Форма входу

Календар новин

«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Четвер, 18.04.2024, 11:41
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Жовтень » 02
Або Новорічні походеньки закінчилися для дубенчанина за гратами
      Фінансова скрута, яка вже рік як розкошує на наших землях, мало кого залишила байдужою. Хтось змирився та затягнув паски, а хтось почав шукати нових способів «заробітку»…
      Епізод перший. Найприбутковіший
      От і наш сьогоднішній герой, назвемо його Петром, вирішив трохи підзаробити напередодні Нового року. 22 грудня, вийшовши з дому о десятій вечора, він направився до аптеки в районі військового містечка. В такий пізній час людей там не було – одна аптекарка. Гріх не скористатися ситуацією…
      Тож Петро, прикривши одягом обличчя, почав вимагати у бідної жінки гроші. На його користь спрацювали ніж у руці т ... Читати далі»
Переглядів: 786 | Дата: 02.10.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Минулого тижня відбулась чергова сесія Дубенської міської ради, де було розглянуто кілька десятків питань. Та перш ніж приступити до роботи, депутати привітали своїх колег, які відзначали у міжсесійний період свій день народження. Також обранці вшанували пам’ять депутата Віктора Іванченка, який через хворобу передчасно пішов із життя.   
    А далі розглядались депутатські звернення, заяви та запити. Так спочатку зачитали відповідь з Генеральної прокуратури про ДТП, яка сталась 3 роки тому на вулиці Грушевського, внаслідок чого загинув чоловік. Правда, столичний слідчий відповів, що ця справа знаходиться на розслідуванні в обласній прокуратурі, що через місяць дасть відповідь.
   Депутат Володимир Крохмаль зробив запит, у якому пропонує створити комісію для з’ясування обставин, що трапились 18 вересня у міській лікарні. Депутати-мед ... Читати далі»
Переглядів: 905 | Дата: 02.10.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Привізши цього разу до нашого міста переможця «Караоке на майдані»
     Наше місто не лише має багато талановитих співаків та композиторів, а й приваблює митців з інших країв. Так уже втретє поет та композитор, директор Всеукраїнського фестивалю «Під небом Рівного»,  Павло Павелко привіз до Дубна «Променад-Фест». Відбувся він минулого понеділка у коледжі культури та мистецтв.
     - Ми їздимо по районних містах Рівненської області із відомими піснями української естради, які виконують рівненські співаки, – розповідає Павло Костянтинович. – Концерт під назвою «Променад-Фест» проводить обласне творче об’єднання «Фієста». Це фестиваль, який не має конкурсної основи, а має на меті знайомство, спілкування співаків та співачок, їх виступи на концертах перед публікою.
  &nb ... Читати далі»
Переглядів: 1021 | Дата: 02.10.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Після чого готуватимуть учнів шкіл до Осіннього кубку КВН м. Дубно
     Нещодавно дубенська КВН-команда «Без названия» таки отримала назву й стала називатися «Шкала зашкалює». І вже під новим іменем семеро веселих і кмітливих юнаків вирушають на чергові гумористичні змагання. Цього разу вони їдуть з візитом та бажанням перемогти аж на Одещину, в смт. Затока, де з 1 по 6 жовтня пройде 16-й Всеукраїнський фестиваль КВН «Жемчужина у моря – 2009».
     Як сказав капітан команди Тарас Дуць, на Південь хлопці їдуть у всеозброєнні. І чекатимуть там на них такі конкурси, як весела візитка, імпровіз, смішне домашнє завдання, відео-конкурс та розминка. Вступний внесок у розмірі 1000 грн. з кожної команди лише підтверджує високий рівень чемпіонату. До речі, саме цей вступний внесок та кошти на проїзд і пр ... Читати далі»
Переглядів: 945 | Дата: 02.10.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (1)

Мабуть, випадкові перехожі, а то й просто охочі прогулятися у четвер Острівком, були здивовані великою кількістю присутнього на ньому веселого та різнобарвного люду. Бо ж саме того дня у Дубні відбувся ІІІ туристичний зліт, присвячений Всеукраїнському дню туризму.
     Зібрав цей зліт під свої крила команди із всіх навчальних закладів міста –  «Імпульс» (ЗНЗ №1), «Мандри» (ЗНЗ №3), «Кошаки» (СЗОШ №5), «Імпульс» (ЗНЗ №6), «Спалах» (ЗНЗ №7), «Підкова» (НВК «Школа-гімназія»), «Карапузи» (гімназія №2), «Культуристи» (коледж культури РДГУ), «Екстремали» (педколедж), «Пульс» (медколедж), «Невгамовні вмуроловці» (університет «Україна») та «Пілігрим» (профліцей). Крім назви кожна команда повинна була представити свій девіз. І найбільше уваги викликав девіз «Карапузів» – «Соску в рот – и вперед!».
     Завітали також на свято заступник мі ... Читати далі»
Переглядів: 1710 | Дата: 02.10.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (1)

Юні дубенські футболісти здобувають перемоги не лише на районних та обласних змаганнях, а й за межами нашого краю гарно себе показують. Так і нещодавно команда «Альт» дубенської ДЮСШ «Спартак» відвідала Львівщину – сьомий Всеукраїнський турнір «Золота осінь» на призи Андрія та Ореста Балів, який пройшов з 24 по 26 вересня 2009 року у м. Роздол, зібрав на стадіоні 16 команд-учасниць з різних міст України. Усі вони були поділені на 4 підгрупи, в яких і показували свої футбольні навички.
     Щодо наших земляків, то «Альт», перемігши у своїй підгрупі футболістів Роздільської ЗОШ, ДЮСШ м. Козова (Тернопільська обл.) та ДЮСШ м. Стрий, увійшла до четвірки кращих команд. На жаль, у фіналі дубенчанам не поталанило. І, програвши командам СДЮШОР м. Рівне і УФК м. Львів, наші хлопці посіли 4 місце.
     Всі переможці були нагороджені кубками і ме ... Читати далі»
Переглядів: 868 | Дата: 02.10.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

На XXV міжнародних змаганнях, що відбулися 25-26 вересня на веслувальній базі «Ніка-сільмаш» у м. Ковель, виступали спортсмени Білорусії, Польщі, Латвії, Литви та західних областей України – всього більше 150 учасників.
     Про успіхи юних спортсменів районної ДЮСШ, вихованців тренерів-викладачів Л. Камлочука та В. Осійчука, свідчать навіть сухі протокольні цифри. Так на дистанції  2000 м (юнаки С-1) стартувало 28 учасників. З них майстрів та кандидатів у майстри спорту – 10. І серед них вихованець районної ДЮСШ Микола Мосійчук, 1994 р. н., ІІ юнацький розряд, виборов 7 місце, випередивши майстра спорту та п’ятьох кандидатів у майстри спорту.
     Хороші результати показали також Іра Самолюк, Катя Лотоцька та Дмитро Мосійчук, які покращили особисті показники.
Заступник директора районної ДЮСШ В. Богачук
 &nbs ... Читати далі»
Переглядів: 885 | Дата: 02.10.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)


Copyright MyCorp © 2024