Форма входу

Календар новин

«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Четвер, 28.03.2024, 23:26
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Липень » 1 » Алкоголь та цигарки до добра не доведуть
Алкоголь та цигарки до добра не доведуть
11:18
На виконання розпорядження голови райдержадміністрації щодо попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, 27 червня комісія у складі працівників райдержадміністрації та міліції провела рейди перевірки на територіях Варковицької, Озерянської, Княгининської та Мирогощанської сільських рад. З цього приводу наш кореспондент спілкувався із заступником голови Дубенської райдержадміністрації Борисом Головою.
- Борисе Івановичу, напевно, ні для кого не є таємницею, що наша молодь у багатьох випадках зловживає і спиртним, і цигарками. А заклики протидіяти тому злу залишаються закликами…
- Окрім балачок потрібно робити конкретні справи – присікати це зло. Тож під час проведення перевірки на території Озерянської сільради було виявлено наступні порушення: в одному із торгових закладів продавали алкогольні напої неповнолітнім. За цим фактом працівниками міліції складено адмінпротоколи, окрім того встановлено факт розпиття спиртних напоїв неповнолітніми у громадських місцях. Також працівники міліції склали відповідні протоколи на винних у продажі алкоголю та тютюнових виробів, що в подальшому буде вирішуватись питання про притягнення їх до відповідальності згідно з чинним законодавством.
- Хіба можна одиничними рейдами-перевірками вирішити таку складну проблему?
- Ми не маємо наміру пасивно спостерігати за неподобствами, які чиняться у нашому районі. У майбутньому дана робота буде активізована, а зазначені рейди-перевірки проводитимуться на території кожної сільської ради, кожного села. Тож цю проблему зрушимо з місця хто б що не казав.
До речі, перебування неповнолітніх осіб без батьків у громадських місцях згідно з чинним законодавством дозволено у зимовий період до 21.00, а в літній до 22.00. За порушення чи недотримання даних вимог у разі виявлення дітей після зазначеного періоду батьки будуть нести адміністративну відповідальність.
А особливо жорстко будуть каратись особи, які продають неповнолітнім особам алкогольні і тютюнові вироби. Тож чи варто втрачати кругленьку суму за ці порушення! Разом з тим просимо батьків особливо звернути увагу на проведення їхніми дітьми свого дозвілля... Не хочу завершувати розмову на такій ноті, але скажу, що у нашої молоді є чимало можливостей для змістовного і корисного проведення свого вільного часу.
Наш кор.
Переглядів: 2054 | Додав: zamok | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
15.07.2012
1. Trie [Новина]
That's a posting full of inishgt!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024