Форма входу

Календар новин

«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


П'ятниця, 29.03.2024, 17:01
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Липень » 01
Дозвіллєва діяльність – один з напрямів роботи Будинку дітей та молоді. Клуб «Радість» - один з найбагаточисленніших, найпопулярніших творчих об`єднань закладу. Вовк Софія Григорівна – керівник цього клубу. Кожен, хто навіть мимохідь побачить заняття або масовий захід у клубі, не зможе не сказати, що Софія Григорівна – це друг дітей, педагог з великої букви, справжній професіонал своєї справи. Звичайно, досвід роботи з дітьми має неабияке значення в досягненні успіху, але її вміння спілкуватися з дітьми є не набутим, а даним природою, талант, даний Богом.
Оцінити людину за заслугами, зазвичай, можна, коли вона вже досягне певного віку, накопичить певний досвід, коли видно результат її багаторічної діяльності. Це правило не стосується моєї колеги Вовк С.Г. Працюючи в одному закладі протягом 8 років, спостерігаю за її педагогічним шляхом. Талант її, як вчителя, видно і в ... Читати далі»
Переглядів: 2205 | Дата: 01.07.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)

На виконання розпорядження голови райдержадміністрації щодо попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, 27 червня комісія у складі працівників райдержадміністрації та міліції провела рейди перевірки на територіях Варковицької, Озерянської, Княгининської та Мирогощанської сільських рад. З цього приводу наш кореспондент спілкувався із заступником голови Дубенської райдержадміністрації Борисом Головою.
- Борисе Івановичу, напевно, ні для кого не є таємницею, що наша молодь у багатьох випадках зловживає і спиртним, і цигарками. А заклики протидіяти тому злу залишаються закликами…
- Окрім балачок потрібно робити конкретні справи – присікати це зло. Тож під час проведення перевірки на території Озерянської сільради було виявлено наступні порушення: в одному із торгових закладів продавали алкогольні напої неповнолітнім. За цим фактом працівниками міліції складено адмінпротоколи, окрім того вст ... Читати далі»
Переглядів: 2055 | Дата: 01.07.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)

Напередодні святкування 14 річниці Конституції України у Дубенському історико-культурному заповіднику відбулась виставка «Муніципальна символіка міст Рівненщини та західної Європи». Надзвичайна колекція неповторних гербів прикрасила виставковий зал заповідника. Тут представленні півтори тисячі муніципальних символів міст Рівненщини та Європи.
З виставкою нас знайомили Юрій Терлецький (на фото), автор книги «Герби та прапори міст та сіл Рівненської області» та багатьох статей в наукових журналах, а також колишній воїн-афганець з Дубна, справжній ентузіаст улюбленої справи Анатолій Пожарський.
Для пересічного громадянина колекціонування і вивчення гербів може на перший погляд видатися надскладною справою. Насправді ж, за словами Юрія Терлецького, головним у цій справі є бажання. Геральдистикою захопився під час навчання в Луцькому педагогічному інституті. Студенту історичного факультету до рук потрапила ... Читати далі»
Переглядів: 2671 | Дата: 01.07.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)

День молоді — одне із найулюбленіших свят наших краян. Із задоволенням його святкують люди різного віку, бо, як сказав мудрець, всі ми родом з юності, і в душі до глибокої старості залишаємося молодими.
На майдані Незалежності 27 червня відбулося справжнє свято молодості й таланту. О 15.00 розпочався міський чемпіонат серед водіїв скутерів. Дубенчани та гості міста мали змогу спостерігати за цим видовищним змаганням. Проходили вони у три етапи, обов’язковою умовою яких була їзда у захисних шоломах. Тут вже дев’ятеро учасників демонстрували своє вміння швидкої їзди, виконуючи різноманітні фігури на скутері. І за результатами всіх турів переможцем став Микола Капітула. Після завершення змагання учасники пішли святкувати хто перемогу, а хто невдачу. Далі дубенчани та гості міста мали змогу спостерігати та брати участь у конкурсі «Караоке» під назвою «Алея професій».
Під час святкуванн ... Читати далі»
Переглядів: 2245 | Дата: 01.07.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)


Copyright MyCorp © 2024