Форма входу

Календар новин

«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Субота, 27.04.2024, 22:40
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Березень » 27 » Астролог Ірина Кравець розповіла, коли ми вийдемо з кризи
Астролог Ірина Кравець розповіла, коли ми вийдемо з кризи
17:36
Ця фінансово-економічна криза вже наскільки дошкуляє, що часу її завершення чекають, як свіжого ковтка повітря у переповненому автобусі. Але коли ж він, цей час, настане? Політики говорять одне, економісти та експерти – інше… Тож ми вирішили звернутися до дубенського астролога Ірини Кравець, щоб дізнатися, що ж про це говорять зорі.
- Насамперед я хочу сказати, що спочатку в світі розпочалася фінансова, банківська криза, яка потягнула за собою економічну, – говорить пані Ірина. – Та в нас, в Україні, криза ця носить політичний характер. Саме вона потягнула за собою фінансову кризу, а та, в свою чергу, – економічну. Але ж потрібно когось робити винним. Тому всі почали кивати на світову економічну кризу. Але, як на мене, один політик просто хотів вказати місце іншому – так почалася гра з доларом, який за кілька днів неймовірно підскочив у ціні. І допоки наша влада («лебідь, щука і рак») не домовиться між собою, доти з кризи ми не вийдемо.
Що ж до астрологічного прогнозу, то я переглядала кожен день цього року. І хочу сказати, що весь цей рік Юпітер, планета соціального захисту і добробуту, яка відповідає за достаток, матеріальні цінності та, разом з тим, за владу і правильні соціальні рішенні, буде знаходитися у сузір’ї Водолія. В першому півріччі вона йтиме в прямому положення, що є дуже добре, а з липня матиме ретроградний рух. Це означає, що навіть теперішня, здавалося б фатальна, ситуація буде давати гарні шанси на успіх. І їх наша влада повинна використати до липня, тому що з середини року нічого вже зробити не можна буде. Хоча, як кажуть зорі, цей рік для України все одно мав би бути роком застою. Ми не зробимо жодного кроку вперед. І не хотілося б робити їх назад.
- То все ж, коли найімовірніше ми почнемо виходити з цієї кризи?
- Цей процес проходитиме і різних країнах по-різному. Так, Америка років через 3-4 роки не лише вийде з кризи, але й подолає її негативні наслідки. В Європі та країнах Євросоюзу це відбудеться раніше. У нас же цього року якихось особливих змін не буде. 2009-й – це важкий рік, час розчарувань та розбитих ілюзій. 2010-й буде таким же, і лише з 2011 року все піде на покращення. А взагалі, криза у нас триватиме доти, доки не буде порядку в країні. І тут багато чого залежатиме від того, хто стане Президентом України на виборах в наступному році.
- Чи можна якось передбачити результат цих виборів.
- Точно сказати не можна, бо ж зорі не вказують, а пропонують можливі варіанти розвитку подій. Що ж до наступного року, то після виборів на політичній карті України навряд чи з’явиться хтось новий. Якщо розкласти карти, то можна побачити, що нікуди не подінеться Юлія Тимошенко. Віктор Янукович може знову піднятися, але потім опуститься назад. Що ж до Президента, то на нього випадає карта розбитих ілюзій. Важливу роль в житті країни відіграватиме Володимир Литвин, але першорядною фігурою не буде. Гарні перспективи карти показують Арсенію Яценюку.
- Пані Ірино, а якщо скласти гороскопи цих політиків?..
- Це було б цікаво, – відповіла астролог. – Бо ж доля країни багато в чому залежить від долі людей, які нею керують. Думаю, ми почнемо з Президента.
Віктор Ющенко, за знаком зодіаку Риби. А це означає інтуїтивність та чутливість – така людина ніколи в житті не буде сильним типом. Він не злий, шкоди від нього не буде, так само як і користі. І можливо, Ющенко робить всі свої політичні помилки тому, що не може думати головою – в нього на першому місці емоції. Хоч він і гарний фінансист, але це не є та людина, яка може вивести толк в грошах. Йому пощастило з кар’єрою.
