Форма входу

Календар новин

«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Четвер, 25.04.2024, 02:50
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Березень » 18
У вівторок місто Дубно та 34 села району були відключені від постачання природного газу. Поблизу села Рачин на магістральному газопроводі стався прорив. Свищ був настільки потужним, що газ пробивався через шар землі. Про цей витік чоловік-очевидець негайно повідомив у Дубенське управління газового господарства. Як повідомив головний інженер господарства Олександр Пастух, негайно скерували відповідний лист у вищу організацію, аби там припинили подачу газу на згадану магістраль. На місце прориву виїхали аварійні бригади з Дубна, які безперервно працювали на ліквідації аварії навіть уночі. І хоча погода була вкрай поганою – падав сніг з дощем, проте бригади працювали злагоджено, через що й вдалось у найкоротший строк приборкати аварію. Уже в середу до обіду практично вдалось налагодити та пустити газ для споживачів. І хоча подача газу була припинена на добу, наші люди відчули усі незручності зник ... Читати далі»
Переглядів: 1053 | Дата: 18.03.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

Після рок-концерту ведучого втихомирювала міліція
П’ятниця…13-те…міський Будинок культури на цукровому…готи, панки, емо…гітари, барабани…
Так, ви вже напевне здогадалися, що йдеться про концерт «Dubno Rock City», організований Молодіжною Радою Дубна за підтримки міської ради. Розпочатися він мав (принаймні так у афішах написано) о 18:00 але трохи затримався, не надовго, так, хвилин на 40… Та цей час можна було заповнити розгляданням різноманітної публіки і пошуком друзів. Крім того, в холі Будинку  культури в рамках служби соціально-профілактичної роботи міським Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді була проведена акція «Захисти себе від СНІДу», під час якої роздавалися агіт-листівки за здоровий спосіб життя і презервативи. Музиканти ж тим часом настроювали апаратуру – готувалися до виступів.
І ось концерт розпочався. Ві ... Читати далі»
Переглядів: 1180 | Дата: 18.03.2009 | Рейтинг: 1.2/6 | Коментарі (2)

Місто Керч зустріло лагідним весняним сонцем і блакиттю морі збірну команду Рівненщини з гирьового спорту, яка прибула на першість України серед юнаків та дівчат. Досвідчений тренер з гирьового спорту Леонід Момотюк налаштував юних спортсменів на нелегку боротьбу серед однолітків України. А їх було більше 100 учасників, які приїхали сюди з одною метою - перемогти.
До складу збірної команди області входило 3 учнів-спортсменів Дубенської районної ДЮСШ, які підтвердили свій клас. Так, призерами («срібло») першості стала Наталя Вознюк з Верби (тренер Леонід Момотюк), а «бронза» була у Тетяни Фурманюк з Птичі (тренер Валерій Продун). До речі, наша команда зайняла III місце, що є значним досягненням. Так тримати, Дубенські земляки-спортсмени. До речі, таким чином юні спорстмени привітали свого наставника Петровича (Леоніда Момотюка) з днем народження, яке він відзначатиме 20 березня. Успіхів та вдячн ... Читати далі»
Переглядів: 898 | Дата: 18.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Минулої неділі на базі Мирогощанського аграрного коледжу пройшла першість Дубенського району з баскетболу. Сюди з’їхалось 8 команд, які демонстрували свою майстерність. Гра була настільки цікавою, що кожна зустріч викликала тільки захоплення у глядачів. Проте у фінал змогли пробитись найсильніші. А ось за перше місце велася запекла боротьба між дубенськими ветеранами та командою Мирогощанського аграрного коледжу. Основний час закінчився з нічийним рахунком, а у додатковий тільки завдяки досвіду вдалось вирвати перемогу у студентів МАКу. Третьою була команда «Перуна». Проте і ті, хто не потрапив у призери, отримали нагоду не тільки провести змістовно час на майданчику, а й вдосконалити свою майстерність.

Переглядів: 809 | Дата: 18.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

17 березня жителі Дубна відзначали річницю визволення міста від фашистських загарбників, яких з важкими боями у далекому 1944 році вивели з нашого міста. Тоді Дубно було понищене, і в ньому залишилось 2 тисячі мешканців. Нині з очевидців цих подій живуть одиниці, а із тих, хто брав Дубно, мешкає лише один ветеран війни на Іванні –  Федір Терещенко.
  До речі, у вівторок Дубно отримало естафету від сусіднього Млинова – капсулу із землі з пагорба Слави з Житомирської області, де загарбники зазнали нищівної поразки. Її передали міському голові Дубна Леоніду Дудку голова Млинівської районної ради Валерій Шинкар та голова ради ветеранів Млинівщини Іван Самусько.
Уже традиційно дубенчани колоною пройшли від центрального майдану Незалежності до військового кладовища, що поблизу автовокзалу. Тут, на цвинтарі, де спочивають загиблі солдати-визволителі, відбувся мітинг. Перед присутніми в ... Читати далі»
Переглядів: 1015 | Дата: 18.03.2009 | Рейтинг: 1.0/1 | Коментарі (0)

