Форма входу

Календар новин

«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Субота, 20.04.2024, 08:33
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Вересень » 11
Творчий звіт Рівненщини Віктор Ющенко визнав найкращим
     Ще восени минулого року у Дубні почули про Фестиваль мистецтв України. А якщо точніше – тоді пройшов перший, відбірковий тур Фестивалю, де кращі митці та майстри нашого краю виборювали право на участь у наступному етапі – обласному. І відбувся він через кілька місяців, у грудні, в Рівному. Тоді й було визначено кращі таланти Рівненщини, які представлятимуть нашу область на фіналі в Києві. Фінал цей повинен був відбутися навесні, але, через брак коштів, пройшов на початку осені – 3-4 вересня.
     З нашого краю на Фестиваль мистецтв у Київ, який також можна було назвати творчим звітом Рівненщини, їздив Смизький дитячий духовий оркестр, майстри-різьбярі Сергій Яковчук і Олександр Глущук, вишивальниці Леокадія Загальська і Світлана Нестерук та предс ... Читати далі»
Переглядів: 956 | Дата: 11.09.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (2)

Велосипедисти зі всіх областей України об’єднаються під аркою Дружби народів у Києві
     Спорт – це не лише сила, а й здоров’я. Та, на жаль, не всі приділяють цьому достатньо уваги. А потім ще й жаліються, що і діти хворі, і нація слабшає… Тож щоб хоч трохи пробудити фізичну активність українців, Міністерство України у справах сім'ї, молоді та спорту організувало Всеукраїнську велоестафету «Спорт для всіх єднає Україну!», приурочену до Дня фізичної культури і спорту.
     Стартувала естафета 2 вересня у м. Чернівці. І проходить вона в трьох напрямках – Західному (старт у Чернівцях), Східному (старт у Луганську) та Південному (старт у Севастополі). Розповідає директор обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, майстер спорту України Павло Лав ... Читати далі»
Переглядів: 861 | Дата: 11.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

5 вересня на водосховищі поблизу с. Панталія відбувся відкритий чемпіонат м.Дубна з лову хижої риби з берега серед юніорів. Поривчатий вітер та дощ не стали на заваді духу рибальського азарту двадцятьом учасникам та одній учасниці – Інні Карачун. Уперше в історії клубу «Робінзон» на цей чемпіонат було запрошено і вихованців Дубенської виховної колонії.
   - Три роки не тримав спінінг у руках, – ділиться враженнями Андрій Боднарчук, вихованець колонії, якому у цей день усміхнулась вдача – хлопець став чемпіоном, здобувши трофеї – щуку та два окуні.
      Кожен із учасників отримав заохочувальні призи від спонсорів – підприємця Віктора Омельчука, магазину «Сафарі» (власник Олег Баранов), Сергія Яковчука, засновника дитячого клубу «Робінзон», наставника клубу Олександра Раковського.
      Такий чемпіонат про ... Читати далі»
Переглядів: 913 | Дата: 11.09.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

 Дубенський клуб рибалок «Робінзон» запрошує дітей до 14-ти років стати членом дитячого рибальського клубу «Робінзончик».
     Бажаючих увійти до клубу чекає цікаве та захопливе навчання рибальської справи. Тут навчать використовувати рибальське знаряддя та готувати страви рибальської кулінарії. Також всі зможуть пройти курс виживання в природних умовах і, звісно ж, досвідчені рибалки відкриють таємниці ефективного вилову риби.
     Тож всі, хто хоче стати членом клубу «Робінзончик», повинні принести лише свідоцтво про народження та письмовий дозвіл від батьків.
     Зазначимо, що день занять у клубу перенесено. Відтепер всі охочі навчатимуться навикам рибальства щонеділі. Збір, як і попередньо, о 14:30 біля магазину «Сафарі» (ринок «Козацький»).
     Вчителі клубу – досвідчені риба ... Читати далі»
Переглядів: 859 | Дата: 11.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)

