Форма входу

Календар новин

«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Четвер, 02.05.2024, 12:02
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Травень » 7 » В аварії хлопцю відірвало ноги
В аварії хлопцю відірвало ноги
14:19
У суботу, 2 травня, по вул. Мирогощанська, що у Дубні, сталася жахлива ДТП. Двоє молодих дубенчан – 20-річний Володимир та 19-річний Олександр – потрапили в аварію. 
О четвертій годині ночі на автомобілі «ГАЗ-2705» хлопці їхали в напрямку з с. Рачин Дубенського району до перехрестя «Малого базарчика». Олександр, який був за кермом, не обрав безпечної швидкості руху, не справився з керуванням автомобіля та з’їхав на праве узбіччя, де врізався в електроопору міського електроосвітлення. Внаслідок цього Володимир, який знаходився на місці пасажира, отримав тілесні ушкодження у вигляді політравми – травматична ампутація обох гомілок та травматичний шок другого ступеня, з якими й був госпіталізований в реанімаційне відділення Дубенської міської лікарні. Автомобіль же зазнав механічних пошкоджень.

Мотузка забрала життя чоловіка
Минулого тижня, 28 квітня, в одній із сімей м. Дубна сталася трагедія. Мати знайшла свого 40-річного сина повішеним у прибудові біля хати. Коли ж вона ножем перерізала мотузку, на якій висіло тіло, життя у ньому вже не було. Причини, чому ж так сталося, бідолашна жінка знайти не може.

Дорожні працівники викопали кістки Великої Вітчизняної війни
Реконструекція дороги Київ-Чоп проходить активними темпами. Але й тут не обходиться без несподіванок. Так на початку минулого тижня працівниками фірми «Тодіні», які проводили ремонтні роботи в с. Тараканів Дубенського району, виявлено рештки людських кісток від захоронення періоду Великої Вітчизняної війни. Обставини цієї ситуації встановлюються.

М’ясокомбінат розбирають
Нещодавно до міськвідділу міліції надійшла заява голови правління ВАТ «Дубенський м’ясокомбінат» про те, що 29 квітня в м. Дубно по вул. Залізничній невідомі особи проводили демонтаж розбірних конструкцій на ВАТ «Дубенський м’ясокомбінат».

Дитина ледь не втопилася в смолі
Дитячі пустощі непередбачувані. І не рідко вони можуть призвести до трагічних наслідків. Так минулого тижня кілька хлопчаків бавилися поблизу заводу з просочування деревини. І їхню увагу привернула яма зі смолою, на перший погляд застиглою, тож діти й вирішили спробувати, чи зможуть вони по ній перебігти. Все б нічого, та 14-річний Микола, учень 7-го класу дубенської школи, так і шубовснув у ту яму по саму шию. Бо ж смола, як виявилося, лише зверху покрилася загуслою кіркою, всередині ж вона була рідкою. Так що витягувати хлопця приїжджала бригада МНС. На щастя, все обійшлося благополучно – хлопець отримав лише садна рук та плечей. Тож його відмили і відправили додому.

Підліток травмувався, заклепуючи металеву трубку з порохом

30 квітня в травматологічне відділення Дубенської центральної міської лікарні у стані середньої важкості госпіталізували жителя с. Мильча Дубенського району Миколу, 1993 р. н., з діагнозом відкриті переломи пальців та рвані рани лівої кисті. Хлопець отримав травми під час заклепування молотком металевої трубки з порохом.
Про це повідомили з прес-служби управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Рівненської ОДА.

Скутер не розминувся з авто
3 травня ДТП сталаяс вже у с. Злинець. Житель с. Здовбиця Микола, 1993 року народження, їхав на скутері, коли його підбив автомобіль. Внаслідок цього з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та забійна рана потилиці хлопця госпіталізували в травматологічне відділення Дубенської міської лікарні.

«Мітсубісі» з трьома жінками перекинувся в кювет
У понеділок, 4 травня, на автодорозі Київ-Чоп між селами Верба та Птича Дубенського району автомобіль «Мітсубісі-Аутлендер», за кермом якого була киянка Інга, 1986 р. н., інженер ВАТ «Укрнафта», перекинувся в кювет. Сталося це тому, що жінка не справилася з керуванням на повороті. Внаслідок ДТП водій не постраждала, як і її пасажирка-однолітка Олена, що також проживає у Києві. Зате в Дубенську міську лікарню була доставлена інша пасажирка – 25-річна Ірина, економіст київського банку «Форум». Потерпіла отримала тілесні ушкодження у вигляді забою м’яких тканин та саден лоба, лівого плеча й спини. Та після надання медичної допомоги її відпустили додому.


Переглядів: 1178 | Додав: zamok | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024