Форма входу

Календар новин

«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Четвер, 02.05.2024, 14:30
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Листопад » 26 » Дубенські новини
Дубенські новини
12:43
«Водоканал»  - краще підприємство року
За офіційними даними статистики звання у рейтингу «Комунальне підприємство року» визнано кращим серед інших підприємств України КП «Дубноводоканал».
Аби здобути таке звання, необхідно пройти серйозний відбірковий конкурс, де передбачено цілий ряд вимог. Тут мова йде не тільки про рівень надання послуг, а й оснащення технікою, запровадження сучасних технологій та ярд інших вимог. Приємно, що до кращих потрапило Дубенське підприємство, яке очолює досвідчений керівник Василь Антонюк. Сам Василь Михайлович стверджує, що такий успіх можливий не тільки дружній роботі колективу, а тісна співпраця з міською радою, виконкомом. Тож вітаємо і бажаємо нових успіхів у роботі, яка потрібна так людям.

Щоб жити краще – створюйте товариства

Мешканці багатоповерхових будинків у Дубні часто-густо нарікають на ЖЕКи – мовляв, ті нічого не роблять, а квартплату внось. На підставі такого підходу навіть виникають суперечки, які не завжди  розв’язуються  у судовій залі. Тож щоб ніхто не нарікав на когось, держава стимулює створення об’єднання співвласників будинків, підтримуючи фінансово. Приємно, що у Дубні є такі будинки, де їх мешканці зорганізувались у відповідні товариства. Таким чином вони хочуть поліпшити стан будинку та прибудинкової території, будинкових мереж, до того ж зберігши кошти. Разом з тим,  там, де є комунікаційні проблеми, люди вважають за краще мати справу із ЖЕКами, які щодня посилають своїх працівників  у багатоквартирні будинки залагодити ту чи іншу проблему.

В області четверті

За офіційними даними за 9 місяців дубенчани знаходяться на четвертому місці за станом розрахунків за житлово-комунальні послуги серед іншим міст і районів Рівненської області. Так за розрахунки за тепло ми на 4 місці, за спожитий газ – на 2 місці, за воду – на 6 місці, за електроенергію – на 7 місці, а ось за надані послуги ЖЕКами – на 16.  До речі, Дубенський район тим часом за такими ж показниками знаходиться на 10 місці – золота середина.
 
На Дубенщину за досвідом

У середу на Дубенщині відбулось виїзне розширене засідання депутатської комісії Рівненської обласної ради на тему інтеграцій – партнерські стосунки. Учасники цього заходу спочатку побували у Привільненській сільській раді, де ознайомились із соціальною структурою, побували на місцевому стадіоні, відвідали інші місця, поділились враженнями, а потім прибули до Дубна. Тут на гостей також чекала цікава насичена програма, включаючи знайомство із історичною частиною міста.
Переглядів: 1213 | Додав: zamok | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024