Форма входу

Календар новин

«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Субота, 27.04.2024, 04:18
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Червень » 3 » Зустріч у виховній колонії
Зустріч у виховній колонії
12:11
День захисту дітей є надзвичайно популярний. Усе молодше і підростаюче покоління з нетерпінням чекало на нього, адже з цього моменту розпочинаються канікули, відкриваються табори літнього відпочинку, проходять різні святкові заходи із привітаннями та подарунками…
На перший погляд все прекрасно - звідусіль лунають голоси дітлахів, радість, сміх, безтурботність, легкість, повноцінне життя… І навіть на думку не спадає, що не все так добре. Сьогодні багато дітей з тих чи інших причин тікають із дому, внаслідок чого скоюють злочини і … потрапляють у спеціальні заклади. На сьогодні в десяти виховних установах Державної кримінально-виконавчої служби України відбувають покарання півтори тисячі неповнолітніх засуджених, у слідчих ізоляторах утримується майже тисяча підлітків, а в підрозділах кримінально-виконавчої служби - 5 тисяч юнаків та юнок. Це діти зазвичай з неблагополучних родин, з надломленими долями, юні і красиві зовнішньо із спотвореним криміналом внутрішнім світом. Напевне найважче їм, адже вони позбавлені батьківської ласки та опіки, справжнього дитинства, та найважливішого, що може бути для людини – волі. У нашому місті у виправній колонії відбувають покарання 153 юнаків віком від 16 до 22 років. Вони тут працюють, вчаться, займаються спортом і різними видами творчої діяльності.
Так вже повелося і стало доброю традицією, що у День захисту дітей для вихованців Дубенської колонії готують чимало сюрпризів та подарунків, щораз сюди приходять небайдужі до дитячої долі люди. Ось і цього разу не обійшлося без гостей. В установу у свято Дня захисту дітей із подарунками завітали заступник голови державного департаменту України з питань виконання покарань Олександр Дука, голова Дубенської міської ради Леонід Дудко, начальник служби у справах сімей Дубенської міської ради, голова піклувальної ради Дубенської виховної колонії Юрій Крук. У кожного з них знайшлися щирі слова, у яких звучали тепло і турбота, щире побажання вихованцям не втрачати віри в чисте та гарне майбутнє.
Тепла та затишна атмосфера панувала у залі. Справжнє свято із піснями влаштували для вихованців студенти Дубенського медичного коледжу. Діти із захопленням спостерігали за концертною програмою і не шкодували бурхливих аплодисментів. Зігріла душу всім присутнім пісня «Родина» у виконанні вихованця колонії. Особливим цей день став для п’ятьох засуджених, яким вручили паспорти громадянина України.
Адміністрація Дубенської виховної колонії висловлює щиру подяку Дубенській міській раді, студентству Дубенського медколеджу за активну участь у підготовці та проведенні свята, приуроченого до Дня захисту дітей.
Тож хочеться вірити, що ця зустріч запалить у їхніх серцях іскру тепла та любові.
Мирослава ФЕДУН
Переглядів: 1290 | Додав: zamok | Рейтинг: 4.5/2 |
Всього коментарів: 1
16.07.2012
1. Tung [Новина]
That's an intelligent answer to a diffculit question xxx

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024