Кращими серед дітей стали футболісти 6-ї школи
Більше тижня тому у Дубні розпочався турнір з міні-футболу серед дитячих команд, приурочений до Дня визволення міста від німецько-фашистських загарбників. Участь у них взяли 8 команд – сім дубенських шкіл (хлопці 1996-1997 років народження) та збірна 1998 року народження. І вже до фіналу, який відбувся на минулих вихідних, увійшли команди гімназії №1, ЗНЗ №6, ЗНЗ №1 та СЗОШ №5.
В напруженій боротьбі за ІІІ місце змагалися гімназія №1 та СЗОШ №5. І в результаті гри «бронзу» вибороли гімназисти.
За І та ІІ місця боролися ЗНЗ №1 та ЗНЗ №6. Лише в першому таймі футболісти першої школи змогли чинити опір суперникам. Бо ж другий пройшов за цілковитої переваги хлопців з 6-ї школи, які й здобули впевнену перемогу. Тож слід відмітити хорошу ... Читати далі»
Переглядів: 1156 | Дата: 18.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

На базі Дубенського медичного коледжу у суботу, 21 березня, о 10.00 пройде турнір серед чоловіків, приурочений до 65-річчя визволення Дубна від німецько-фашистських загарбників.
Запрошуємо взяти участь усіх бажаючих. На переможців чекаює грошова винагорода.   

Переглядів: 909 | Дата: 18.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

12 березня у Рівному проходили змагання з баскетболу серед дівчат у залік VIII спартакіади ВНЗ I-II рівнів акредитації. У змаганнях взяли участь 10 команд з різних навчальних закладів області. Збірна команда Дубенського медичного коледжу  у своїй підгрупі перемогла всіх суперників та вийшла у фінал. Суперником наших студентів була команда Рівненського технікуму екології та бізнесу.
У результаті напруженої гри перемогли дівчата з Дубна. Обласний комітет з фізичного виховання та спорту МОН України нагородив переможців кубком та пам’ятними медалями. У загальному заліку спартакіади Дубенський медичний коледж посідає друге місце в області. Попереду ще змагання з чотирьох видів спорту.
  О. Ютовець, голова ради КФК коледжу.

Переглядів: 874 | Дата: 18.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Нині стало типовим явищем бачити у стінах Дубенського міськрайонного суду людей старшого віку – усі вони мають статус дітей війни. Саме це передбачає їм доплату до пенсій ще 30 відсотків. Тож люд, почувши про такі майже дармові гроші, кинувся оформляти відповідні документи, аби у влади відсудити кругленькі суми. Дехто з них уже встиг порахувати, скільки тисяч гривень отримає, вигравши судову тяжбу. Хтось уже заздалегідь поділив гроші поміж дітьми та внуками, а інші ще у роздумах куди подінуть гроші. І це явище стало настільки поширеним, що такими позовними заявами завалені суди. Як стало відомо з офіційних джерел, на сьогоднішній день до різних державних закладів за довідками уже звернулось понад 1300 пенсіонерів. А до суду подали позовні заяви уже понад 500 осіб. Правда, ніхто з них на свою користь справи не виграв. Просто суд такі справи припиняє у провадженні. А ось, як кажуть представники і у ... Читати далі»
Переглядів: 1259 | Дата: 18.03.2009 | Рейтинг: 1.0/1 | Коментарі (0)

Ще з дитинства нас, дівчат, готують до дорослого життя – вчать бути красивими, винахідливими та вправними господиньками. І от щоб виявити ці якості в юних дубенчанок минулого тижня, у четвер, в міському Будинку культури пройшов конкурс «Міні-міс Дубна».
- Вже стало традицією проводити подібні заходи для дітей різного шкільного віку, – розповідає Галина Козак, начальник відділу культури та туризму Дубенської міської ради. – Започаткували «Міні-міс Дубна» ми 5 років тому, щоправда, проводимо його не щороку. Цього ж разу участь у конкурсі взяло 5 дівчаток, які є ученицями ЗНЗ №7 від 3-го до 6-го класу. Саме їм і випала честь представити себе як маленьку красуню нашого міста. І, хочу сказати, недаремно. Бо ж всі наші міні-міс показали себе дуже гарно, з гідністю витримавши завдання всіх конкурсів.
А було цих завдань немало. Перший – візитна карточка, де дівчатка повинні були представити себ ... Читати далі»
Переглядів: 1767 | Дата: 18.03.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)


Copyright MyCorp © 2024