Форма входу

Календар новин

«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Четвер, 02.05.2024, 11:40
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Листопад » 19 » 55 – це і молодість і зрілість
55 – це і молодість і зрілість
12:02
Минулої неділі старшій медичній сестрі Дубенського онкологічного диспансеру Світлані Джус виповнилося 55 років. І весь колектив лікувального закладу зібрався, щоб привітати ювілярку.
     Бо ж 55 залишає по собі і невгамовну молодість і розважливу зрілість. Це безліч прожитих днів, наповнених радістю і смутком, щастям і жалем, життєвими мріями та здійсненними планами. Тому цього дня в онкодиспансері лунали теплі слова та приємні спогади, щира вдячність за працю та побажання ще протягом багатьох років трудитися на ниві медицини.
     Ще зовсім молодою, у 24 роки, відразу по закінченні медколеджу, прийшла Світлана Володимирівна працювати в Дубенський онкодиспансер медсестрою. І вже наступного року вона була призначена на посаду старшої медичної сестри.
     - Я виросла, виховалася і відшліфувалася в цьому колективі, – говорить ювілярка. – І за це щиро дякую всім тим людям, які працювали зі мною. Без вас, без колективу, я тут ніхто.
     На роботі пані Світлану характеризують, як відповідальну, дисципліновану та справедливу співробітницю.     
     - Робота нашого закладу в основному залежить від адміністрації, – говорить головний лікар онкодиспансеру Петро Комісарук. – І роль старшої медичної сестри тут дуже й дуже велика. Бо ж саме вона відповідає за забезпечення нашої установи медичними засобами, спостерігає за процесом харчування, слідкує за санітарним станом, культурою та дисципліною в закладі. І з усім цим справляється.
     Крім того, Світлана Володимирівна дуже економна. Постійно слідкує за переліком медикаментів та вибирає серед них ті, які хоч на гривню, хоч на кілька копійок, а дешевші, ніж в інших постачальників. І така економія складає до 30 тисяч гривень на рік. Саме завдяки такій її роботі онкодиспансер придбав препарат ендоскопії на 20 тисяч гривень дешевше, ніж міська лікарня. Так само і з продуктами харчування – старша медсестра шукає не тільки де дешевше, а й де якісніше. І знову ж таки економить для медзакладу 15-20 тисяч гривень на рік. Цей перелік заслуг пані Світлани можна продовжувати й продовжувати.
     За роки праці старша медична сестра нікого з колег не залишила до себе байдужим – кому допомогла порадою чи добрим ділом, а до кого й сама звернулася по допомогу. Тож і вітали її представники всіх відділень медзакладу. І до цих привітань приєдналася грамота Рівненського управління охорони здоров’я за сумлінну та невтомну працю, а також грамота від адміністрації Дубенського онкодиспансеру та додаток-премія до неї у розмірі посадового окладу.
     Робота в онкологічному диспансері ой яка нелегка. Бо ж доводиться працювати у ситуації, коли на кожному кроці стикаєшся з людським горем. Тож бажаємо, щоб Світлана Володимирівна ще довгі роки виконувала свою непросту місію – допомагала людям у їх хворобі, у їх біді. 
    

Переглядів: 762 | Додав: zamok | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024