Форма входу

Календар новин

«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Середа, 01.05.2024, 09:26
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Жовтень » 2 » «Променад-Фест» вже втретє запалював дубенську сцену
«Променад-Фест» вже втретє запалював дубенську сцену
13:04
Привізши цього разу до нашого міста переможця «Караоке на майдані»
     Наше місто не лише має багато талановитих співаків та композиторів, а й приваблює митців з інших країв. Так уже втретє поет та композитор, директор Всеукраїнського фестивалю «Під небом Рівного»,  Павло Павелко привіз до Дубна «Променад-Фест». Відбувся він минулого понеділка у коледжі культури та мистецтв.
     - Ми їздимо по районних містах Рівненської області із відомими піснями української естради, які виконують рівненські співаки, – розповідає Павло Костянтинович. – Концерт під назвою «Променад-Фест» проводить обласне творче об’єднання «Фієста». Це фестиваль, який не має конкурсної основи, а має на меті знайомство, спілкування співаків та співачок, їх виступи на концертах перед публікою.
     - Як виникла ідея такого фестивалю?
     - Ідея організації «Променад-Фесту», мабуть, трохи запозичена від «Червоної рути» перших років її існування. Тоді виконавці-учасники виїжджали в концертні тури по Україні. Так і ми нині їздимо різними містами, щоправда, не всієї України – на це потрібно багато сил та коштів. Ми ж відвідуємо міста Рівненської області, де і себе показуємо, і наш край краще пізнаємо. Розпочинаємо концертну програму з Дубна. Після цього 15 жовтня їдемо у Костопіль, а там, якщо вистачить сил, то ще відвідаємо Гощу або Сарни.
     - А чим вас так приваблю наше місто, що ви саме з нього розпочинаєте концертну програму?
     - Я люблю Дубно. Колись працював у Тернополі і дуже часто проїздив через ваше місто. Було, що декілька раз я тут зупинявся і насолоджувався неповторною атмосферою та справжнім українським духом. Бо ж саме з таких невеличких містечок і складається наша Україна. Крім того, тут є публіка, яка розуміється на музиці та відчуває наші пісні.
     От і в понеділок дубенчани змогли вже не вперше почути рівненських співаків, учасників творчого об’єднання «Фієста» та лауреатів Всеукраїнського фестивалю естрадної пісні «Під небом Рівного».
     Розпочав концерт Павло Павелко власними піснями під незмінну подружку – акустичну гітару. Він же зробив коледжу культури і сюрприз-дарунок – виконав композицію із Вікторією Вєтровою, яка навчається у цьому навчальному закладі.  Ну а далі на сцені можна було почути улюблені пісні української, російської та англійської естради. І почасти молоді рівненські зірки співали настільки талановито та якісно, що декому із відомих зірок українського шоу-бізнесу до них ще братися і братися…
     До речі, побачити цього дня на сцені Дубенського коледжу культури та мистецтв можна було і Дмитра Чередніченка. Відомий в Рівному співак у квітні цього року став переможцем «Караоке на майдані», підкоривши київську публіку композиціями «Минає день», «Одинокая волчица» і піснею мушкетерів.
     - Я співаю вже давненько, – признався Дмитро. – Нині виступаю на концертах, в ресторані, а також граю в КВН. У Дубні я вдруге. І, зізнаюся щиро, дуже захоплений вашим містом, де є чи не головне для співака – взаєморозуміння між залом та сценою.
     Надіємося, що цьогорічні враження у артистів від нашого міста тільки покращаться і вони залюбки приїдуть до нас знову побалувати дубенчан своєю музикою.
Олена КУТАСЕВИЧ

     
     
     

Переглядів: 1023 | Додав: zamok | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024