Форма входу

Календар новин

«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Четвер, 25.04.2024, 20:55
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Листопад » 19
Лікарі прогнозують нову хвилю епідемії після закінчення карантину. А тим часом ускладнення у вигляді пневмонії вже виявлено у 10 жителів Дубенщини
     Чи то епідемія йде на спад, чи то просто люди заспокоїлися, а ситуація з грипом, яка кілька тижнів тому породила паніку по всій країні, вже мало кого лякає. Що ж діється із цим на Дубенщині? Розповідає головний лікар Дубенської міської поліклініки Володимир Сорока.
     - Якщо ще на початку епідемії, 2 листопада, ми зареєстрували 106 випадків ГРЗ та 62 випадки грипу, 9 листопада – 54 випадки ГРЗ та 32 випадки грипу, то вже минулого понеділка, 16 листопада, - 33 випадки ГРЗ та 2 випадки грипу. Тож, як бачимо, епідемія таки згасає. Та й паніка вже пройшла і люди не біжать в лікарню при найменшому чханні. Хоча і в цьому є свій мінус. Бо ж якщо ран ... Читати далі»
Переглядів: 850 | Дата: 19.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Згорів двоповерховий будинок
Минулої суботи посеред білого дня, завиваючи сиренами, вулицями Дубна мчали пожежні автомобілі – у вогні палав двоповерховий будинок. За офіційною інформацією вогнем знищена приватна баня, у які знаходились сауна, парилка та інші приміщення. Завдано значних матеріальних збитків. Причини загоряння встановлюють компетентні органи. 

Як будинок «загубили»
Минулого тижня до міліції надійшла заява жительки м. Бровари Київської області Софії, 1941 р. н., про те, що посадові особи першої нотаріальної контори м. Дубно через неналежне виконання службових обов’язків допустили втрату договору та доручення купівлі-продажу на житловий будинок, що знаходиться  по вул. Садова, що в Дубні.

Наркомани розбуш ... Читати далі»
Переглядів: 877 | Дата: 19.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Не розминулись на Базарчику
Цього тижня на дубенських дорогах сталося кілька ДТП. Відкриває список аварія навпроти магазину «Базарчик», що по вул. Сурмичі у Дубні. У середу, 11 листопада, водій автомобіля «ЗАЗ» допустив зіткнення автомобілем «Фіат Дукато», яким керував дубенчанин Олег, 1984 р. н. На щастя, травмованих осіб не було, лише техніка отримала механічні пошкодження.
«ВАЗ» проти мопеда
Інша ДТП сталася вже наступного дня. Місце дії – вул. Грушевського, якраз навпроти ПМК-7. Учасники – «Ваз-21010» та мопед. Травми отримав лише мопед.
Від аварії постраждали матір з дочкою
Знову ж таки 12 листопада дорожньо-транспортна пригода сталася у с. Кривуха. Цього разу травмованими виявилися дві особи – жителька с. Повча Ольга, 1963 р. н., та її дочка Ірина, 1991 р. н. Обох було ... Читати далі»
Переглядів: 1037 | Дата: 19.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Днями на розгляд комітету Верховної ради з питань державного будівництва і місцевого самоврядування надійшов законопроект про Великий державний герб України, розроблений трьома народними депутатами: Ганною Герман (Партія регіонів), Оксаною Білозір («Наша Україна - Народна самооборона») і Катериною Ващук (блок Литвина). Але цей законопроект викликав критику з боку представників Українського геральдичного суспільства. Та й не тільки їх – не схвально відгукнулися про новий Герб і депутати Дубенської міської ради, які розглядали це питання на початку тижня на спеціальній депутатській комісії.
     Згідно нового законопроекту, Великим державним гербом України є зображення золотого тризубця, увінчаного хрестом. Справа і зліва від тризубця знаходяться колоси пшениці, іржі і ячменю. У нижній частині герба – зображення схрещених козацької шаблі і мушкета, покри ... Читати далі»
Переглядів: 784 | Дата: 19.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Ходять чутки, що Дубенський районний онкодиспансер доживає свої лічені дні. Він і так залишився чи не єдиний такого типу (районний) на Україні, всі інші подібні медзаклади або об’єднані, або приєднані до обласних. Тож питання про закриття нашого диспансеру – це лише питання часу. І час цей прийде тоді, коли добудують Рівненський обласний онкологічний диспансер. А це станеться орієнтовно на початку нового 2010 року.
     Та що ж буде на місці Дубенського онкодиспансеру? Поговорюють, що хоспіс – особлива лікарня для важкохворих людей, які буквально доживають свої лічені тижні.
     Але чи вигідно будувати такий медичний заклад у нашому місті? Бо ж усього на Дубенщині таких людей, які б могли стати пацієнтами хоспісу, 2-3, не більше. Возити ж хворих з інших регіонів навряд чи хтось буде. При цьому штат лікарні потрібно тримати чималенький.
 &n ... Читати далі»
Переглядів: 903 | Дата: 19.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Минулої неділі старшій медичній сестрі Дубенського онкологічного диспансеру Світлані Джус виповнилося 55 років. І весь колектив лікувального закладу зібрався, щоб привітати ювілярку.
     Бо ж 55 залишає по собі і невгамовну молодість і розважливу зрілість. Це безліч прожитих днів, наповнених радістю і смутком, щастям і жалем, життєвими мріями та здійсненними планами. Тому цього дня в онкодиспансері лунали теплі слова та приємні спогади, щира вдячність за працю та побажання ще протягом багатьох років трудитися на ниві медицини.
     Ще зовсім молодою, у 24 роки, відразу по закінченні медколеджу, прийшла Світлана Володимирівна працювати в Дубенський онкодиспансер медсестрою. І вже наступного року вона була призначена на посаду старшої медичної сестри.
     - Я виросла, виховалася і відшліфувалася в цьому колективі, – г ... Читати далі»
Переглядів: 761 | Дата: 19.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Говорять, що кожна людина сама створює собі таке життя, яке хоче. Так і рибалки дубенського клубу «Робінзон» самі собі організовують дозвілля. І не лише в тому плані, що просто йдуть та ловлять рибу на орендований ними став на Панталії. Бо ж для того, щоб її зловити, потрібно щоб вона ще й була у тому ставу.
Тому лише цієї осені «Робінзони» вже чотири рази запускали малька у водойму. Крайній раз – минулого вівторка. На членські внески членів клубу було закуплено 1 тонну коропа (в перемішку з білим амуром), за який заплатили 16 тис. грн., та 200 кілограм карася, вартість якого – 1200 грн.
Голова «Робінзону» Олег Гнатюк говорить, що рибу вони беруть в одного приватного підприємця, що має стави на Клинцях. І коли він буде спускати воду з водойм, дубенські рибалки планують купити в нього ще тонну малька. Тож наступного року ... Читати далі»
Переглядів: 889 | Дата: 19.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Минулого вівторка все українське студентство відзначало своє свято. Правда, відзначало – це дуже голосно сказано. Бо ж, у зв’язку із введенням карантину на грип, святкування Дня студента у багатьох містах було перенесена на інші дати.
А у Дубні традиційну «Студентську перлину» взагалі відмінили. Проте не варто засмучуватися, бо ж справжнє свято – не на сцені, а в душі.
Коли ж відбудеться міський чемпіонат КВН, який мав проходити у перших числах листопада, наразі не відомо. Та надіємося, що ми таки зможемо побачити гру дубенських веселих і кмітливих.
Переглядів: 818 | Дата: 19.11.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)


Copyright MyCorp © 2024