Форма входу

Календар новин

«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Субота, 04.05.2024, 20:38
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Червень » 4 » «Сітроен» перекинувся біля Панталії
«Сітроен» перекинувся біля Панталії
16:43
Минулого тижня, у вівторок, на автодорозі Київ-Чоп, поблизу с. Панталія, сталася ДТП за участю двох молодих дубенчан. Близько першої години ночі водій автомобіля «Сітроен» 20-річний Тарас, у салоні автомобіля якого в якості пасажира знаходилась 17-річна студентка Оксана, рухаючись з напрямку  м. Рівне на м. Дубно, не обрав безпечної швидкості руху та не справився з керуванням, через що автомобіль «занесло» на узбіччя та перекинуло. Внаслідок цього пасажирка отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку та забійної рани голови, з якими й була госпіталізована в травматологічне відділення Дубенського міської лікарні.

Автомобіль збив велосипедиста

Вже наступного дня аварія сталася у м. Дубно по вул. Залізничній. Водій автомобіля «Паз» Юрій, 1964 року народження, житель с. Бортниця, під час обгону велосипедиста Олега, 1960 року народження, який  рухався у попутному напрямку, допустив з ним зіткнення. Варто відзначити, що велосипедист, у свою чергу, також не впевнившись у безпеці виконання свого маневру, повернув ліворуч. І внаслідок цієї ДПТ він з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, перелом кісток черепа та  закрита травма живота був госпіталізований у реанімаційне відділення міської лікарні. Автомобіль «ПАЗ» із механічними пошкодженнями доставлено на штрафмайданчик ДАІ.

У Зеленому Гаю виявлено 5 тонн незаконного м’яса
Минулої середи під час оперативно-розшукових робіт у с. Зелений Гай на території м’ясопереробного цеху, який належить приватному підприємцю Олегу, 1964 року народження, жителю с. Велика Омеляна Рівненського району, було виявлено готову м’ясну продукцію тваринного походження вагою 5766,5 кг. без відповідних документів.

З нотаріальної контори викрадено півтисячі бланків
29 травня до міліції надійшла заява жительки м. Дубно 35-річної Ольги,  завідуючої другою державною нотаріальною конторою м. Дубно про те, що в період з 25-го по 29-те травня з другої державної нотаріальної контори шляхом злому замків на дверях та сейфах було викрадено спеціальні бланки нотаріальних документів в кількості 504 штук. Сума збитку встановлюється.

У Вербі знайшли труп невідомого чоловіка
Минулої суботи, 30 травня, до відділення міліції надійшло повідомлення чергового фельдшера вербської швидкої допомоги Юрія про те, що о 09.20 ранку поблизу автозаправної станції «WOG» у с. Верба було виявлено труп невідомого чоловіка, віком 40 – 50 років без видимих тілесних ушкоджень. Труп доставлено в морг Дубенської міської лікарні. Особа та причина смерті встановлюються.
Самовільно забрала собі земельну ділянку
Якщо придбати земельну ділянку економічно чи з інших причин не вигідно, то без цього можна обійтися. Саме так, мабуть, і вирішила приватний підприємець Людмила, 1964 року народження, жителька м. Дубно, яка самовільно обгородила приватизовану земельну ділянку по вул. Замковій, що її не належить, не погодивши проектно-кошторисну документацію на будівництво споруди. На даний час проводиться перевірка.

Біля залізниці у Вербі знайшли 9 артилерійських снарядів
Нещодавно на залізничній станції с. Верба Дубенського району було виявлено 9 артилерійських снарядів часів Другої Світової війни. Виявити їх допомогла злива, після якої залізничник, що обходив колії, знайшов три артилерійських снаряди. На місце події негайно викликали рятувальників, які знайшли біля колії ще шість артилерійських снарядів, що лежали там з часів Великої Вітчизняної війни. Рух потягів на Львівській залізниці не припиняли.

Переглядів: 1285 | Додав: zamok | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024