Форма входу

Календар новин

«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


П'ятниця, 19.04.2024, 00:18
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Травень » 07
У суботу, 2 травня, по вул. Мирогощанська, що у Дубні, сталася жахлива ДТП. Двоє молодих дубенчан – 20-річний Володимир та 19-річний Олександр – потрапили в аварію. 
О четвертій годині ночі на автомобілі «ГАЗ-2705» хлопці їхали в напрямку з с. Рачин Дубенського району до перехрестя «Малого базарчика». Олександр, який був за кермом, не обрав безпечної швидкості руху, не справився з керуванням автомобіля та з’їхав на праве узбіччя, де врізався в електроопору міського електроосвітлення. Внаслідок цього Володимир, який знаходився на місці пасажира, отримав тілесні ушкодження у вигляді політравми – травматична ампутація обох гомілок та травматичний шок другого ступеня, з якими й був госпіталізований в реанімаційне відділення Дубенської міської лікарні. Автомобіль же зазнав механічних пошкоджень.

Мотузка забрала життя чоловіка
Ми ... Читати далі»
Переглядів: 1176 | Дата: 07.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ), перші випадки захворювання на новий вид грипу – свинячий – було виявлено у людей 18 березня в районі мексиканської столиці. Проте серйозні занепокоєння почали з’являтися з 25 квітня, коли кілька міжнародних вірусологічних лабораторій повідомили, що спалах грипу в Мексиці викликаний різновидом вірусу H1N1, який являє собою комбінацію генів декількох вірусів, що циркулюють серед людей і тварин та дотепер не зустрічалися.
За досить короткий час рівень загрози пандемії «нового грипу» був підвищений до п'ятого за шестибальною шкалою. І, як заявила  генеральний директор ВООЗ Маргарет Чен, найближчим часом він може бути підвищений до максимального — шостого. Бо ж вже 4 травня офіційно підтверджено 1003 випадки захворювання людей свинячим грипом, з яких померли 27 чоловік: 26 — у Мексиці, один — у США. Летальні результати в ... Читати далі»
Переглядів: 886 | Дата: 07.05.2009 | Рейтинг: 3.0/1 | Коментарі (0)

Відділ у справах сім’ї та молоді Дубенської міської ради інформує, що Міжнародне громадське об’єднання «Рівненське земляцтво» оголошує конкурс творчих робіт «Наш край очима дітей».
На конкурс просимо надсилати:
-    оповідання,
-    вірші,
-    малюнки,
-    вироби із соломки, лози, дерев’яні статуетки,
-    вишивку,
-    фотографії.
Конкурсні роботи мають бути виготовлені дітьми до 16 років.
Роботи надсилати до 1 червня 2009 року на адресу: 04050, м. Київ, вул. Глибочицька, 33-37, офіс 411.
Кращі з них та розповіді про переможців будуть опубліковані на сторінках газети «Бурштиновий край».
Для переможців встановлені премії:
Перша премія – 5 тис. грн.
Друга премія – 3 тис. грн.
Третя премія – 2 тис. грн.
Дві премії по 1 (одній) тис. грн ... Читати далі»
Переглядів: 803 | Дата: 07.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Гігант молочної промисловості дубенський сиркомбінат у пошуках керівника. Нагадаємо, що незмінним багаторічним його директором був Олексій Козловський.
 Саме Олексію Андрійовичу довелось пережити буремні роки кінця минулого сторіччя, коли підприємство переходило з одних рук до інших. Нині навіть не здається, що у свій час тут не працювали цехи, а спеціалісти молочної промисловості вимушені були шукати підробіток де тільки доведеться. Тільки з приходом західної молочної компанії «КОМО» тут не лише відродили сироваріння, а й повністю замінили обладнання. Інвестиції склали понад 16 млн. євро.
Нині Олексій Андрійович перебуває у відпустці, а обов’язки директора ВАТ «Дубномолок» виконує Любомир Кушель. Можливо, керівництво компанії хоче використати досвід пана Козловського на дещо більших масштабах, а, можливо, все залишиться без змін.   

Переглядів: 914 | Дата: 07.05.2009 | Рейтинг: 4.0/1 | Коментарі (0)

Минулого тижня голова Дубна Леонід Дудко разом із мерами інших міст України побував в Австрії.
Ця поїздка була організована адміністрацією асоціації малих міст нашої держави. Під час перебування за кордоном голови мали змогу безпосередньо ознайомитись із веденням міської господарки за європейськими стандартами. Такий обмін досвідом є не тільки повчальним, а й корисним. Правда, порівнювати наші міста із австрійськими поки що недоречно.
 

