Форма входу

Календар новин

«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Неділя, 28.04.2024, 02:27
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Березень » 18 » Турнір з міні-футболу до Дня визволення Дубна
Турнір з міні-футболу до Дня визволення Дубна
17:14
Кращими серед дітей стали футболісти 6-ї школи
Більше тижня тому у Дубні розпочався турнір з міні-футболу серед дитячих команд, приурочений до Дня визволення міста від німецько-фашистських загарбників. Участь у них взяли 8 команд – сім дубенських шкіл (хлопці 1996-1997 років народження) та збірна 1998 року народження. І вже до фіналу, який відбувся на минулих вихідних, увійшли команди гімназії №1, ЗНЗ №6, ЗНЗ №1 та СЗОШ №5.
В напруженій боротьбі за ІІІ місце змагалися гімназія №1 та СЗОШ №5. І в результаті гри «бронзу» вибороли гімназисти.
За І та ІІ місця боролися ЗНЗ №1 та ЗНЗ №6. Лише в першому таймі футболісти першої школи змогли чинити опір суперникам. Бо ж другий пройшов за цілковитої переваги хлопців з 6-ї школи, які й здобули впевнену перемогу. Тож слід відмітити хорошу організацію гри переможців, групу підтримки, яка на протязі всього матчу активно вболівала за своїх спортсменів, і, звичайно, плідну працю вчителя фізичного виховання ЗНЗ №6 Миколи Щерби.
Отож місця в турнірі розподілилися наступним чином: IV місце – СЗОШ №5, ІІІ – гімназія №1 (вчитель фізичного виховання В’ячеслав Іваночко, директор Любов Головко), ІІ – ЗНЗ №1 (вчитель фізичного виховання Андрій Губиш, директор Марія Цицура) і І – ЗНЗ №6 (вчитель фізичного виховання Микола Щерба, директор Таїсія Макашина).
По завершенню турніру всі команди-призери були нагороджені кубками та грамотами, які вручали начальник відділу фізичної культури та спорту Борис Сухолейстр та заступник міського голови Дубна Олександр Карп’юк. І організатори та юні футболісти щиро дякують спонсору змагань Дубенській муніципальній дружині, начальник Олександр Грель, за підтримку та допомогу в проведенні ігор.
Серед дорослих футболістів  перемогли дубенські медики
Аналогічні ігри до 165-ї річниці визволення Дубна проходили і серед дорослих футболістів. Участь в цьому турнірі також взяло 8 команд, які методом жеребкування були розбиті на 2 підгрупи:
А – військова частина 15/19, Дубенський педколедж, управління внутрішніх справ та міський відділ освіти;
Б – Дубенська міська рада, виховна колонія, територіально-медичне об’єднання та об’єднана податкова інспекція.
У результаті проведених ігор з підгрупи А до фіналу потрапили футболісти військової частини та управління внутрішніх справ, а з підгрупи Б – виховної колонії та ТМО.
Тож в грі за ІІІ місце гравці виховної колонії не залишили жодних шансів військовим. Хоча останні продемонстрували гідну гру, та більш досвідчені суперники отримали перемогу з рахунком 7:3. А в боротьбі за І місце зустрічалися медики та відкриття турніру – команда управління внутрішніх справ. Та ТМО – команда зі стажем і досвідом, що й сприяло їхній перемозі над супротивником: в результаті проведеної гри медики виграли з рахунком 1:6.
Слід відмітити, що всі без винятку команди віднеслися до змагань з повною відповідальністю, дотримувалися розкладу ігор і старалися викладатися на максимум на футбольному полі.
Тож щиро вітаємо переможців турніру: за І місце – команду ТМО (представник команди Володимир Сорока), за ІІ – управління внутрішніх справ (представник команди Руслан Мельник) і за ІІІ – Дубенську виховну колонію (представник команди Сергій Макарук). Всі вони отримали заслужені нагороди від начальника відділу фізичної культури та спорту Бориса Сухолейстра, міського голови Леоніда Дудка та його заступника Олександра Карп’юка.

Переглядів: 1158 | Додав: zamok | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024