Форма входу

Календар новин

«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вівторок, 19.03.2024, 13:32
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Червень » 04
Пів минулої зими все Дубно, та й не лише Дубно, бо ж історія вийшла на всеукраїнський рівень, «гуділо» квартирним скандалом між двома сім’ями військовослужбовців, ТзОВ  «Кометос» та Міністерством оборони України.
Ще в кінці 90-х років минулого століття сім’ї Гайкових (чоловік, жінка та двоє дітей) і Федунів (чоловік, жінка та троє дітей) заселилися у приміщення, що належить ТзОВ  «Кометос», і яке для них мало викупити Міністерство оборони. Але цього так і не сталося – були проблеми то з грошима, то з документацією. Тож із 2004 року цих людей постійно виселяють із займаних квартир, які вони, до речі, переобладнали із складського приміщення магазину, вклавши туди велику кількість грошей. І куди б сім’ї, що були по суті, без даху над головою, не  зверталися, дальше обіцянок діло не заходило. Ставили вони навіть намет перед будинком, щоб, як казали,&nb ... Читати далі»
Переглядів: 989 | Дата: 04.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Минулого тижня, у вівторок, на автодорозі Київ-Чоп, поблизу с. Панталія, сталася ДТП за участю двох молодих дубенчан. Близько першої години ночі водій автомобіля «Сітроен» 20-річний Тарас, у салоні автомобіля якого в якості пасажира знаходилась 17-річна студентка Оксана, рухаючись з напрямку  м. Рівне на м. Дубно, не обрав безпечної швидкості руху та не справився з керуванням, через що автомобіль «занесло» на узбіччя та перекинуло. Внаслідок цього пасажирка отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку та забійної рани голови, з якими й була госпіталізована в травматологічне відділення Дубенського міської лікарні.

Автомобіль збив велосипедиста

Вже наступного дня аварія сталася у м. Дубно по вул. Залізничній. Водій автомобіля «Паз» Юрій, 1964 року народження, житель с. Бортниця, під ч ... Читати далі»
Переглядів: 1279 | Дата: 04.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Цього тижня жителі Дубенського району могли побачити справжніх козаків – та ще й на конях, з обозом. Чимала група козаків на чолі з міським головою Славути Василем Сидором, його заступниками, начальником місцевої міліції, зі своїми синами протягом кількох днів здійснювала перехід до святих місць Волині. Таким чином козаки вшановують пам’ять загиблих за незалежність України.
Як розповів отаман Василь, свій шлях вони обрали не асфальтованими дорогами, а лісами та полями. Тож на четвертий день козацький обоз зупинився в Онишківцях поблизу джерела Святої Анни. Козаки відвідали монастир, помолились, занурились у джерельну воду. Тут їхні коні мали змогу перепочити, та й самі козаки – підкріпились.
Саме тут, на святому місці, зустрілись голова Дубна Леонід Дудко зі своїм колегою зі Славути Василем Сидором. Під час цієї неформальної зустрічі йшла мова не тільки про н ... Читати далі»
Переглядів: 1141 | Дата: 04.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Нещодавно Дубенська військова частина А1519 святкувала своє 16-річчя. Хоча, як нам повідав заступник командира частини з виховної роботи, майор Юрій Нечитайло, її історія розпочинається ще в роки Великої Вітчизняної війни. Саме в цей час зустрічаються перші згадки про 20-й окремий навчальний автомобільний полк – предка нинішньої військової частини.
- Вже згодом цей полк переформували в школу молодших автотракторних спеціалістів, які у 1949 році розмістилися в Дубенському в замку, – розповідає Юрій Валентинович. – Тоді ж за військовою частиною був закріплений Тараканівський форт.
Буквально за 2 роки кількість особового складу війська у Дубні зросла до 900 чоловік (половина з них розміщувалася в Замку, інші – в казармах по вул.  Сурмичі), а автомобільний парк налічував близько 110 одиниць техніки.
Уже в 1957 році автошколу розформували, і на її місце п ... Читати далі»
Переглядів: 5631 | Дата: 04.06.2009 | Рейтинг: 4.0/2 | Коментарі (0)

