Форма входу

Календар новин

«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


П'ятниця, 03.05.2024, 19:52
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Березень » 27
Ця фінансово-економічна криза вже наскільки дошкуляє, що часу її завершення чекають, як свіжого ковтка повітря у переповненому автобусі. Але коли ж він, цей час, настане? Політики говорять одне, економісти та експерти – інше… Тож ми вирішили звернутися до дубенського астролога Ірини Кравець, щоб дізнатися, що ж про це говорять зорі.
- Насамперед я хочу сказати, що спочатку в світі розпочалася фінансова, банківська криза, яка потягнула за собою економічну, – говорить пані Ірина. – Та в нас, в Україні, криза ця носить політичний характер. Саме вона потягнула за собою фінансову кризу, а та, в свою чергу, – економічну. Але ж потрібно когось робити винним. Тому всі почали кивати на світову економічну кризу. Але, як на мене, один політик просто хотів вказати місце іншому – так почалася гра з доларом, який за кілька днів неймовірно підскочив у ціні. І допоки наша влада («лебідь, щука ... Читати далі»
Переглядів: 2844 | Дата: 27.03.2009 | Рейтинг: 3.5/4 | Коментарі (0)

Ситуація на українському ринку нерухомості не далека від катастрофічної. Бо ж, хоч ціни на житло постійно падають, покупців на нього постійно меншає. І це напряму відбивається на агентствах з нерухомості. Якщо взяти Рівне, то на початку кризи там працювало 138 таких агентств.  Сьогодні ж їх залишилося близько 50-ти. Тож ми звернулися до директора дубенського агентства нерухомості «Фортуна» - Людмили Горчук, щоб розпитати про ситуацію з житлом у нашому місті.
- З початком фінансової кризи ринок нерухомості у Дубні практично стоїть на місці, – розповідає пані Людмила. – І якщо раніше ми продавали по 4-5 об’єктів за місяць, то з жовтня минулого року і до цього часу – 2 квартири і 2 земельні ділянки. Це все тому, що основна маса людей брала житло в кредит, а починаючи з жовтня місяця їх видавати заборонили. Правда, віднедавна чути, що деякі банки вже починають видавати т ... Читати далі»
Переглядів: 1535 | Дата: 27.03.2009 | Рейтинг: 3.0/1 | Коментарі (0)

Нещодавно відбувся чемпіонат Рівненської області з ушу, де взяло участь 53 учасники. Усі вони юного віку. Тож вже за кілька років прославлятимуть Дубно на загальнодержавному рівні та міжнародному.
Спортсмени змагались у трьох категоріях: до 9 років, від 9 до 11, від 11 до 15 років. Так переможцями серед наймолодших були дубенчани Костянтин Гомон (I місце), Любомир Бабич і Роман Крук (II). Серед дівчат домінували рівнянки Юля  Литвинчук і Тетяна Лисенко, які зайняли відповідно перше і друге місця. Не відстала від них Олександра Палій з Дубна. Серед хлопчиків лідирували Андрій Андрощук та Назар Сінкевич (I-II місця), а Роман Куриляк зайняв III місце. Серед старшої групи переможцем став Олександр Шефринський, другим був Дем’ян Маркінцевич, а третім - Орест Паш. У жіночій групі найсильнішими виявились Олександра Михальчук та Юля Міщук, які посіли перші дві сходинки, а рівнянки Анастасія Ті ... Читати далі»
Переглядів: 1047 | Дата: 27.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

