Форма входу

Календар новин

«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Четвер, 02.05.2024, 20:55
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Вересень » 25 » Чемпіонат Дубенського району з футболу виграли команди Дубна та Шепетина
Чемпіонат Дубенського району з футболу виграли команди Дубна та Шепетина
12:11
Футбол на Дубенщині – один із найбільш процвітаючих видів спорту. І збирає він під свої лави сотні юних спортсменів, які, можна так сказати, сплять і бачать гол у воротах суперників. Та й успіхи їхні гідні визнання далеко за межами нашого краю.
     От і минулої осені розпочалися чергові футбольні змагання – дитячо-юнацька ліга Дубенського району, на якій юні спортсмени нашого краю змогли помірятися силами із своїми колегами. Організаторами цих змагань виступили Федерація футболу Дубенського району, районне спортивне товариство «Колос» на чолі з Олександром Кириченком та відділ спорту Дубенської райдержадміністрації, який очолює Леонід Камлочук.
     Самі змагання проходили протягом цілого року у два кола. Ігри розпочалися восени минулого року і вже цієї осені кубок переможця знайшов своїх власників.
     А тепер – про учасників. Всього у лізі взяли участь 10 команд – «Олімп» (Шепетин), Смига, ДЮСШ «Колос» (Мирогоща-Рачин), «Спартак» (Дубно) та збірна Тараканів-Верба. Кожна команда була представлена у двох вікових групах – 1996-98 р. н. та 1993-95 р. н.
     Загалом же ігри пройшли досить напружено, але, разом з тим, і цікаво. Переможці були визначені таким чином – у молодшій віковій групі І місце зайняла команда «Спартак» (Дубно) (на фото), ІІ – Смига, а ІІІ – «Олімп» (Шепетин). ДЮСШ «Колос» (Мирогоща-Рачин) опинилася на ІV місці, а збірна Тараканів-Верба – на V.
     Щодо старшої вікової групи, то тут І місце посів «Олімп» (Шепетин), ІІ – Смига, ІІІ – ДЮСШ «Колос» (Мирогоща-Рачин),  ІV – «Спартак» (Дубно) і V – збірна Тараканів-Верба.
     Всі команди-переможці отримали відзнаки та нагороди. Дубенський «Спартак» привітали з перемогою ще минулого тижня на стадіоні військового містечка. Мирогощанці заслужену нагороду отримати у понеділок, а футболісти Шепетина та Смиги – у вівторок. При цьому не був обділений увагою жоден футболіст – всі отримали пам’ятні медалі. А команди, які у своїх вікових групах вибороли І місце, – ще й кубок чемпіонів. І тут не можна не згадати спонсора цих змагань – Володимира Шулепу (директора ТзОВ «Дубенський край»), який виділив кошти на закупівлю цих кубків та медалей для дітей.
     Щодо нагородження переможців, то його проводив Олександр Кириченко, голова районного спортивного товариства «Колос» та голова Федерації футболу Дубенського району.
     - Наші юні спортсмени показують хороші успіхи, – сказав Олександр Васильович. – І я думаю, що з них вийдуть хороші футболісти – наше майбутнє.
Олена КУТАСЕВИЧ
Переглядів: 2380 | Додав: zamok | Рейтинг: 4.0/2 |
Всього коментарів: 1
26.08.2010
1. ваня [Новина]
я тут вийшов не очень

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024