Минулого понеділка на міському стадіоні було гаряче, хоча падав рясний дощ. Тут до Дня захисту дітей відбулися футбольні баталії поміж шістьма дитячими командами. Усе було, як у справжньому футболі: гострі гольові моменти, підкати, влучні і не дуже передачі. Одним словом – видовищна гра, бо навіть у дощ болільники не залишали «трибуни».
У фіналі зустрілись представники дитячих спортивних шкіл з Дубна та Рівного. І хоча гра була практично рівною, проте юним дубенчанам пощастило – у першому таймі вони забили гол. Тож після фінального свистка юні спортсмени разом із тренером та вболівальниками раділи перемозі.
 А генеральним спонсором таких змагань виступив настоятель церкви с.Привільного о.Віталій Яворський. Він придбав усім призерам кубки та медалі. До речі, на фінальний матч прибули міський голова Леонід Дудко та заступник голови Олександр Карп’юк. Тож Олександр Петров ... Читати далі»
Переглядів: 922 | Дата: 04.06.2009 | Рейтинг: 1.0/1 | Коментарі (0)

Так вже повелось, що у перший день літа, День захисту прав дітей, багато чудових сюрпризів та подарунків чекає на дітей. Ось і в спортивному клубі інвалідів «СКІД» відбулись спортивні змагання «Веселі старти».
Тепла та дружня атмосфера панувала в клубі «Забава». Активна підтримка дітей надихала юних спортсменів  на хороші результати. Спортивна програма була насиченою (шашки, стрибки з місця, гра з м’ячем, попадання м’яча у кошик та інші).
  Серед дітей віком від 8 до 12 років призерами стали Ілля Бусецький (Дубно), Дмитро Хомич (Будераж), Вадим Максімов та Микола Демчук (обоє з Дубна). А у віковій групі від 13 до 18 років перше місце посіли Вікторія Хом’як, друге – Микола Тасько, третє – Олексій Зайцев. Гарні результати були також і в інших видах спорту. Після нагородження призерів відбувся конкурс малюнків із назвою «Світ очима дитини», де журі визначило перемож ... Читати далі»
Переглядів: 1260 | Дата: 04.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Талановиті діти Дубенського району отримуватимуть стипендії з районного бюджету
Діти – це такі маленькі янголятка, які живуть у казковій країні дитинства. І чи не кожен їхній день сповнений свята. Тож і Міжнародний день захисту дітей, який весь світ відзначав 1 червня, не обійшовся без свята – у районному Будинку культури вже вшосте пройшов фестиваль творчої обдарованості Дубенщини «Земля, де сходить юних дарувань зоря», на якому вшанували талановитих учнів та їхніх вчителів.
Організатором цього дійства для дітлахів став районний відділ освіти, який очолює Галина Вознюк. І варто зазначити, що святково прибраний зал Будинку культури був практично весь заповнений гостями – прийшли сюди талановиті дітки та їхні шанувальники, батьки та вчителі, а також голова Дубенськ ... Читати далі»
Переглядів: 1194 | Дата: 04.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)

В останній день весни, 31 травня, майдан Незалежності у місті Дубно зненацька перетворився на яскраву і шумну країну дитячих пустощів, розваг, танців та веселощів – уже традиційно відбулося міське свято «У вирі танцю», присвячене Міжнародному дню захисту дітей.
Справді, дітей у центральній частині міста було чимало, хоча й дорослих не бракувало. Однак, безперечно, головними персонажами дійства були все-таки діти. Урочисто відкрив цьогорічний, уже п’ятий, фестиваль «У вирі танцю» міський голова Леонід Дудко, після чого було піднято прапор свята. А потім діти, одягнені в різноманітні яскраві костюми, показували свої хореографічні та вокальні здібності на сцені, кружляючи всіх людей, які прийшли на них подивитися,  у вирі танцю та веселощів. А за сценою влаштували справжні велоперегони для наймолодших –дошкільняток. Тут були команди з усіх дитсадочків міста. Як розповів Оле ... Читати далі»
Переглядів: 1002 | Дата: 04.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Останній дзвоник! Скільки в ньому спогадів, мрій і сподівань, радості і смутку, світлої печалі…
 Хвилюючим був останній дзвінок і для випускників загальноосвітньої середньої школи №9  Дубенської виховної колонії. 58 учнів у цьому році отримають документ про повну  загальну середню освіту, а 15 – здобудуть базову середню освіту. І серед них четверо вихованців виявили бажання вступати у вищі навчальні заклади та прийняли участь у зовнішньому незалежному оцінюванні з української мови і літератури та історії України.
Звісно, свято «Останнього дзвоника» не обійшлося без гостей. В установу завітали заступник начальника управління Департаменту в Рівненській області Філюк В. Л., настоятель Свято-Георгієвської Церкви митрофорний протоієрей о. Євгеній (Новосад), директор обласного центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді Бучак А. О., головний спеціаліст управління ос ... Читати далі»
Переглядів: 1019 | Дата: 04.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)


Copyright MyCorp © 2024