Я слідкувала за цим політиком з початку його президентства, і хочу сказати, що з 2007 року на Віктора Ющенка випадає пуста карта. А це означає кінець чогось – з того часу в нашого Президента перспектив немає ніяких. Але, не дивлячись ні на що, нам пощастило, що він став главою держави. Бо ж якби на виборах переміг Віктор Янукович, ми мали б зовсім іншу країну.
Віктор Янукович, Рак. Це людина імпульсивна, але, разом з тим, агресивна – він спокійно міг би бути злочинцем. Така людина не вміє самостійно приймати рішення, тому постійно шукає однодумців. Йому просто необхідно з кимсь радитися. З кар’єрою Януковичу також пощастило. Йому допомогли, оскільки сам він нічого б не досягнув. І те, що він прийшов до влади – випадковість, на вершині Янукович не буде ніколи. Тут присутній парадокс – тільки він доходить до самого верху, як відразу ж падає. Тому ця людина не буде займати довго жодних великих посад. І взагалі, це бренд, на який працює його команда.
Юлія Тимошенко, Стрілець. В неї сильно виражений Козеріг і Скорпіон – чоловічі знаки. Тому ця жінка авторитарна, не визнає своїх помилок. А якщо й визнає, то воліє не звертати на них увагу. Вона все робить по-своєму, не признає поразок. Вона як віл – що б там не трапилось, а він тягне свого воза до кінця. Проблеми лише надають їй сили. Крім того, в Тимошенко гарно виражені ораторські здібності. Це розумна жінка, що має чуття, як себе вести в певній ситуації. Але, разом з тим, вона дуже імпульсивна, є вкрай небезпечним ворогом. Якщо ж відноситься до людини добре, то не бачить жодних підводних течій. Через це її легко використати та обманути, що вже не раз робилось.
Я кілька раз розкладала карти на Юлію Тимошенко, і вони постійно говорять, що вона буде на вершині влади, але ніколи не буде Президентом. Це ми й бачимо сьогодні. І ще я можу сказати, що ця жінка багато в чому перегнула палку і її зірковий час вже пішов на спад. Але вона все рівно нікуди не подінеться з політичної арени України.
Арсеній Яценюк, Близнюки. Це людина розумна, якій легко дається інформація, не консервативна, легка на підйом. Це сильний лідер, який веде за собою. Якщо він ставить перед собою ціль, то йде до неї? незважаючи ні на що. Погано лише те, що він горить, але перегоряє – коли чогось досягає, то втрачає до цього інтерес. Тому недолік Яценюка в тому, що він не може закріпити стабільність. Крім того, його легко захопити ідеєю і просто використати. А такі помилки свого часу робив Віктор Ющенко.
 Ще в кінці 2007 року я говорила, Арсеній Яценюк – людина з великими майбутнім. І от якраз він може бути Президентом України – зірки  світять йому тільки ріст та великі шанси на успіх. Але… у Яценюка є можливість загинути при трагічних обставинах. Під час майбутньої політичної гонки він може виявитися для когось сильним політичним конкурентом.  Тому йому потрібно бути обережним, а його службі безпеки – посилити свою увагу.
-    Давайте ще повернемося до долі країни – що такого особливого, крім кризи, буде чекати на нас цього року?
-    Можу сказати, що в цьому році будуть негарні конфігурації Марса. А це значить – масові заворушення, виступи проти влади. Люди будуть йти на протест і вимагатимуть соціального захисту та гарантій. Це можуть використати радикально налаштовані політичні партії. Тому-то цей протест не завжди буде миролюбним. Люди не просто стоятимуть на майдані з плакатами…
-    А якщо подивитися на Дубно?
-    У нас радикальних змін не буде. Навряд чи  додадуться нові робочі місця, бо ж влада таки не має впливу на підприємців, які й надалі будуть розкошувати по дорогих курортах, але не платитимуть зарплату своїм працівникам, посилаючись на світову економічну кризу. Щоправда, можливі екстремальні травматичні ситуації для дітей, тому їм потрібно берегтися.
-    Дякую за розмову, пані Ірино.
Ось такі прогнози. Не все весело, не все так як хотілося б, але… маємо те, що маємо. Зорі вказали, що до липня буде багато шансів на успіх, тож, сподіваюся, марнувати їх не будемо.
Олена КУТАСЕВИЧ  

Переглядів: 2844 | Додав: zamok | Рейтинг: 3.5/4 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024