Форма входу

Календар новин

«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Субота, 04.05.2024, 11:36
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Червень » 4 » Земля, де сходить юних дарувань зоря
Земля, де сходить юних дарувань зоря
16:31
Талановиті діти Дубенського району отримуватимуть стипендії з районного бюджету
Діти – це такі маленькі янголятка, які живуть у казковій країні дитинства. І чи не кожен їхній день сповнений свята. Тож і Міжнародний день захисту дітей, який весь світ відзначав 1 червня, не обійшовся без свята – у районному Будинку культури вже вшосте пройшов фестиваль творчої обдарованості Дубенщини «Земля, де сходить юних дарувань зоря», на якому вшанували талановитих учнів та їхніх вчителів.
Організатором цього дійства для дітлахів став районний відділ освіти, який очолює Галина Вознюк. І варто зазначити, що святково прибраний зал Будинку культури був практично весь заповнений гостями – прийшли сюди талановиті дітки та їхні шанувальники, батьки та вчителі, а також голова Дубенської районної ради Олександр Дехтярчук, перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Іщук, начальник відділу культури райдержадміністрації Тамара Перковська, голова районної партійної організації «Батьківщина» Віталій Лукашук, сільські та селищні голови Дубенщини.
Як сказав у своїй привітальній промові Олександр Дехтярчук:
- У нас дуже багато талановитих дітей, що не може не радувати. Тому минулого року ми започаткували проект, згідно якого юні дарування шкіл району, переможці різних конкурсів та олімпіад, щомісяця отримують грошові винагороди (від 50-ти до 100 грн.) із районного бюджету. Тож і ті діти, які сьогодні виступають на цій сцені, також матимуть таку стипендію. Це своєрідна підтримка-заохочення учням для того, щоб у них було ще більше бажання вчитися, розвивати свої таланти і прославляти своїми перемогами свій край. І, разом з тим, це є й перший їхній заробіток, здобутий своїми силами та знаннями. Тож вітаю всіх із Днем захисту дітей, бажаю гарного відпочинку на сьогоднішньому святі та дякую дітям за їхню працю, їхні старання.
Не обійшлося цього дня й без нагород. І першими отримали від дітей пам’ятні відзнаки «Золоте зернятко» Олександр Дехтярчук та Володимир Іщук за підтримку талановитої молоді. Вручала нагороди учениця Шепетинської ЗНЗ І-ІІ ступенів Наталя Житницька.
Також під час фестивалю вже вкотре було визнано високі досягнення учнів Семидубського аграрного ліцею. Троє вихованців цього навчального закладу отримали «Золоті зернятка» за участь та хороші результати на обласному етапі Всеукраїнської олімпіади з німецької мови, а їхня вчителька була нагороджена цінними подарунками.
І вже після урочистостей всі змогли зануритися у казкове свято танців і пісень та побачити й оцінити сяйво талановитих зірочок Дубенщини.
Олена КУТАСЕВИЧ


Переглядів: 1201 | Додав: zamok | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
10.12.2009
1. Житницька Наталія [Новина]
Я не отримала стипендії.

Житницька Наталія, учасниця фестивалю творчої обдарованості
Дубенщини "Земля, де сходить юних дарувань зоря."


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024