Форма входу

Календар новин

«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вівторок, 19.03.2024, 14:17
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Червень » 03
День захисту дітей є надзвичайно популярний. Усе молодше і підростаюче покоління з нетерпінням чекало на нього, адже з цього моменту розпочинаються канікули, відкриваються табори літнього відпочинку, проходять різні святкові заходи із привітаннями та подарунками…
На перший погляд все прекрасно - звідусіль лунають голоси дітлахів, радість, сміх, безтурботність, легкість, повноцінне життя… І навіть на думку не спадає, що не все так добре. Сьогодні багато дітей з тих чи інших причин тікають із дому, внаслідок чого скоюють злочини і … потрапляють у спеціальні заклади. На сьогодні в десяти виховних установах Державної кримінально-виконавчої служби України відбувають покарання півтори тисячі неповнолітніх засуджених, у слідчих ізоляторах утримується майже тисяча підлітків, а в підрозділах кримінально-виконавчої служби - 5 тисяч юнаків та юнок. Це діти зазвичай з неблагополучних родин, з надломленими дол ... Читати далі»
Переглядів: 1283 | Дата: 03.06.2010 | Рейтинг: 4.5/2 | Коментарі (1)

27 травня у Дубенській міській раді пройшло розширене засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва на тему: «Зустріч влади та бізнесу». Участь у засіданні взяли члени координаційної ради, керівники промислових підприємств міста, суб’єкти підприємницької діяльності в галузях торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, будівництва, перевезення та приватні підприємці міста.
Перед присутніми виступив Олександр Орленко, директор Українського інституту підприємництва в м.Києві, який наголосив, що марно сподіватися на іноземного інвестора, а найголовнішим багатством підприємства є його люди.
Мали змогу також виступити як керівники міста, так і підприємці. Безперечно, чимало нині проблем у бізнесу є через недосконале, а інколи навіть заплутане законодавство. Буває, коли один нормативний документ заперечує інший. А ще дехто з керівників вважає, що різний бізнес знаходить ... Читати далі»
Переглядів: 891 | Дата: 03.06.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)

Футбольний сезон у розпалі. Нині чимало проводяться баталій на зелених полях різних вікових груп, де збирається тисячі вболівальників. Про це та інше піде розмова нашого кореспондента з головою ФСТ «Колос», головою федерації футболу Дубенського району Олександром КИРИЧЕНКОМ.
-Олександре Васильовичу, відомо що досягнення у будь-якому виді спорту починаються з дитячих змагань. А який нині маємо розвиток дитячого футболу на Дубенщині?
-Нещодавно у Клевані відбулися змагання з футболу у залік літніх молодіжних ігор Рівненщини, де також брала участь збірна Дубенського району, хлопчики 1992-1993 років народження. Наші юнаки обіграли команди з Острога з рахунком 3:0 та з Рівненського району 1:0 і вийшли у півфінальну частину змагань. А 26 травня у Рівному наша районна збірна з нічийним результатом провела зустріч з тамтешньою міською командою, проте поступилась ДЮСШ «Верес» з Рівного. У результаті чого наші ... Читати далі»
Переглядів: 1827 | Дата: 03.06.2010 | Рейтинг: 4.0/4 | Коментарі (1)

Минулої п’ятниці колективу Дубенської міжрайонної прокуратури було представлено нового прокурора – Максима Журавського. Як сказав заступник обласного прокурора Валерій Патракеєв, що Максим Вікторович не новачок у прокуратурі. Він у свій час очолював прокуратуру Дубровицького району, а до призначення у Дубно працював в обласній прокуратурі. Максим Журавський народився у 1976 році, закінчив Львівський державний університет. А в органах прокуратури працює з 1998 року. Роман Музичу, який донедавна був прокурором нашого краю, відтепер працюватиме в обласній прокуратурі, де очолюватиме один із важливих напрямків роботи. Роман Романович був переведений на нову посаду у зв’язку з тим, що у нього закінчилась п’ятирічна каденція, і згідно з чинним законодавством він має змінити своє місце роботи. Новопризначений прокурор пообіцяв підтримувати добрі традиції дубенської прокуратури та боротися із порушниками закону.
Переглядів: 1682 | Дата: 03.06.2010 | Рейтинг: 2.3/3 | Коментарі (0)

Цього року День захисту дітей Дубенщина відзначала кілька днів. У межах цих святкувань відбулось чимало акцій, цікавих заходів та концертів. В передостанній день весни, 30 травня, майдан Незалежності у місті Дубно перетворився на яскраву і шумну країну дитячих пустощів, розваг та веселощів. Дітвори цього дня у центральній частині міста було чимало.
Урочисто відкрив цьогорічний святковий концерт до Дня захисту дітей під назвою «Дитячий цвітограй» міський голова Леонід Дудко. А потім діти, одягнені в різноманітні яскраві костюми, показували свої хореографічні та во-кальні здібності на сцені. Впродовж усього свята тривала святкова торгівля, де можна було купити різні цікаві дрібнички. Привертала увагу присутніх виставка робіт зразкових художньо-прикладних студій «Самоцвіти» та «Веселка». У малюнках діти висвітлювали цікаві для себе теми, бачення природи, світу, рідного міста. Усі колективи та їх к ... Читати далі»
Переглядів: 1331 | Дата: 03.06.2010 | Рейтинг: 4.0/1 | Коментарі (1)


Copyright MyCorp © 2024