Форма входу

Календар новин

«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Неділя, 28.04.2024, 03:18
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Березень » 27 » Куцим бюджетом не вирішиш міських проблем
Куцим бюджетом не вирішиш міських проблем
17:20
Традиційно щомісяця міський голова Дубна Леонід Дудко провів прес-конференцію із представниками місцевих засобів інформації. Як сказав Леонід Іванович, що про міські справи можна безперервно говорити 10 годин.
  Традиційно, спочатку мер відповів на заздалегідь поставлені запитання. Мова йшла про отримання довідок колишніми працівниками ПМК-209, яким час іти на пенсію. Проте довідку про відпрацьовані роки ніде взяти – підприємства нині уже не існує навіть у державному реєстрі. Не зберігся його архів. Тож люди мають проблему, яку невідомо чи допоможуть вирішити навіть правоохоронні органи. Саме сюди рекомендовано звернутись за допомогою щодо отримання довідок про зарплату, бо в іншому випадку їх пенсії будуть мінімальними.
 Також тут мова йшла і про індивідуальне електроопалення, на яке хочуть перейти жителі міста. Але для такого навантаження не були передбачені лінії електропередач. Тож нині це зробити не реально, як повідомили спеціалісти.
  Далі міський голова зупинився на роботі гуртків, які мають різноманітні адреси, через що часто-густо їх роботу важко проконтролювати. А це необхідно зробити, оскільки тут трапляється «окозамилювання», зокрема приписи кількості відвідування дітьми занять. Нині потрібно роботу цих гуртків перенести в одне місце – мова йде про школу №5, де треба створити належні умови для дітей та здійснювати відповідний контроль. А то у нас трапляються випадки, що на двоє дітей є два керівники гуртка. Але мер наголосив, що ці гуртки працюють для того, щоб відволікти дітей від згубних звичок, від вулиці.
-    Леоніде Івановичу, яка ваша позиція щодо нещодавнього страйку підприємців у Дубні?
-    Все, що у місті, повинно належати міській громаді. А щодо квартири, про яку нині так багато балакають, то не ми її давали. Вона була надана ще у 2000 році.
   Нині Луцька брама не прикрашає місто, а ганьбить…
-    У грудні дають гроші на реставрацію пам’яток. Але які роботи можна вести взимку. До речі, навіть за деякі виконані роботи ще й досі не розрахувались.
-    Як ви оцінюєте роботу заступника міського голови з гуманітарних питань, зважаючи на останні події?
-    Ніяких претензій щодо його роботи на займані посаді у мене немає. А деякі питання мають політичний підтекст, оскільки пан Карп’юк, як голова фракції у міській раді, часто відстоює інтереси заповідника. Проте я вважаю, що за останніх 3 роки у місті зроблено багато. Цього року плануємо навести лад із сходами, яких є чимало на наших вулицях.
 З прес-конференції Микола Мороз.  

Переглядів: 831 | Додав: zamok | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024