Форма входу

Календар новин

«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


П'ятниця, 26.04.2024, 15:15
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Липень » 1 » Як дубенчани День молоді святкували
Як дубенчани День молоді святкували
11:15
День молоді — одне із найулюбленіших свят наших краян. Із задоволенням його святкують люди різного віку, бо, як сказав мудрець, всі ми родом з юності, і в душі до глибокої старості залишаємося молодими.
На майдані Незалежності 27 червня відбулося справжнє свято молодості й таланту. О 15.00 розпочався міський чемпіонат серед водіїв скутерів. Дубенчани та гості міста мали змогу спостерігати за цим видовищним змаганням. Проходили вони у три етапи, обов’язковою умовою яких була їзда у захисних шоломах. Тут вже дев’ятеро учасників демонстрували своє вміння швидкої їзди, виконуючи різноманітні фігури на скутері. І за результатами всіх турів переможцем став Микола Капітула. Після завершення змагання учасники пішли святкувати хто перемогу, а хто невдачу. Далі дубенчани та гості міста мали змогу спостерігати та брати участь у конкурсі «Караоке» під назвою «Алея професій».
Під час святкування Дубенський міський центр соціальної служби сім`ї, дітей та молоді провів загальноміську акцію до Міжнародного дня боротьби із зловживанням наркотиків та їх розповсюдженням. Волонтери розповсюджували профілактичні буклети, листівки серед молоді, у яких йдеться про наркотичну біду. Молодим сім’ям, а також тим, хто готується стати батьками, роздавали інформаційні буклети «Як стати кращими батьками», «Як захисти своїх дітей від ВІЛ та СНІДу».
А о 18.00 відбулось урочисте відкриття свята. Представники міської влади привітали усіх зі святом. Далі присутні мали змогу насолодитися виступом велотріалістів, учасників півфіналу I конкурсу «Україна має талант». Щоб побачити акробатичні трюки з велосипедом, зібралася велика кількість дубенчан. Далі гарячими аплодисментами гості та учасники свята вітали виступ гурту «Дикий мед», який приїхав до нас з Рівного.
Наближався вечір, а людей біля сцени ставало все більше. І недарма, адже справжньою веселою родзинкою свята стали виступи Рівненських команд КВН «ТБПЧ», «Хлєба і зрєліщ», «Аварія» та проект студії «95 Квартал» у місті Львові «МАГАРИЧ». Вони добряче своїми дотепними жартами розвеселили молодь, та й старші із задоволенням сміялися із влучних дотепів. Виступи молодих КВНщиків неабияк припали до душі присутнім, доказом цього стали бурхливі аплодисменти.
Далі на молодь чекала найбільш жадана мить – святкова дискотека, яку вів діджей «Депутат». Тут як-то кажуть молодь «відірвалася поповній». Ті, хто вважав, що танцюють краще за інших, постійно намагалися прорватися на сцену, аби показати свій так би мовити «талант». Проте їх доводилося постійно звідти зганяти, адже своїми танцями вони заважали працювати діжею.
Тим, кому було нецікаво спостерігати за дійством на сцені, можна було розважитися на атракціонах та прикупити собі щось на згадку про свято чи «розвеселити душу» наїдками та напоями. Щодо останнього, то варто зазначити, що побачити гурти відпочиваючих можна було практично у всіх закутках центру міста. На жаль, цей масштабний захід вкотре став доказом, що ще не всі навчилися елементарного – не смітити, або прибрати після себе. Знову комунальникам відпочиваючі залишили великі купи сміття, яке ті аж до ранку прибирали. Попри це, слід сказати, що свято вдалося, тому щиро дякуємо його організаторам, зокрема відділу у справах сім’ї та молоді Рівненської облдержадміністрації, відділу у справах сім`ї та молоді Дубенської міської ради, молодіжній громадській організації «КВН Рівненщини», Дубенській міській раді.
Мирослава Федун
Переглядів: 2254 | Додав: zamok | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
15.07.2012
1. Coraline [Новина]
Leraning a ton from these neat articles.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024