Форма входу

Календар новин

«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Четвер, 09.05.2024, 05:03
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Лютий » 18 » Чи потопає Панталійський ставок у бруді?..
Чи потопає Панталійський ставок у бруді?..
15:31
Є така приказка: «Як недочує, то збреше». А ще якщо недобачити і не розібратися в справі, то можна такого понарозказувати!.. От і в минулому номері газети «Скриня» (від 12.02.2009р.) можна надибати статтю під заголовком «Панталійський ставок потопає у бруді». І саме з цього приводу до нас звернувся обурений Олег Баранов, директор клубу рибалок «Робінзон», який вже третій рік поспіль орендує згаданий ставок на Панталії.
- Поки ми не взяли цей ставок в оренду, він був у жахливому стані, – розповів пан Олег. – Нині ж ми за ним доглядаємо, кожної весни проводимо  «суботники», під час яких прибираємо навколоставкову територію. Взимку ж це робити недоцільно, тому що земля покрита снігом, який приховує  все сміття. Коли ж потепліє і сніг розтане – всім клубом виїдемо на «суботник». Крім того, невелику територію біля ставка (приблизно 5х5 метрів) ми відвели під смітник, який відгороджений металевою сіткою. Минулого тижня ми витягнули звідти сміття, оскільки домовилися із «Водоканалом» та чекаємо на машину, яка має його забрати. А журналіст те все сфотографував і розписав, нібито таке робиться на всій території ставка.
- В статті йдеться також про столики…для «любителів пікніків»…
- Ці столики та мостики біля води роблять самі рибалки – члени нашого клубу. І вони зовсім не для пікніків, а щоб зручніше було рибу ловити. Наразі на ставку їх налічується 228. Хочу сказати, що в цьому плані у статті написано про те, в чому журналіст мало розбирається. Це ж стосується і закидів, що в нас навіть лебедів та качок немає. А як, цікаво, вони мають плавати на ставку, який всю зиму кригою вкритий? Якщо ці лебеді й зимують в наших краях, то лише на річці та водоймах, які не замерзають. Весною ж до нас прилітають і качки, і ті самі лебеді. Близько півсотні цих птахів на місяць зупиняються у нас на ставку під час міграцій. Тож писати, що «бідний ставок не має лебедів» було просто неправильно. Я вважаю, що це або стаття замовна, або журналіст некомпетентний у своїй справі.
Як кажуть: «Страшне перо не в гусака»…
Олена ЦУНДРА

Переглядів: 904 | Додав: zamok | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
25.02.2009
1. Цензура [Новина]
Молодець, за статтю)) дістали вже - кидатись неперевіреними фактами, а потім звинувачують всіх журналістів)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024