Форма входу

Календар новин

«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вівторок, 19.03.2024, 05:20
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Січень » 29
20 лютого група ТІК приїде до нас із
«тиХИМ туром»

Приїзд на день народження Дубна відомої в Україні групи «Тік» запам’ятався не лише дубенчанам, а й гостям міста. Весь майдан Незалежності підспівував «Оленів» та відривався під «Вчительку». І ось цей гурт, який нещодавно випустив новий альбом «тиХИЙ», знову приїжджає до нашого міста.
Запросив їх директор фестивалю «Тарас Бульба» Микола Арсенюк, який і займається організацією концерту. Тож через декілька тижнів 12 «ТІКовців» знову відвідають Дубно, але вже з новими піснями із нового альбому та новою концертною програмою. Такого ми, як то кажуть, ще не бачили і не чули. Втім, не лише ми, а й більшість укр ... Читати далі»
Переглядів: 1260 | Дата: 29.01.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Після довгих років застою Дубно нарешті побачить і свій КВН. Ще у минулому році міським відділом у справах сім’ї та молоді за підтримки Центру у справах сім’ї та молоді, відділів освіти та культури і туризму міської ради було оголошено проведення міського чемпіонату серед команд КВН для учнівської молоді. Підтримали цей проект і державні, громадські та комерційні організації. Тож, як кажуть, «потяг зрушив з місця». І всім дубенським навчальним закладам було запропоновано взяти участь в іграх веселих на найкмітливіших.
Відгукнулися на цю пропозицію всі школи Дубна, тож вже незабаром ми побачимо на сцені 7 команд КВНщиків. Кожна з них має близько 15 учасників. І відбиралися в команди, звісно ж, найвеселіші та найдотепніші.
Відбірковий тур чемпіонату пройде 26-27 лютого у міському будинку культури, що в районі цукрового заводу. Методом жеребкування було визначено, що 26-го гратимуть команди ЗНЗ №№ 1 і 3 та обо ... Читати далі»
Переглядів: 928 | Дата: 29.01.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (2)

Вже вдруге у нашому місті пройшла першість із баскетболу в залік спартакіади школярів, яка приурочена пам’яті покійного директора ДЮСШ Михайла Бойчука.
Почалися змагання ще 20 січня цього року – по дві команди із кожної школи міста (команди юнаків та дівчат) змагалися за титул кращих баскетболістів Дубна. А фінальні ігри пройшли 23 січня – якраз на день народження Михайла Бойчука. Присутніми тут були дружина покійного Михайла Гнатовича Лідія Іванівна, начальник міського відділу з питань фізичної культури і спорту Борис Сухолейстр, начальник міського відділу освіти Вадим Нетреба та інші гості.
Результати проведених змагань можна побачити із турнірних таблиць. І ось як зіграли дівчата:
І місце – ЗНЗ №7
ІІ місце – гімназія №2
ІІІ місце – ЗНЗ №3
ІV місце – ЗНЗ №6
V місце – гімназія №1
VІ місце – СЗОШ №5
VІІ місце – ЗНЗ №1
Результати ігор серед юнаків дещо відрізняються:
І місце – ЗНЗ № ... Читати далі»
Переглядів: 1563 | Дата: 29.01.2009 | Рейтинг: 3.7/3 | Коментарі (0)

Якщо ти маєш землю – ти не безробітний
У 2008-му «миша» привела нас до такої кризи, із якої «бику» вивести країну буде вкрай важко. І дійсно, фінансові проблеми, які розпочалися минулого року, збільшуються із кожним днем, як і погіршується ситуація на ринку праці. Лише за грудень минулого та січень цього року у Дубенському міськрайонному центрі зайнятості зареєстровано 550 осіб. А скільком скоротили робочий день та «урізали» заробітну плату? І це відбувається на фоні постійного зменшення потреби роботодавців в кадрах, що значно звужує можливості працевлаштування безробітних.
- Нині у нас найбільше страждають люди із села, особливо ті, які звільняються із цукрового заводу. Бо ж там якраз закінчується сезон робіт, – розповідає директор центру зайнятості В’ячеслав Савчук. – Якщо ж розглянути по підприємствах, то найбільше працівників було вивільнено в ТЗОВ СП «Н ... Читати далі»
Переглядів: 1114 | Дата: 29.01.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)