5-6 вересня у Львові проходила V міжнародна регата ветеранів  з веслування на байдарках і каное.
   Ці змагання не залишились поза увагою ветеранів веслування з Дубна. Вони також вирушили до Львова. І там наші земляки не осоромились і показали гідний результат.
   Так у заїзді на байдарках на дистанції 200 метрів Руслан Копанок посів II місце, а його колега-каноїст Євгеній Михалевич-Пархоменко також був II. А ось у парі Руслан Копанок у парі з ветераном з Харкова зайняли I місце. І у четвірці нашим ветеранам не було рівних – стали переможцями.
   Ще були цікаві сімейні заїзди, де родина Копанюків зайняла почесне друге місце серед одинадцяти човнів.
  Хочеться подякувати Борису Сухолейстеру, начальнику відділу фізичної культури і спорту Дубна, Василю Лозанюку, директору ДЮСШ ФСТ «Україна», Андрію Савчуку, сільському голові Гір ... Читати далі»
Переглядів: 776 | Дата: 11.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

З 4 по 6 вересня у Здолбунові пройшов III Міжнародний юнацький турнір з вільної боротьби, приурочений пам’яті тренера, майстра спорту СРСР, чемпіона України Володимира Кайди. Сюди з’їхалось понад 130 найсильніших борців з усієї України, тридцять з яких – чемпіони та призери Європи і України.
  Успішно на цих змаганнях виступили юні спортсмени Дубенщини, троє з яких боролись за призові місця, потрапивши у фінал. Це Юрій Климчик (32 кг – III місце), Павло Гупалюк (35 кг – IV місце) – тренер Степан Ілюсь, Максим Сліпчук (26 кг – III місце) – тренер Павло Карась.
   Усі чемпіони та призери змагань були нагороджені почесними грамотами, медалями, кубками та цінними подарунками.
   Свої непогані спортивні здобутки юні спортсмени приурочили до професійного спортивного свята – Дня фізичної культури та спорту.
   А на завершення слова вдячності ... Читати далі»
Переглядів: 790 | Дата: 11.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Чи підтримають їх дорослі?
     Ви любите сміття на вулицях свого міста? Впевнені, що більшість, а то й всі, дадуть відповідь «Ні!». Тоді наступне питання – «Що ви готові зробити для того, щоб прибрати це сміття з вулиць свого міста?». Саме цьому й була присвячена нещодавня нарада у малій залі Дубенської міської ради. Її учасники, а присутніми на нараді були радник міського голови Олексій Кислюк, спеціаліст відділу екології Вікторія Черняга, директор дубенського центру СССДМ Віра Павлюк, представники організації ООН та міського відділу освіти і дубенські студенти, дискутували щодо питань покращення благоустрою Дубна і, зокрема, його чистоти.
     То як же краще привернути увагу громадськості до сміття у себе під ногами? Звісно – наглядним прикладом. Тож і було вирішено провести акцію «Чисте ... Читати далі»
Переглядів: 987 | Дата: 11.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (2)

Жителі вулиці Микола Костомарова, що знаходиться у районі Підборців, що у Дубні, і хати збудували, і сади посадили, і діти їх тут уже виросли, а ось десятки років доброї дороги не мали. Саме це їм добряче дошкуляло, особливо у негоду. Бо ж, як кажуть самі мешканці вулиці, легковим автомобілем сюди заїхати було практично не можливо, а без гумових чобіт не обходилась жодна сім’я.
     Тож на сході вулиці на початку цього року й було вирішено покласти асфальт замість ґрунтової дороги. Були й ініціатори, серед яких першу скрипку зіграв депутат міської ради Роман Вознюк, тутешній мешканець. Також вистачало скептиків, мовляв, нічого з цього доброго не вийде, оскільки об’єм роботи великий та потребує великих коштів. Бо й дійсно, асфальтове покриття вулиці шириною 5 метрів сягає 600 метрів у довжину. Та заручившись підтримкою міської влади, люди розпочали справу. ... Читати далі»
Переглядів: 842 | Дата: 11.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)


Copyright MyCorp © 2024