Форма входу

Календар новин

«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Четвер, 02.05.2024, 00:41
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Травень » 6 » Депутатський корпус поповнився
Депутатський корпус поповнився
10:31
Минулої п'ятниці відбулась сесія Дубенської міської ради. Спочатку уже традиційно міський голова Леонід Дудко привітав депутатів, які у міжсесійний період відсвяткували своє день народження. А далі голова міської територіальної комісії Дмитро Комар зачитав рішення у якому йдеться, що замість вибулих депутатів мають приступити до виконання депутатських обов'язків згідно з черговістю у списках від міської партії Регіонів А.Г. Чорнописький, а за списками міської організації ВО «Батьківщина» - О.С. Надольський. Відразу ж Андрій Чорнописький склав присягу на вірність громаді Дубна та приступив до виконання обов'язків депутата. Потім були депу-татські звернення та заяви. Так 24 депутати Дубенської міської ради звернулись до громади міста, у якому йдеться про неприпустимість продовження терміну пере-бування Чорноморського флоту Росії на території України. Правда, з цього приводу навіть не стави-лось це питання на голосування, мотивуючи таке рішення тим, що й так більшість депутатів висловили свою позицію.
А ще Надія Цибочкіна звернулась із заявою до голови про недопустимість відключення водогону від артезіанської свердловини, яка знаходиться на території колишнього військового містечка. Правда, з цього приводу повну відповідь депутату обіцяють надати до 14 травня, вивчивши ситуацію. Не обійшлось без дебатів щодо припинення роботи Дубенського міжрайонного онкодиспансеру. Депутат міської ради Петро Комісарук, який є його головним лікарем, проінформував своїх колег про нинішню ситуацію у медзакладі та спрогнозував його долю у разі відкриття хоспісу на базі диспансеру. Якщо відбудеться перепрофілювання, то великої надії на успішну роботу цього закладу мала, вважає Петро Романович. Тож депутати вирішили вивчити ситуацію, яка розгортається навколо онкодиспансеру, та прийняти відповідне звернення на ім'я керівників області.
Надалі депутати приймали рішення швидко, посилаючись на пропозиції профільних комісій. Правда, окремі земельні питання не були підтримані. А ось щодо земельної ділянки поблизу мосту через Ікву виникли дибати. Мовляв, велику ділянку хоче мати підприємство, яке колись планувало збудувати бензозаправну. Та депутати на це не доли згоди, хоча для тутешніх мешканців було придбано три квартири. Тож розгляд цього питання перенесли на наступну сесію, попередньо обговоривши із власниками про майбутню долю цієї частинки міста. Бо ж уже нині постає питання про розширення мосту через Ікву, про заміну міського водогону та інших комунікацій, які тут пролягають. Стає зрозумілим наскільки ця ділянка землі є важливою для міста. На завершення депутати прийняли рішення про проведення через тиждень, 7 травня, позачергової сесії.
Переглядів: 973 | Додав: zamok | Рейтинг: 4.0/1 |
Всього коментарів: 1
15.07.2012
1. Alice [Новина]
So that's the case? Quite a reveltaion that is.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024