Уже традиційно на початку нового року ми дивимось у рік минулий: що ж він приніс нам? Адже життя щомиті невпинно рухається вперед, приносячи в одну сім`ю радість, в іншу - смуток. Хтось знаходить свою половинку, хтось втрачає. Кому не подобається своє прізвище та ім`я і він хоче його змінити. Відділом реєстрації актів цивільного стану Дубенського міськрайонного управління юстиції підбито підсумки цих подій. Ось вони - цифри життя дубенчан.
За минулий рік у Дубенському районі народилось 1051 маля, з них - 2 дітей народились мертвими. Зокрема, в місті зареєстровано 516 дітей. Як і в минулому, в цьому році переважає кількість зареєстрованих смертей проти кількості народжених - померло всього в Дубенському районі 1413 громадян, по місту - 565 з них 6 - діти до 1 року життя. Кількість одружених пар зменшилась проти минулого року - 567. Розірвали шлюб 268 сімейних пар, з них 223 - на підставі рішення суду. 45 пар - розірв ... Читати далі»
Переглядів: 1081 | Дата: 29.01.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

У вівторок відбулась сесія Дубенської районної ради на якій був прийнятий бюджет району. Безперечно, у нинішній фінансовій скруті кожна гривня на особливому обліку. Тож напередодні усі сільські ради району захищали свою бюджети у райдержадміністрації. Сесія районної ради вирішила установити загальний обсяг доходів районного бюджету на 2009 рік у сумі 78792818 грн., у тому числі відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2009 рік» обсяг дотації вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів у сумі 23458438 грн. Обсяг доходів загального фонду бюджету визначити у сумі 76110818 грн., спеціального фонду бюджету у сумі 2682000 грн. Депутати установили, що керівники бюджетних установ утримують чисельність працівників та здійснюють фактичні видатки на заробітну плату, включаючи видатки на пермії та інші види заохочень чи винагород, матеріальну допомогу, лише в межах фонду заробітної плати, затве ... Читати далі»
Переглядів: 1045 | Дата: 29.01.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)

Складається враження, що ми якщо щось маємо, то не дуже шануємо. Так минулого четверга у Дубні відбувсь мітинг та урочиста хода від центрального майдану до пам’ятника Шевченка. Спочатку представники влади поклали квіти до пам’ятного знака, де має бути споруджено пам’ятник «Борцям за волю і незалежність».  Далі колона на чолі з військовими та муніципальним духовим оркестром попрямували центральною вулицею до Кобзаря. На жаль, громадськість Дубна, нині можна стверджувати, активно не підтримала цей захід, як це було у 1990 році. Але саме 90 років тому завдяки акту Злуки відбулось єднання земель України. Це важлива історична подія у житті нашої держави, про яку ми повинні не тільки пам’ятати, а й вшановувати на належному рівні.
Після покладання вінків до пам’ятника Кобзарю учасники ходи зібрались у районному будинку культури, де до присутніх звернулися міський голова Леонід Дудко, перший заступник голови райдер ... Читати далі»
Переглядів: 1023 | Дата: 29.01.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)

Минулого тижня вся Україна відзначала велике і урочисте свято – День Соборності. 22 січня, рівно 90 років тому, в Києві проголосили Злуку українських земель: «Віднині зливаються в одно віками відділені одна від одної частини України — Галичина, Буковина, Закарпаття і Наддніпрянська Україна». Тож і сьогодні ми із шаною відносимося до цієї дати. І в нашому місті День Злуки почали відмічати ще напередодні – 21 січня.
Саме в цей день у Дубенському історико-культурному заповіднику була відкрита виставка «Молодь єднає Україну». Тут були представлені близько 30-ти робіт з дерева учнів Дубенського професійно-технічного ліцею.
Головувала на виставці завідуюча методичним відділом Заповідника Ольга Гавриленко, а відкривав її заступник міського голови Дубна Олександр Карп’юк.
- Ще в кінці минулого року ми домовилися із директором профтехліцею Сергієм Підкидачем про те, що просто зобов’язані показати дубенській мо ... Читати далі»
Переглядів: 1334 | Дата: 29.01.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)


Copyright MyCorp © 2024