Форма входу

Календар новин

«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вівторок, 19.03.2024, 07:36
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Червень » 24
У вівторок в актовій залі Дубенської райради відбувся «круглий стіл», де обговорювалась програма економічних реформ «Заможне суспільство, конкурентноспроможна економіка, ефективна державна». У залі зібрались міський голова Леонід Дудко, голова райдержадміністрації Ольга Підкидач, голова райради Олександр Дехтярчук, заступники керівників, начальники управлінь та відділів. Спочатку слово взяв Леонід Дудко, який звернув увагу на необхідність реформ у місцевому самоврядуванні. Особливо нині гостро стоїть питання про ситуацію у житлово-комунальному господарстві. Тож без зміни законодавства тут не обійтись. Точилась дискусія навколо податкової політики, оскільки саме ця державна інституція займає чинне місце в економіці. І тут було чимало пропозицій щодо проекту нового Податкового кодексу. А ось Олександр Дехтярчук вважає, що необхідно провести адміністративну реформу, без яко ... Читати далі»
Переглядів: 1725 | Дата: 24.06.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)

Міжнародний рух поріднених міст зародився у роки Другої світової війни. У 1942 році англійський Ковентрі та радянський Сталінград прийняли рішення встановити дружні стосунки та використовувати їх для розвитку співробітництва в інтересах миру та добробуту громадян. Шляхетні цілі поріднених міст отримали згодом широке визнання міжнародної спільноти, сприяли розвитку громадянської ініціативи у різних країнах світу.
Поріднені міста, міста-побратими – два міста, розташовані у різних державах, між якими встановлені постійні дружні зв’язки для взаємного ознайомлення з життям, історією та культурою, з метою досягнення кращого взаєморозуміння, укріплення співробітництва та дружби між народами різних країн, а також обміну досвідом у вирішенні аналогічних проблем, які стоять перед міською владою та організаціями.
Дубенська міська рада входить до складу Асоціації міст України. Містами побратимами є міста Гіжицько та місто Сок ... Читати далі»
Переглядів: 1634 | Дата: 24.06.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (2)

Лідер, стратег, суворий, але разом з тим добрий, керівник і вчитель, закоханий у свою професію. Саме такою знають директора Дубенської гімназії №2 Людмилу Комолову. Вона ж найкращим своїм учителем вважає життя. Людмила Володимирівна переконана, що школа — це осередок добра, любові й світла і лише вірні своїй справі, що віддаються роботі повністю, гідні називатися Вчителем. Її життєве кредо – даруй людям добро. Саме завдяки такому кредо, вмілому керівництву Людмили Володимирівни та неабиякої любові вчителів до викладацької роботи, у нинішньому навчальному році Дубенська гімназія №2 зайняла перше місце в обласному конкурсі «Загальноосвітній заклад року».
Щоб краще зрозуміти, що ж це за заклад та за якими правилами живуть вчителі та учні, зазирнемо у цей чарівний світ знань.

Історія школи розпочалася понад 70 років тому. Перше приміщення було збудоване ще у 1 ... Читати далі»
Переглядів: 2485 | Дата: 24.06.2010 | Рейтинг: 5.0/3 | Коментарі (0)

І хоча це професійне свято ще не має глибокого коріння, бо лише у 2003 році був виданий указ Президента України про відзначення Дня державного службовця, проте ось вже сьомий рік поспіль певна категорія працівників готується до нього, проводячи поміж собою професійні конкурси. У понеділок міська та районна влади віншували держслужбовців у районному Будинку культури. Також приїхав привітати із святом заступник голови обласної державної адміністрації Юрій Кічатий. Він наголосив, що головним пріоритетом для представників нинішньої влади є повернення довіри людей до влади. Із трибуни голова Дубенської райдержадміністрації Ольга Підкидач висловила вдячність за сумлінну працю як ветеранам, які нині є пенсіонерами, так і працівникам державних структур. Долучались до привітального слова міський голова Леонід Дудко та голова райради Олександр Дехтярчук. Незважаючи на труднощі, з якими доводиться стикатись під час виконання своїх п ... Читати далі»
Переглядів: 963 | Дата: 24.06.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)

День медичного працівника -
Це, справді, свято всенародне.
На честь людей, в чиїх руках
Священне діло, благородне.

Щорічно в третю неділю червня громадськість відзначає День медичного працівника. У цей день представникам найгуманнішої професії шлють вітання всі, хто хоч раз звертався до них за допомогою.
Не залишилися осторонь святкування Дня медичного працівника і дубенські лікарі, які зібралися минулої п’ятниці у районному Будинку культури.
Святкові заходи розпочалися ще у холі. Саме там можна було побачити витвори декоративного та ужиткового мистецтва, зроблені нашими медиками. Подивившись на прекрасні ручні роботи, можна з впевненістю сказати, що їхні руки вміють не лише лікувати, а й малювати, плести та вишивати не гірше ніж професіонали.
Того дня зал Будинку культури був заповнений. Сюди прийшли представники міс ... Читати далі»
Переглядів: 1405 | Дата: 24.06.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)


Copyright MyCorp © 2024