Форма входу

Календар новин

«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Неділя, 05.05.2024, 21:02
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Жовтень » 30 » Як працюється, так живеться
Як працюється, так живеться
11:52
Сесія Дубенської міської ради
Минулої п’ятниці чергову сесію Дубенської міської ради вів її секретар Петро Олійник, оскільки цього дня міський голова Леонід Дудко перебував у службовому відрядженні у Харкові. На засіданні було розглянуто понад 50 питань: від внесення змін до бюджету міста до земельних питань.
Оскільки переважно усі пункти порядку денного були обговорені на депутатських комісіях, то чимало з них приймалось без обговорення. Лише при розгляді змін до бюджету у сесійні залі запропонували зняти кошти з однієї статті видатків та направити 5 тисяч гривень на придбання пального для автомобілів швидкої. З такою пропозицією медиків погодились усі депутати. Без особливих зауважень проголосували за доповнення про ставки єдиного податку для фізичних осіб – суб’єктів підприємницької діяльності. Далі дозволили передачу в оренду частини нежитлового  приміщення, що знаходиться за адресою: вулиця Кирила і Мефодія, 3. Попутно дещо змінили правила торгівлі на ринках Дубна. Ознайомились із звітом організації та проведення святкування 200-річчя від дня народження М.Гоголя. У Дубні з цього приводу відбулось чимало заходів. Дещо у гумористичній формі розглянули питання «Про міську цільову програму підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу». Бо ж, мовляв, буде шкода, коли у місті не пройдуть такі серйозні футбольні баталії.
 А ось щодо програм сімейної медицини та розвитку донорства крові, то тут депутат Петро Комісарук закликав приділяти належну увагу цим питанням. Решту програм було прийнято без особливих зауважень.  Аж поки не почали розглядати земельні питання. В усі часи земля завжди вабила до себе, а міські ділянки особливо. Через що інколи виникають суперечки, які в окремих випадках розглядаються у судах. А ось продовжити чи не продовжити оренду землі під кіосками на вулиці Сурмичі та Грушевського депутати довго вагались. Мовляв, на Грушевського ці торгівельні точки порушують правила торгівлі. Депутати запідозрили їх у продажі спиртного, що створює тут нездорову атмосферу. Разом з тим, обранці закликали посилити пильність контролюючих органів, які мають слідкувати за цим. Також виникали запитання щодо затвердження проекту відведення та надання земельної ділянки у власність жительці міста на вулиці Берестецькій. Бо ж на цю земельну ділянку претендує одна з юридичних фірм. Проте депутати більшістю голосів задовольнили заяву пані Люби.       

Переглядів: 890 | Додав: zamok | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024