Форма входу

Календар новин

«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Субота, 04.05.2024, 09:29
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Червень » 4 » У Дубенській виховній колонії пролунав останній дзвоник
У Дубенській виховній колонії пролунав останній дзвоник
16:22
Останній дзвоник! Скільки в ньому спогадів, мрій і сподівань, радості і смутку, світлої печалі…
 Хвилюючим був останній дзвінок і для випускників загальноосвітньої середньої школи №9  Дубенської виховної колонії. 58 учнів у цьому році отримають документ про повну  загальну середню освіту, а 15 – здобудуть базову середню освіту. І серед них четверо вихованців виявили бажання вступати у вищі навчальні заклади та прийняли участь у зовнішньому незалежному оцінюванні з української мови і літератури та історії України.
Звісно, свято «Останнього дзвоника» не обійшлося без гостей. В установу завітали заступник начальника управління Департаменту в Рівненській області Філюк В. Л., настоятель Свято-Георгієвської Церкви митрофорний протоієрей о. Євгеній (Новосад), директор обласного центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді Бучак А. О., головний спеціаліст управління освіти і науки Рівненської обласної адміністрації Лукащук Л. О., начальник служби у справах дітей Дубенської міської ради Крук Ю. С., керівник підліткового клубу «Берегиня» міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді, член Спілки письменників України, поетеса Пшенична Л.А. та батьки вихованців.
З вітальними словами для дітей виступили заступник начальника управління Департаменту в Рівненській області Філюк В. Л., директор школи Короляк М.І., класні керівники та гості.  В їхніх словах звучали тепло і турбота, щире побажання вихованцям не втрачати віри в чисте та чесне майбутнє.
Не обійшлося свято і без подарунків. Адміністрація школи вручила призи кращим учням за старанність у навчанні. Так твір з української мови вихованця першого відділення, учня 11-А класу  Коваленка Павла в квітні приймав участь у  Всеукраїнському конкурсі з української мови «Як парость виноградної лози  плекайте мову», що відбувався за  участю Міжнародного освітнього фонду ім. Ярослава Мудрого. Він зайняв почесне друге місце, за що отримав нагороду – диплом та цінний  подарунок – годинник. А керівник підліткового клубу «Берегиня» міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді, член Спілки письменників України, поетеса Пшенична Л.А., подарувала для бібліотеки школи збірки поетів Рівненщини «Зорі народжуються на землі».
І на завершення випускники подякували працівникам колонії за те, що для них створені такі умови, коли кожний вихованець може відчути себе особистістю. Щиру подяку вони висловили й своїм вчителям, які багатьом учням повернули бажання вчитись, відкрили таємничий світ науки й розвинули їхні здібності. Бо ж за час навчання в школі вчителі роблять величезний внесок у розум і серця вихованців, постійно прагнуть відшукати в душі кожного з дітей промінчик добра і розпалити його, вчать  вірити, що ніколи не пізно розпочати все спочатку.

Переглядів: 1023 | Додав: zamok | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024