організацією концерту. Тож через декілька тижнів 12 «ТІКовців» знову відвідають Дубно, але вже з новими піснями із нового альбому та новою концертною програмою. Такого ми, як то кажуть, ще не бачили і не чули. Втім, не лише ми, а й більшість укр ... Читати далі»
Переглядів: 1265 | Дата: 29.01.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Після довгих років застою Дубно нарешті побачить і свій КВН. Ще у минулому році міським відділом у справах сім’ї та молоді за підтримки Центру у справах сім’ї та молоді, відділів освіти та культури і туризму міської ради було оголошено проведення міського чемпіонату серед команд КВН для учнівської молоді. Підтримали цей проект і державні, громадські та комерційні організації. Тож, як кажуть, «потяг зрушив з місця». І всім дубенським навчальним закладам було запропоновано взяти участь в іграх веселих на найкмітливіших.
Відгукнулися на цю пропозицію всі школи Дубна, тож вже незабаром ми побачимо на сцені 7 команд КВНщиків. Кожна з них має близько 15 учасників. І відбиралися в команди, звісно ж, найвеселіші та найдотепніші.
Відбірковий тур чемпіонату пройде 26-27 лютого у міському будинку культури, що в районі цукрового заводу. Методом жеребкування було визначено, що 26-го гратимуть команди ЗНЗ №№ 1 і 3 та обо ... Читати далі»
Переглядів: 935 | Дата: 29.01.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (2)

« 1 2 ... 24 25 26 27 28 29 30 »

Copyright MyCorp © 2024