Форма входу

Календар новин

«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Неділя, 05.05.2024, 22:16
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Жовтень » 30 » 34-річний чоловік загинув у трансформаторній підстанції
34-річний чоловік загинув у трансформаторній підстанції
11:56
У Рівненській області на залізничному перегоні Рудня-Верба під час несанкціонованого відкриття трансформатора електричним струмом було смертельно травмовано 34-річного чоловіка. Як повідомили в управлінні з питань НС та ЦЗН Рівненської ОДА, інцидент стався 20 жовтня поблизу хутора Турки Дубенського району. Потерпілий 34-річний Сергій, житель с. Стовпець, від отриманих травм загинув на місці події до приїзду медиків.
    
     Щоб знайти гроші, пенсіонер викликав міліцію
     Минулого тижня дубенчанин Володимир, 1931 р. н., виявив пропажу коштів у сумі 2 тис. грн., про що відразу заявив у міліцію. Слідча група, яка приїхала на місце події, знайшла «вкрадені» гроші в тумбочці спальної кімнати, куди їх дідок поклав і забув.
    
     «Вкрадена» техніка містично знайшлася сама
     Минулого вівторка у міліцію поскаржився житель с. Мирогоща Михайло, 1932 р. н. Мовляв, невідомі особи викрали з його господарства січкарню, зварювальний апарат, кінний культиватор та плуг. Коли ж правоохоронці приїхали на виклик, виявили пропажу в гаражі господарства «потерпілого». Містика…
    
     У Мирогощі «ЗІЛ» з «Фордом» не розминулись
     У середу, 21 жовтня, у с. Мирогоща сталася ДТП. Проїжджаючи перехрестя, зіткнулися автомобілі «ЗІЛ-130» та «Форд транзит».  «ЗІЛу» то нічого, а от легковик отримав механічні пошкодження, тож його власник, дубенчанин Сергій, 1967 р. н., повідомив про інцидент міліцію. На щастя, обійшлося без травм.
    
     Як швагро продав будинок своячки
     Минулого тижня, у четвер, до міліції надійшла скарга жительки м. Ковель Світлани, 1969 р. н., у якій зазначалося, що 2 роки тому її швагро Анатолій з Луцька незаконно реалізував її будинок у м. Дубно, а виручені кошти у сумі 15 тис. доларів привласнив.
    
     Поляка обікрали на Дубенщині
     22 жовтня біля кафе «Енеїда», що в с. Зелений Гай, зазнав збитків громадянин Польщі – невідома особа викрала з його автомобіля «Сканія» 8 тис. грн. Відзначимо, що 29-річний Роберт, житель м. Мендіжек, віз на Київ медикаменти. І, без сумніву, ця зупинка в «Енеїді» запам’ятається йому надовго.
    
     Гроші взяв, а дах не зробив
     Ще у вересні минулого року житель с. Озеряни Віктор, 1972 р. н., пообіцяв відремонтувати дах 35-річному Віталію, жителю с. Опари, що на Львівщині. З цією метою підрядчику були видані 700 доларів США, але з того часу власник не бачив ні їх, ні відремонтованого даху. Тож довелося заявити у міліцію. 
    
     Син повіз автомобіль у ремонт, а батько заявив у міліцію
     Мабуть просто шок відчув минулої суботи житель с. Мирогоща Федір, 1957 р. н., який заглянув в гараж та не побачив там свого автомобіля «Опель-Вектра». Коли ж приїхала міліція, з’ясувалося, що машину «вкрав» 27-річний син господаря Тарас, який повіз її на ремонт, не попередивши батька.
    
     У неділю вкрали 2 мопеди
     25 жовтня до міліції надійшло дві заяви про крадіжку мопедів. Так один з них був поцуплений із прохідної Цукрового заводу, на якому працює власник двоколісного друга Дмитро, 1988 р. н., житель с. Дитиничі.  А інший – у жителя с. Плоска Руслана, 1986 р. н., який залишив мопед без нагляду на одній з вулиць Дубна.
    
     Невдалий обгін призвів до аварії
     У неділю, близько 12:30, водій автомобіля «ЗАЗ-110307» 31-річний Віталій з с. Молодаво, проїжджаючи с. Рачин, спробував обігнати «Пежо-Партнер» під керуванням 28-річного Романа з Рівного, в салоні автомобіля якого знаходилась 26-річна дубенчанка Алла. Обгін виявився невдалим, через що два автомобілі зіткнулися. Внаслідок цієї пригоди і Віталій, і Роман  отримали забійні рани голови, а техніка зазнала механічних пошкоджень.
    
     «УАЗ» збив велосипедиста
     Минулого понеділка до міліції надійшло повідомлення 49-річного Івана з с. Стовпець. Чоловік повідомив, що коли він проїжджав велосипедом вул. Шевченка у с. Верба, на нього здійснив наїзд автомобіль «УАЗ». На щастя, обійшлося без жертв.
    
     Дубенчанин перевозив 2 тонни незаконного металобрухту
     26 жовтня у с. Підлужжя було затримано автомобіль «ЗІЛ» під керуванням дубенчанина Миколи, 1984 р. н., який перевозив близько 2-х тонн металобрухту чорних металів без будь-яких документів на вантаж. Обставини встановлюються.
    
    

Переглядів: 847 | Додав: zamok | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024