Форма входу

Календар новин

«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Четвер, 02.05.2024, 23:54
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Вересень » 25 » Акція чистоти вже зробила перші кроки вулицями Дубна
Акція чистоти вже зробила перші кроки вулицями Дубна
12:06
Звісно, сміття на вулицях рідного міста обурює всіх – від малого і до великого. Шкода лише, що мало в кого справа доходить далі цього самого обурення. Та про них говорити не будемо, бо ж є у Дубні й такі люди, які дійсно турбуються про чистоту свого міста. Ці люди – ініціативна молодь – започаткували нещодавно акцію «Чисте місто – чисте сумління». І вже минулого вівторка можна було побачити їхні перші дії.
     - Ми вирішили розпочати прибирання з парку в районі Механічного заводу, – розповідає Вікторія Черняга, спеціаліст відділу екології Дубенської міської ради. – Ця територія насправді у дуже запущеному стані, тож роботою на сьогодні ми забезпечені.
     І вже з самого ранку у цьому сквері можна було побачити групу молодих людей, студентів Дубенського коледжу РДГУ, які також є учнями «Школи волонтерів» Дубенського центру СССДМ. Діти з допомогою працівників «Водоканалу», «Зеленого господарства», а також граблів і сокир очищали територію від сміття. Допомагати їм визвався й  приватний підприємець Ігор Злобін, який займався косінням вже засохлої трави в парку.
     Що ж спонукало молодь вийти на прибирання скверу? Розповідає Віка Ткачук, студентка Дубенського коледжу РДГУ:
     - Я дуже люблю чистоту. І мене просто обурюють люди, які не розуміють елементарного – сміття повинне бути лише у смітниках. Саме тому я допомагаю прибирати в цьому сквері, щоб своїми діями показати іншим приклад того, що потрібно жити у чистоті, у гармонії з природою. Крім того, я вважаю, що для того, щоб місто стало охайнішим, потрібно, перш за все, прищеплювати людям культуру чистоти, щоб вони не смітили на вулиці й кидали папірці лише в урни. З іншого боку, на вулицях також повинно стояти вдосталь смітників, щоб у людини не виникало бажання викинути папірець десь під парканом. Ми ж, у свою чергу, саме такими екологічними акціями, як ця, намагатимемося підтримати чистоту свого міста.
     Ну що ж, перші кроки до чистого міста зроблені. Будемо надіятися, що скоро вони обернуться справжнім маршем чистоти вулицями Дубна!
Олена КУТАСЕВИЧ

Переглядів: 832 | Додав: zamok | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024