Форма входу

Календар новин

«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


П'ятниця, 03.05.2024, 19:12
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Лютий » 12
Відділ у справах сім’ї та молоді Дубенської міської ради
та редакція газети «Замок» запрошують вперше
стати  співавтором ВСЕУКРАЇНСЬКОГО РЕКОРДУ одночасного перебування закоханих пар у
«СЕРЦІ – СИМВОЛІ КОХАННЯ»!

Фіксування рекорду відбудеться перед проведенням святкової дискотеки
12 лютого з 20:00 до 20:15 на майдані Незалежності.

Поспішайте показати своє кохання всьому світу!

Переглядів: 1063 | Дата: 12.02.2009 | Рейтинг: 4.5/2 | Коментарі (0)

Молоді у нас в Дубні чимало, а от активної? Такої, щоб могла показати себе не лише на дискотеках чи в барах? Тож, щоб виявити молоді «уми» нашого міста, Молодіжною радою Дубна було проведено перший відкритий молодіжний чемпіонат гри «Що? Де? Коли?». Відбувся він минулої суботи, 7 лютого, у приміщенні актової зали школи мистецтв.
Як говорять організатори, ажіотаж на участь у грі спочатку був великий – зареєструвалося 10 команд. Та дві з них відмовилися брати участь ще до конкурсу, а ще дві – просто не прийшли (одна команда, правда, приходила, та, видно, злякалася і втекла). Тож в кінцевому результаті свою ерудицію демонстрували 6 команд активної молоді, кожна з яких нараховувала по 6 учасників.
Головним суддею чемпіонату був Дмитро Стрільчук, який і питання складав, і ведучим був. І проходила гра в три тури – по 12 питань в кожному. Гравці, прослухавши завдання, повинні були за 1 хвилину ... Читати далі»
Переглядів: 1035 | Дата: 12.02.2009 | Рейтинг: 4.0/1 | Коментарі (0)

Їх будуть конфісковувати, знищувати, а власникам заборонятимуть займатися гральним бізнесом у нашому місті
Незважаючи на фінансову кризу, гральних автоматів у нашому місті аж ніяк не поменшало. Навіть навпаки – то тут, то там на центральних вулицях з’являються нові ігрові заклади та торгові точки, в яких стоять «однорукі бандити». Тож на початку цього тижня, 9 лютого, у Дубенській ОДПІ пройшов «круглий стіл» з питань грального бізнесу. Запрошені на нього були власники гральних закладів, ігрових автоматів та представники преси.
-    Це питання вже давно є актуальним, – розпочав зустріч Олександр Стратюк, начальник Дубенської ОДПІ. – І не лише тому, що хтось десь якось хоче нечесним способом заробити гроші. Сьогодні це є трагедією багатьох сімей. Бо ж ні для кого не є таємницею, що з дому виносяться останні кошти, цінні речі, ... Читати далі»
Переглядів: 1433 | Дата: 12.02.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (2)

Часто-густо у міліцейських зведеннях можна зустріти заяви мешканців Дубенщини про заволодіння шахрайським методом  або викрадення мобільних телефонів. Забирають засоби зв’язку і у дітей, і у дорослих. Непоодинокі випадки трапляються, коли під час втрати пильності злодюжки витягують із кишень телефон, а буває, що крадуть у магазинах із прилавків. А ось 8 лютого у темну пору доби злодії проникли у кіоск та викрали звідти 18 карток поповнення різних операторів мобільного зв’язку. Очевидно, для злодіїв знадобилось поповнення.

