Форма входу

Календар новин

«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Понеділок, 29.04.2024, 16:29
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Грудень » 4 » Всю перемогу на «РобінФесті» забрали рівняни
Всю перемогу на «РобінФесті» забрали рівняни
11:27
Дубенських рибалок клубу «Робінзон» від їхнього улюбленого заняття навіть холодною погодою не віднадиш. Вони так і шукають приводу, щоб втекти на ставочок та дружньою компанією пополювати за рибкою. Тим більше, якщо за це «полювання» ще й призи дають.
     Саме такий привід їм надали директор «Робінзону» Олег Гнатюк та керівник дитячого рибальського клубу «Робінзончик» Сергій Яковчук, які організували минулої суботи на ставу в Панталії «РобінФест» - фестиваль із  ловлі хижої риби з берега.
     - Такий фестиваль хотіли провести рибалки Рівного, – розповідає Сергій Яковчук. – Але вони ніяк не могли дійти в цьому згоди. Тож Олег, можна сказати спонтанно, запропонував провести подібний фестиваль у нас. На його організацію ми мали буквально тиждень.
     Щодо учасників, то їх було менше, ніж хотілося б організаторам. Багато дубенських рибалок, так би мовити, «з наворотами» , відмовилися від участі у фестивалі, мовляв, там призи маленькі. Всього ж участь у змаганнях взяло 19 чоловік – 7 дорослих, серед яких троє рівнян, та 12 дітей.
     Стартували рибалки о 8:30 і ловили рибку аж до обіду. Тоді й визначили переможців.
     Отож, перше місце серед дорослих зайняв Віктор Люшин з Рівного, що спіймав найбільше щучку, вага якої – 476 грам. Він також став переможцем у номінації на найбільшу загальну вагу улову – 606 грам. Друге місце посів також рівнянин Олександр Вронський, який упіймав найбільшого окуня вагою 100 грам.  А третє – Юрій Півень, знову ж таки з Рівного, який упіймав найбільшу кількість риби – 10 штук. Так що перемогу на «РобінФесті» повністю забрали рівняни.
    Щодо дітей, то тут перше місце виборов Владислав Снопок, який упіймав найбільшого окуня, що заважив 8 грам. А друге – Леонід Ненастєв, улов якого в загальному склав 88 грам.
    Всі переможці отримали призи, спонсорами яких виступили магазин «Сафарі» та приватний підприємець Сергій Яковчук. Діток нагородили наборами жилки та спінінговими приманками на хижака. Ці приманки, до речі, отримали всі діти-учасники. Дорослі ж були нагороджені дерев’яними підковами на щастя та грошовими призами: за І місце – 80 грн., за ІІ – 60 грн. і за ІІІ – 40 грн. Підтримала рибалок і міська організація партії «Наша Україна», керівником якої є Ерна Шевчук, що вручила переможцям призи та грамоти.
   Також варто сказати, що після нагородження призери з вручених їм коштів скинулися по 20 грн. на солодкий стіл дітям. І наступного дня, у неділю, на ті кошти було придбано у «Солодкому домі» пакет булочок та 4 літри соку, якими юні «Робінзончики» поласували на березі Панталійського ставу.
   Крім того, поки дорослі після фестивалю варили цілий казан ухи (12 літрів), юні рибалки випробовували себе у ролі садівників. На березі навколо ставу діти посадили кілька десятків берізок. Аж пар з них йшов – так вони старалися!
     - Загалом учасники їхали на «РобінФест» не так за призами, як за хорошим відпочинком, – ділиться враженнями пан Яковчук. – Риба ловилася, риба варилася і їлася в хорошій компанії – що ще потрібно для справжнього рибалки?.. Та й купатися, на щастя, охочих не було, тож фестиваль обійшовся без пригод.
     Щодо подальших наших планів, то хочемо організувати свято для своїх «Робінзончиків» на св. Миколая. Плануємо святкову рибалку та солодкий стіл. І сподіваємося, що нам у цьому допоможуть спонсори, зокрема «Солодкий дім», із яким хотіли б налагодити співпрацю. Бо ж такі заходи для дітей – це і радість, і кращий спосіб провести свій вільний час.
Олена КУТАСЕВИЧ
Переглядів: 818 | Додав: zamok | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 1
05.06.2014
1. Arpan [Новина]
Deep thought! Thanks for conintbutirg.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024