Форма входу

Календар новин

«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Неділя, 28.04.2024, 06:40
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Березень » 18 » «Dubno Rock City» на цукровому
«Dubno Rock City» на цукровому
17:22
Після рок-концерту ведучого втихомирювала міліція
П’ятниця…13-те…міський Будинок культури на цукровому…готи, панки, емо…гітари, барабани…
Так, ви вже напевне здогадалися, що йдеться про концерт «Dubno Rock City», організований Молодіжною Радою Дубна за підтримки міської ради. Розпочатися він мав (принаймні так у афішах написано) о 18:00 але трохи затримався, не надовго, так, хвилин на 40… Та цей час можна було заповнити розгляданням різноманітної публіки і пошуком друзів. Крім того, в холі Будинку  культури в рамках служби соціально-профілактичної роботи міським Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді була проведена акція «Захисти себе від СНІДу», під час якої роздавалися агіт-листівки за здоровий спосіб життя і презервативи. Музиканти ж тим часом настроювали апаратуру – готувалися до виступів.
І ось концерт розпочався. Відкривав його Андрій Ворон, організатор дійства, який запросив на сцену перший гурт – «Lion Heart» з Радивилова.  Хлопці, як то кажуть, виступили – і добре. Гурт молодий – це було помітно відразу, чи не з перших акордів… Це ж стосувалося і наступних рокерів – наших дубенських «ЗчБП». Ситуацію покращили «Alte eris» з Рівного, яких забарвлював непоганий дівочий вокал, та 2 гітари «Світла Темряви», також наші земляки. Щоправда, якраз перед їхнім виступом «накрилася» одна з колонок, тож хлопцям довелося трохи згаяти часу, щоб усунути несправність (при цьому робили вони це самотужки, бо організаторами концерту на сцені в той час і не пахло). Але їхній виступ таки вартий був того, щоб його дочекатися.
Ну а завершували «Dubno Rock City» «Тиранія» з Березного і «Серцевий Напад» з Луцька – так би мовити «метри», що вже не вперше (та й не вдруге) на сцені.
Гуртів, як бачите, немало, але ж не в кількості справа. Тому то багато хто говорив, що концерт не вартував тих двадцяти гривень, які потрібно було заплатити за вхід. І якщо організатори планували зібрати повен зал шанувальників рок-музики, плани їхні здійснилися наполовину – відвідало концерт чоловік так 150. Хоча, зі слів тих же організаторів, витрати їм окупилися.
Що ж до звуку на сцені, то він не те що бажав кращого – взагалі бажав хоч якогось. Хоча, можливо справа була не так в апаратурі, як в акустиці залу. Бо ж у приміщенні, побудованому під виступи народних колективів (хор, баян, піаніно…) просто не сприймалися важкі рок-гітари та потужні барабанні партії. Але, як часто буває – перший млинець… ну самі знаєте куди. Якщо організатори й надалі планують проводити подібні концерти, всі ці нюанси врахують.
Завершився ж концерт досить мирно – ні «швидка», ні міліція того вечора «клієнтів» не мали. Правда, організатора і ведучого Андрія Ворона довелося на півгодини зачинити в патрульній машині, щоб втихомирився. Бо ж, як доказував Андрій, міліцію найняв він, і вона його має охороняти та слухатися. Охоронці ж правопорядку з цими своїми «обов’язками» видно не справлялися. Можливо це тому, що запросили їх на концерт аж ніяк не організатори, а представники міської ради. Вони ж і автобуси найняли, які о пів на одинадцяту вечора порозвозили гостей по домівках.
А загалом проведення такого концерту – досить гарна ідея, яка неабияк оживляє Дубно. Тож якщо організатори врахують помилки першого разу і проводитимуть «Dubno Rock City» надалі – нам таки буде що послухати.
Олена КУТАСЕВИЧ



Переглядів: 1182 | Додав: zamok | Рейтинг: 1.2/6 |
Всього коментарів: 2
15.05.2009
2. Diamond [Новина]
Погоджуюся з тобою, Олександре, але все ж внесу маленьку поправку до твого коментаря в частині 4 зокрема:
"Окремі факти (а їх тут вдосталь) не відповідають дійсності, що суттєво спотворює враження мешканців міста (за винятком тих небагатьох які були присутні) про сам концерт"
Суттєво спотворити враження мешканців міста "фактам" було не так просто, оскільки читачі вищезгаданого видання мало того, що не відвідують таких концертів, а взагалі є великою рідкістю у нашому місті :)

19.03.2009
1. Олександр [Новина]
Вважаю за потрібне залишити тут і свій коменар, як одного з організаторів концерту :)
Отож, моє суб'єктивне (!) бачення статті в "Замку" :)
1. Надто суб'єктивно;
2. Упереджено :(
3. Сарказм - кльова штука якщо це "Доктор Хаус", а не стаття газети Міської Ради;
4. Окремі факти (а їх тут вдосталь) не відповідають дійсності, що суттєво спотворює враження мешканців міста (за винятком тих небагатьох які були присутні) про сам концерт;
5. Критика молодих виконавців - це одне, а фрази типу: "Хлопці, як то кажуть, виступили – і добре" - це вже звичайна образа. Як на мене, публікувати такі образливі та суб'єктивні думки - трішки низько для ЗМІ відповідного рівня.
6. Ми (організатори, як і самі гурти) не приховували ніякої інформації від журналістів, але це аж ніяк не призвело до відсутності здогадок у статтях певних авторів;
7. Люблю гумор, тому хочу подякувати за родзинку всього матеріалу: "перший млинець… ну самі знаєте куди" :D Трактування в публіки можуть бути різноманітні, але й кращий його варіант - "в смітник" досить таки неприємний, і, знову ж таки, аж надто суб'єктивний;
8. Про зареєстрований лист від Дубенської Молодіжної Ради в Дубенському МРВ УМВС від 22 лютого, думаю, зайвий раз вказати не завадить.
9. Містяться тут і свідомі неточності (хотілося б надіятись, що всі попередні були несвідомими). "Вони (Міська Рада) ж і автобуси найняли, які о пів на одинадцяту вечора порозвозили гостей по домівках" - а тут запросто можна придертися до слів: було б дуже приємно, якби по завершенню концерту на виході стояли найняті (!) МР автобуси які б по домівках порозвозили гостей (!?). Але, на жаль, це Утопія. До речі, висловлюємо велику подяку Дубенській Міській Раді, які пустили декілька рейсових маршрутних таксі в цей пізній час на околицю міста спеціально для відвідувачів цього концерту.
10. "Тож якщо організатори врахують помилки першого разу і проводитимуть «Dubno Rock City» надалі – нам таки буде що послухати". Дякуємо! Вже проаналізували всі відомі нам помилки та будемо надіятись уникнути їх надалі. :)
Аналогічно хотілося б завершити і свій коментар: "Тож якщо автор статті врахує помилки першого разу і коментуватиме «Dubno Rock City» надалі – нам таки буде що почитати".
Дякую за витрачений Вами час на прочитання даного коментаря.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024