Переглядів: 858 | Дата: 07.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)

Нестримно добігає кінця цей навчальний рік. І ось на носі вже випускні іспити та – зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО). Бо ж без нього нині у ВУЗ й не вступиш. Та є категорія дітей, для яких ЗНО донедавна було закрите – це підлітки, що перебувають у місцях позбавлення волі, зокрема, у Дубенській виховній колонії. Та цього року вони таки отримали змогу спробувати себе у всеукраїнському тестуванні.
-    Відповідно до протоколу спільного засідання керівництва управління Департаменту в Рівненській області та адміністрації нашої установи разом з представниками Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти прийнято рішення про те, що 4 наших вихованці,  які виявили бажання,  будуть цього року брати участь у ЗНО, – розповідає заступник начальника виховної колонії з соціально-виховної та психологічної роботи Олег Лакус. – І таке бажання вияви ... Читати далі»
Переглядів: 1486 | Дата: 07.05.2009 | Рейтинг: 5.0/2 | Коментарі (3)

На чемпіонаті Дубенщини з риболовлі медсестра міської поліклініки не відставала від чоловіків
Нарешті до нас прийшла справжня весняна погода. Тепленько, деревця розквітають пишним цвітом, сонечко розімліває. То чому ж не посидіти на березі річечки чи ставочка із вудочкою в руках?  Тим більше, якщо за це ще й приз здобути можна.
Тож наприкінці минулого місяця, 25 квітня, на Панталійському ставку Дубенський клуб рибалок «Робінзон» провів Відкритий чемпіонат Дубенщини із ловлі поплавковою вудочкою з берега. Участь у ньому взяли 24 рибалки не лише з нашого міста, а й з Рівного, Здолбунова, Луцька та Смиги.  Умови участі у змаганнях вкрай прості – одна вудка, один поплавок, один гачок та якомога більше улову.
Реєстрація на змагання розпочалася ні світ, ні зоря – о 6-ій ранку. І вже о 8:00 затяті рибалки приступили до справи. Рибка, як то кажуть, ловилася і велика, і ... Читати далі»
Переглядів: 920 | Дата: 07.05.2009 | Рейтинг: 4.0/1 | Коментарі (2)

Минулої неділі на міському стадіоні відбулись фінальні зустрічі на кубок «Золотий колос»  з футболу.
У цих змаганнях взяли участь 14 сільських колективів, а до фіналу зуміли пробитись 4 команди: ФК «Мирогоща», ФК «Підлужжя», ФК «Шепетин» та «Джокер» з Дубна. За перше місце боролись ФК «Підлужжя» та «Джокер». І цього разу сільська команда підтвердила свій клас, перемігши городян. Варто зазначити, що футбольна дружина стабільно виступає у різноманітних турнірах, не підводячи ні вболівальників, ні район.
 

Переглядів: 1741 | Дата: 07.05.2009 | Рейтинг: 5.0/3 | Коментарі (1)

Минулої неділі, 3 травня, у Плосківській сільраді Дубенського району відбулися позачергові вибори сільського голови. Попередній сільський голова, якого обрали у 2006 році, склав повноваження через стан свого здоров’я.
Новим Плосківським сільським головою став Сергій Женевський, якому ще не виповнилося 25 років. До свого обрання він працював директором відділу логістики ПП «Західекспотранс». Попри те, що він є членом ВО «Батьківщина», на вибори пішов самовисуванцем. Сергія Женевського підтримали 376 осіб, що взяли участь в голосуванні (36% від загальної кількості виборців). Про це повідомили з аналітично-інформаційного відділу Рівненської обласної ради.
Нагадаємо, що землі Плосківська сільської ради межують із містом Дубно та розташовані обабіч автодороги з Дубна на Кременець.

Переглядів: 865 | Дата: 07.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

29 квітня у м. Березне відбувся 13 відкритий обласний фестиваль власної дитячої поезії «Провесінь». По перемогу приїхали школярі з різних куточків Рівненщини. Але об’єктивне і вимогливе журі, у складі члена НСПУ Євгена Шморгуна, поетеси Надії Ярмолюк, директора Рівненської обласної бібліотеки для дітей Лариси Лісової, начальника відділу культури Березнівської РДА Миколи Семеновича та головного спеціаліста відділу культури Людмили Сущевської, все-таки мало відзначити призовими місцями найкращих.
Близько 120 учасників були поділені на три вікові категоріі: молодша (1-4 класи), середня (5-7 класи) та старша (8-11 класи). Окрему групу конкурсантів склали автори «Співаної поезії». Упродовж декількох годин школярі представляли свою творчість, а журі тим часом переглядало роботи кожного в письмовому вигляді. Після тривалої «словесної боротьби» перемогу здобули Каріна Тимофєєва, Ганна ... Читати далі»
Переглядів: 929 | Дата: 07.05.2009 | Рейтинг: 5.0/2 | Коментарі (0)


Copyright MyCorp © 2024