Злочинці на святих місцях
 На джерелі Святої Анни в Онишківцях можна побачити паломників не тільки з усієї України, а й з-за її меж. До святині приїжджають поклонитись та зануритись у цілющу воду люди із почуттям чистої совісті. Але, на жаль, після відвідин цього місця буває, що декому доводиться звертатись до правоохорон ... Читати далі»
Переглядів: 897 | Дата: 12.02.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Газ – це затишок, зручність, комфорт. Та ще багато гарних епітетів можна було почути про голубий вогник. Донедавна. Нині ситуація щодо ціни на газ просто насторожує як населення, так і трудові колективи. Комісія регулювання електроенергетики вже 29 січня видала постанову, якою встановила ціни для споживачів на теплопостачальних підприємствах. Ціна газу для промислових підприємств може становити   320-340 доларів США, а для теплопостачальних підприємств ціна уже відома: 2570 грн. за 1000 метрів кубічних (близько 333 доларів). Але тут є ще один нюанс – постанова від 29 січня говорить про те, що газ дорожчає з 1 січня. І така абсурдна ситуація може траплятись тільки у нашій державі. І тут нас ніхто не питає, а просто ставить перед фактом. І ми мусимо доплатити. Тож постає питання в іншому: навіщо з екранів телевізорів розповідати, що у нас все гаразд з газом, що у нас найвигідніша ціна.
&nb ... Читати далі»
Переглядів: 902 | Дата: 12.02.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

У неділю, 8 лютого, у Мирогощанському аграрному коледжі відбулись змагання з настільного тенісу та волейболу серед колективів сільських рад у залік сільських спортивних ігор Дубенщини. Змістовні та цікаві поєдинки проходили поміж спортивними дружинами. Красиву і злагоджену гру показала команда ім. Лесі Українки із села Плоска, проте трохи не таланило, аби потрапити у фінальну частину. Але уже сьогодні можна сказати, що у цих хлопців є майбутнє. За третє і четверте місця змагались два колективи-сусіди: команди з Підлужжя (під керівництвом тренера Михайла Фика) і Тараканова (тренер Дмитро Панасик). Тож волейбольний поєдинок був настільки напруженим, що тільки у третій партії виявився переможець. Ним стала команда з Підлужжя з рахунком 2:1. За районний кубок розгорнулась боротьба поміж викладачами Мирогощанського аграрного коледжу та студентами цього навчального закладу. У цьому випадку молодість взя ... Читати далі»
Переглядів: 947 | Дата: 12.02.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

Минулої п’ятниці, 6 лютого, відбулася чергова сесія Дубенської міської ради. І розпочалася вона, традиційно, із привітань депутатів-іменинників – дні народження святкували Віктор Будзін, перший заступник міського голови, Юрій Горбачук та Василь Левчук.  Саме їм відзвучали привітання та було вручено квіти. І відразу після цього 48 сесія міської ради приступила до порядку денного. Головою секретаріату було обрано депутата Юрія Шесталюка.
Спочатку зачитали відповіді на депутатські запити та звернення. На що депутат Микола Ткачук відповів, що це «не відповіді, а «відмазки». Видно, відповідь на його запит не дуже сподобалася…
У Дубні неправильно розміщені дорожні знаки та розмітка на дорогах
А от запит іншого депутата міської ради стосувався дорожньої розмітки на вулицях Дубна та встановлення дорожніх знаків. Мовляв, багато водіїв обурюються, ... Читати далі»
Переглядів: 1384 | Дата: 12.02.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Юні футболісти районної ДЮСШ (Шепетинське відділення, тренер-викладач Левков О.Р.) взяли активну участь у розіграші Кубку м.Кременець. У напруженій боротьбі з футболістами Тернопільщини (Бучач, Кременець, Почаїв, Радивилів) наші земляки здобули друге місце, за що були нагороджені кубком, медалями та грамотами. Наймолодші футболісти 1997-1998 р.н. Смизького відділення спортивної школи змагалися в Рівному за першість обласної дитячої ліги з міні-футболу. Зігравши внічию з юними футболістами рівненського «Вереса» та дубенського «Спартака» і перемігши команду з Острога, смижани посіли почесне друге місце, а гравець смизької команди Іван Антонюк, який забив шість голів на цьому турнірі, був визнаний кращим футболістом. Нещодавно юний смижанин у складі футбольної команди «ВІК» з Володимира-Волинського на міжнародному турнірі в Словаччині тричі відзначився голами у ворота європейських суперників, отрима ... Читати далі»
Переглядів: 1608 | Дата: 12.02.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)


Copyright MyCorp © 2024