Форма входу

Календар новин

«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


П'ятниця, 29.03.2024, 12:35
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Липень » 22
Літо – у житті людини час великих змін. Наприклад, у цю пору не тільки закінчується навчальний процес, а й розпочинається. Влітку триває вступна кампанія до вищих та середніх навчальних закладів. Настав час абітурієнта. Та нині виявилось це не простою справою. В окремих університетах України вступники разом з батьками простоюють під дверима цілу ніч, а в окремих навчальних закладах черга сягає по кілька тисяч осіб.
А як іде вступна кампанія у Дубні, піде розмова з керівниками місцевих навчальних закладів. Так у Дубенсь-кому педагогічному коледжі, як розповів його директор Валерій Бабак, лише у перший день прийому документів був великий наплив – прийшло здавати документи 185 осіб, тож довелось збільшити склад приймальної комісії до 6 осіб. Тоді навіть попросили абітурієнтів, хто з Дубна, прийти наступного дня, аби люди не стояти у черзі ... Читати далі»
Переглядів: 16298 | Дата: 22.07.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (3)

14 липня в Дубенському районному будинку культури відбулася вечір-зустріч, присвячена ювілею творчості талановитої співачки та авторки пісень Галини Мосійчук під поетичною назвою «На крилах любові». Ведучою вечора стала дубенська поетеса Любов Пшенична, яка поетичними рядками розповідала про життя та творчість пані Галини.
Галину Мосійчук можна без вагань назвати справжньою українською козачкою. Вона мама трьох дорослих дітей, голова фермерського господарства «Катерина» (28 гектарів батьківського поля, що перейшло їй у спадок – надійна основа невеликого фермерського господарства, що в Мізочі Здолбунівського району), самодіяльний композитор та виконавець пісень. Усьому жінка дає лад, мирно співіснують у дубенчанці Галині Мосійчук і трудівниця полів і талановита творча особистість.
Коли слухаєш цю жінку, відчуваєш її життєдайну енергію, жагу та любов до життя, па ... Читати далі»
Переглядів: 7211 | Дата: 22.07.2010 | Рейтинг: 5.0/3 | Коментарі (4)

З кожним роком все менше стає ветеранів, тих, хто воював, хто пережив страхіття війни. Вони, як ніхто інші заслуговують від нас на турботу, розуміння та підтримку. Про них найбільше згадують напередодні Дня перемоги, але є й ті, хто піклується про них незалежно від святкових дат.
Ось нещодавно ветеранам пообіцяли підтримку, розуміння та практичну допомогу. А зробила це — обласна влада під час зустрічі, яка відбулася в госпіталі для ветеранів війни, що у Клевані. На обласний семінар-навчання з’їхалися керівники рад районних та міських організацій ветеранів України. Голова облдержадміністрації Василь Берташ зазначив перед присутніми, що піклуватиметься про ветеранів, дбатиме про їх комфорт. Свою підтримку ветеранам висловили і заступник голови ОДА Юрій Кічатий та заступник голови облради Валентин Крока. А кращих за підсумками минулорічної роботи відзначили грамотами т ... Читати далі»
Переглядів: 2205 | Дата: 22.07.2010 | Рейтинг: 2.0/1 | Коментарі (1)

Невеличке, але відоме далеко за межами України село Онишківці нарешті дочекалися природного газу. Бо, як розповідають організатори місцевого кооперативу, ідея проведення газу в Онишківці започаткована ще у 2003 році. Змінювалися керівники у державі, області та районі, але селяни ніяк не могли дочекатися газу, хоч їм його обіцяли. І хоча будівельники закінчили прокладання газопроводу із Рідкодуб до Онишківець ще два роки тому, але через борг майже 800 тисяч гривень за виконані роботи газ не подавали. Тоді ні влада, ні селяни не змогли розрахуватися за прокладання труби протяжністю 10 кілометрів. Проте чергове звернення до нинішньої влади було почутим. І голова обласної адміністрації Василь Берташ доручив своєму заступнику Анатолію Юхименку вирішити це питання. Тож під час запалення голубого вогника в Онишківцях і про це йшла мова. Бо присутній на цьому заході голова правл ... Читати далі»
Переглядів: 2584 | Дата: 22.07.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)


Copyright MyCorp © 2024