У погожі весняні дні юні футболісти використовують кожну годину. Адже у квітні відбудуться зональні обласні змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч» та розпочнеться II коло чемпіонату області та району дитячо-юнацької футбольної ліги. Тому так необхідна футбольна ігрова практика. Тож юні вихованці районної ДЮСШ і «Колоса» (тренери А. Ком’ягін, Е. Кириченко) провели товариську гру на стадіоні в Мирогощі. І хоча зустріч закінчилась з рахунком 3:3, футболісти та їх тренери залишились задоволеними. А ось під час зустрічі між однолітками 1997-1998 років народження, дубенським «Спартаком» та командою районної ДЮСШ, сільські хлопці виявились сильнішими.
***  
Футбольний кубок міста Нетішин зібрав 10 команд із сусідніх областей.  Юні футболісти районної ДЮСШ  (1995 р. н.) Смизького відділення розпочали турнір з перемоги над однолітками Львова, обіграли господарів, поступил ... Читати далі»
Переглядів: 848 | Дата: 27.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Традиційно щомісяця міський голова Дубна Леонід Дудко провів прес-конференцію із представниками місцевих засобів інформації. Як сказав Леонід Іванович, що про міські справи можна безперервно говорити 10 годин.
  Традиційно, спочатку мер відповів на заздалегідь поставлені запитання. Мова йшла про отримання довідок колишніми працівниками ПМК-209, яким час іти на пенсію. Проте довідку про відпрацьовані роки ніде взяти – підприємства нині уже не існує навіть у державному реєстрі. Не зберігся його архів. Тож люди мають проблему, яку невідомо чи допоможуть вирішити навіть правоохоронні органи. Саме сюди рекомендовано звернутись за допомогою щодо отримання довідок про зарплату, бо в іншому випадку їх пенсії будуть мінімальними.
 Також тут мова йшла і про індивідуальне електроопалення, на яке хочуть перейти жителі міста. Але для такого навантаження не були передбачені лінії еле ... Читати далі»
Переглядів: 831 | Дата: 27.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Майстриня шахрайської справи, яку Дубенські міліціонери прозвали «Сонькою — золотою ручкою», закінчила свій кримінальний «вояж».
Історія із затриманням у Кременчуці 26-річної уродженки Волині Наталії, яка, не маючи жодного відношення до Збройних Сил, небезкорисливо проводила перевірки у військових частинах, набула неабиякого резонансу.
У січні цього року шахрайку під конвоєм із Полтавщини, де стосовно неї було порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 185 КК України, доправили на Сумщину. Там жінку звинуватили у шахрайстві й самовільному присвоєнні владних повноважень. І хто б міг подумати, що не мине й двох місяців, як вона, переконавши суддів у тому, що не становить загрози для суспільства, знову візьметься за улюблене «ремесло» і невдовзі заявиться на КПП Дубенської військової частини. Невідомо, чим закінчилося б спілкування із цією панянкою для тамтешніх ві ... Читати далі»
Переглядів: 891 | Дата: 27.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Минулого понеділка у Дубні відзначено сумлінних споживачів електроенергії – «Сплачуйте рахунки – отримайте дарунки». А нагорода –  потрібна у господарстві побутова техніка.
Уже четвертий рік поспіль компанія «Ей-І-Ес Рівнеенерго» спільно із управлінням захисту прав споживачів організувала такий захід для сумлінних платників. Як розповів заступник начальника Дубенського РЕМу Олег Кості, за відсутність боргів перед енергопостачальною компанією побутову техніку – плеєри, міксери, електрочайники, тепловентилятори – цього разу отримали сумлінні платники Анатолій Зань (м. Дубно), Світлана Коцюбинська (м. Дубно), Леонід Дрозд (м. Дубно), Тетяна Поліщук (с. Рачин) та Петро Бенеда (с. Великі Загорці).  

Переглядів: 854 | Дата: 27.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Як повідомив начальник управління освіти, було прийнято колегіальне рішення про те, що шкільні канікули розпочнуться з понеділка. Цієї зими Дубно оминула епідемія грипу, через що у школах не припинялося навчання, що було навіть деякою несподіванкою для самих освітян.

Переглядів: 801 | Дата: 27.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

За несплату квартплати працівники ЖЕКів  не тільки закликатимуть вчасно розраховуватись за надані послуги, а й вживатимуть більш жорсткіших заходів. Так, за несплату за утримання будинків та прибудинкових територій населення будуть відключати від системи центральної каналізації. Потім підключатимуть лише тих, хто розрахується і заплатить за підключення.
Найближчими днями планується відключити 6 квартир у будинку №12 на вулиці Стара,  10 квартир у будинку №81 на вулиці Мирогощанській, 15 квартир у будинку по вулиці Мирогощанській, 83, 5 квартир у будинку №99 на вулиці Сурмичі, 8 квартир у будинку №20 на вулиці Галицького, 7 квартир по вулиці Мирогощанській, 5. Також чимало претензій є до мешканців  будинку №119 по вулиці Грушевського. Тут не розраховуються за спожиту воду. Тож працівники водоканалу уже найближчими днями позбавлять боржників такого блага, як вода у крані ... Читати далі»
Переглядів: 800 | Дата: 27.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Україна теж відноситься до тих європейських держав, які можуть похвалитися та гордитися древніми пам'ятками архітектури та культури. Дубенщина серед тих, до кого приїздять численні туристи. Одним із таких об'єктів уваги є Тараканівський форт, який розташований на південній околиці села та прилеглих сіл Підлужжя, Малі Загорці. Ліворуч пролягає Південно-Західна залізниця сполученням Здолбунів-Львів-Чоп — західні ворота в Європу, справа – автотраса Київ-Львів-Чоп. Це всього в шести кілометрах від міста Дубно. Всі навколишні землі та луки споконвіку належать до тараканівських земель.
Ця фортифікаційна споруда з серпня 1890-го року та на початку 19 століття входила до серії оборонних об'єктів західних кордонів Російської імперії, завданням якої було боронитися від ворогів з заходу — Австрійської імперії, Польщі... На відкритті цієї споруди побував імператор Російської імперії Олександр III. Велич та м ... Читати далі»
Переглядів: 1192 | Дата: 27.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Незважаючи на кризу, у Дубні не зменшується кількість ігрових закладів та гральних автоматів, адже у пошуках легких грошей багато мешканців міста обирають один із найсумнівніших шляхів збагачення, не задумуючись про наслідки.
Патологічна схильність до азартних ігор – ігролізм – відноситься до розладів звичок і потягів. У чоловіків, як правило, ігролізм виникає у підлітковому віці, а в жінок переважно припадає на другу половину життя.
Ознаки, характерні для осіб з патологічною схильністю до азартних ігор:
1.    Постійне збільшення часу перебування у грі.
2.    Зміна кола інтересів, постійні думки про гру.
3.    Втрата ситуаційного контролю – нездатність перервати гру.
4.    Наявність ознак психологічного дискомфорту, тривоги, депресії через неучасть у грі.
5.    Бажання все більшого високо ... Читати далі»
Переглядів: 837 | Дата: 27.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)


Copyright MyCorp © 2024