Форма входу

Календар новин

«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вівторок, 19.03.2024, 12:35
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Січень » 19
Яке сміття куди викидати?
Останні кілька днів жителі кількох вулиць у Дубні побачили замість звичних сміттєвих контейнерів нові, дещо незвичні. Кришки на них позначені різними кольорами і на них розміщені спеціальні отвори. Звісно, про те, що у місті стоятимуть роздільні контейнери – чули вже давно. А от куди яке сміття викидати – розібратися не так вже й легко.
Тож ми звернулися у «Дубноводоканал», де повідомили, що всього в Дубні стоятиме 18 таких роздільних контейнерів, які привезені зі Львова. Частину з них вже поставили на вулицях міста – по Кирила і Мефодія (4 контейнери), по вул. Свободи (3) і на Скарбовій (4). Решту доставлять пізніше. І розраховані вони на скляну та пластмасову тару і папір. Щоб краще було розібратися, що куди вкидати – контейнери підпишуть. Вже виготовляються відповідні трафарети.
Поки ж, як ми бачили на Садовій, люди просто задерли ... Читати далі»
Переглядів: 1207 | Дата: 19.01.2009 | Рейтинг: 4.0/1 | Коментарі (4)

Останнім часом жителі мікрорайону Базарчик постали перед проблемою: на яку зупинку сідати, щоб виїхати з дому чи повернутися назад? Така ж ситуація виникла і в тих дубенчан, які працюють у даній частині міста. Справа у тому, що нещодавно поставили нову запинку біля Торгового комплексу, яка так і називається – «Торговий комплекс». Її узаконили  та виробили відповідну документацію. Але спочатку водії міських автобусів там не зупинялися. Та й люди на ній не стояли. Всі продовжували ходити на стару зупинку.
Але останнім часом ситуація різко помінялася – на Базарчику зняли знак, який дозволяє автобусам там зупинятися. І, мало того, не раз там стояли інспектори ДАІ, які штрафували водіїв маршруток, що ставали на старій зупинці. Всіх відправляли до «Торгового комплексу».
Тут то й виникла проблема – люди стоять на старій зупинці, а автобуси зупиняються на новій. Тож у минулий понеділок представники муніципальної друж ... Читати далі»
Переглядів: 1035 | Дата: 19.01.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

З давніх-давен і практично у всіх країнах світу дівчата змагаються між собою за звання найкращої та за право носити на голові корону першої красуні.  Не оминає ця традиція і наш регіон – ще на початку зими минулого року розпочався відбір на конкурс краси «Міс Рівненщини – 2009». Кастинг тривав протягом грудня, під час якого члени оргкомітету їздили по всіх районах області та відбирали дівчат для участі у змаганнях.
Та не скрізь виявлялися красуні, гідні того, щоб представити свій район на обласному рівні. Але Дубенщина, на щастя, до їх числа не входить. Представлятиме нас 17-річна дубенчанка Лілія Мацакян, студентка ІІІ курсу педагогічного коледжу. Дівчина змалку співає, ще зі школи відвідує різні пісенні гуртки та є учасницею 9-го Зльоту творчо обдарованої молоді Дубна. Саме вона й поїде на фінал конкурсу краси, який відбудеться 30 січня у Рівненському облмуздрамтеатрі.
Всього показуватимуть свої ... Читати далі»
Переглядів: 1018 | Дата: 19.01.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (2)

Тема забезпечення природним газом, як паливом, останніх два тижні не сходить з уст людей. Одні сподіваються, що все владнається, а інші – в очікуванні непередбачуваних катаклізмів. Мовляв, коли у трубі пропаде газ, то для нас настануть чорні дні. І ці дні уже зовсім не за горами. До того ж, наближаємо ми їх самі через власні борги. І закликати боржників розрахуватись уже не будуть.
Буквально у понеділок заступник начальника Дубенського управління газового господарства Іван Васильєв під час наради у голови райдержадміністрації Олександра Козака доповів, що не розрахувались за спожитий газ цукровий завод, КХП та «Веснянка». На що голова райдержадміністрації наголосив, що час закликів розрахуватись минув – боржників відключити від постачання природного газу, аби через них не постраждали інші споживачі.
А тим часом НАК «Нафтобаз» у своєму офіційному листі звернувся до всіх представників місцевої влади негайно ро ... Читати далі»
Переглядів: 1007 | Дата: 19.01.2009 | Рейтинг: 4.0/1 | Коментарі (1)


Copyright MyCorp © 2024