Форма входу

Календар новин

«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Субота, 20.04.2024, 02:25
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Вересень » 17
Комунальне підприємство «Дубноводоканал» за допомогою спеціального пристрою проводить примусове відключення окремих квартир абонентів-боржників від системи каналізації житлового будинку. Репортер газети «Замок» побував у будинку під  номером вісім по вулиці Семидубській, що став першим у Дубно, куди навідалася рівненська бригада з відключення.
 Вівторок з неприємним запахом
    П’ятнадцяте вересня для дубенчан, котрі регулярно не платили за послуги водопостачання і водовідведення,  напевно запам’ятається надовго. Адже саме у вівторок «Дубноводоканал» вирішив втілити у життя свої попередження про відключення злісних неплатників від каналізаційних послуг. Місцевий водоканал вирішив запозичити досвід у рівненських коллег. Практика котрих показала, що відключення каналізації — ефективніший та простіший ... Читати далі»
Переглядів: 1514 | Дата: 17.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Із народної криниці можна зачерпнути немало – традиції, звичаї, мудрість, знання – неоціненні скарби в житті кожного народу. Ці скарби зберігаються та примножуються із століття в століття та передаються між поколіннями, щоб ми не забували свого роду, свого коріння.
     І от минулої неділі Дубенський район щедро поїв всіх бажаючих кришталево-чистою водою українських традицій «Із народної криниці». Свято, яке відбувається у нашому місті вже котрий рік поспіль в районному Будинку культури, привабило безліч гостей із близької та далекої округи. Бо ж тут можна було помилуватися різноманітними чудернацькими виробами народних майстрів та скуштувати кращих страв української кухні (пиріжки, варенички, ковбаска і сальце – аж слинки текли) і навіть справжньої, вигнаної прямо на місці самогоночки! Проводився також конкурс короваїв – яких тільки шедеврі ... Читати далі»
Переглядів: 1090 | Дата: 17.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Лозунги про те, що ліс – наше багатство і його потрібно берегти, знають усі. Але нині їх дотримуються далеко не усі. Одні байдуже ставляться до природи, а інші по-варварськи… Про це та інше піде розмова із директором ДП «Дубенський лісгосп» Олегом Юркевичем.
     - Олеже Олександровичу, який маєте настрій напередодні свого професійного свята?
     - У 2009 році робота підприємства дещо відрізняється від минулого року – вона ускладнилась. І хоча свої показники порівняно з торішніми ми не погіршили, проте труднощі відчуваємо. Разом з тим, у нас немає заборгованості ні з виплати зарплати, ні з відрахування до Пенсійного та інших фондів, вчасно сплачуємо податки. Цього року стала проблема із збутом своєї продукції. Хоча бажаючих купити деревину вистачає, але чи усі готові розрахуватись за неї?
     Традиційно ... Читати далі»
Переглядів: 893 | Дата: 17.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Вихованці Дубенської станції юних техніків винаходять і медичні прилади, і альтернативні джерела тепла
     Вподобання дитини зачасти визначається її статтю – дівчатка тягнуться до  ляльок, а хлопчики до машинок та техніки. Їм так і дай щось розібрати й розкрутити. І, мабуть, саме для того, щоб направити цю творчу енергію хлопчаків у потрібне русло, ще у далекому 1974 році у Дубні була заснована станція юних техніків.
     Працюють тут із дітьми більше десятка майстрів та викладачів, двоє з яких – Ярослав Павлик та Сергій Курінний – цього року отримали почесну міську відзнаку – «Кришталевого жолудя». Тож напередодні професійного свята – Дня винахідника та раціоналізатора, який відзначається 19 вересня, ми завітали на станцію та подивилися, чим же живуть юні творці.
  &nbs ... Читати далі»
Переглядів: 993 | Дата: 17.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Минулого року у Дубні вперше відбувся такий незвичний для нас захід, як велоквест. Його учасники кілька годин їздили на велосипедах по місту, шукаючи та розгадуючи різноманітні загадки. І організаторам, якими є Дубенська районна організація МГО «Фундація регіональних ініціатив»,  захід цей настільки сподобався, що вони вирішили провести його ще раз. Пройде він 4 жовтня в рамках Року молоді в Україні.
     - Взагалі квест (з англійської мови перекладається як «пошук») – це дуже цікава розважально-інтелектуально гра, – розповідає керівник Дубенської МГО «ФРІ» Олександр Наконечний. – По суті, ця гра включає в себе дві складові – розгадування загадок і пошукові заходи. Команда-гравець має рухатися по маршруту, згідно із затвердженим організаторами сценарієм, вирішуючи по ходу масу цікавих загадок та ребусів. Особливість квесту в тому, що лише виріши ... Читати далі»
Переглядів: 1023 | Дата: 17.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Кілька днів тому – 12 вересня – вся Україна відзначала свято сили та здоров’я – День фізичної культури та спорту. Не залишилося осторонь і наше місто Дубно.
     Тут минулої п’ятниці, до речі, вже третій рік поспіль, був організований святковий пробіг. Близько двох сотень чоловік – учні та студенти дубенських шкіл та вищих навчальних закладів, а також вчителі та викладачі, серед яких і директор дубенської ДЮСШ Валерій Хвилюк, – стартувавши біля колишнього кінотеатру «Мир», пробігли дистанцію від мікрорайону Базарчик до майдану Незалежності. Цим самим вони пропагували здоровий спортивний спосіб життя.
     Також варто відзначити, що всі учасники пробігу отримали грамоти і, звісно, море гарних вражень від такого незвичного заходу.

Переглядів: 812 | Дата: 17.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)


Copyright MyCorp © 2024