Форма входу

Календар новин

«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Субота, 27.04.2024, 20:26
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Квітень » 23 » Весняний призов
Весняний призов
11:31
    Весна поступово вступає у свої права. Так щемно пахнуть розквітлі абрикоси, так неповторно і гарно, багатообіцяюче простягається розбуджена земля, такі заклопотані  люди...
   А у військоматі – свої невідкладні завдання: розпочався весняний призов, і нова гвардія новообранців готова поповнити ряди cолдатів, бо завжди повинен хтось уміти захищати і це буяння весняної краси, і мирну працю на полях, і святкові зустрічі родин за столами, і пам’ять про минуле цієї землі, і її майбутнє.
   Юнаки, які зібралися у Дубенському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді були небагатослівні та спокійні. Військовий командир С. Канюка заспокоїв хлопців, розповівши їм всі нюанси військової служби і захисту прав призовників та покладені на них обов’язки, можливі ситуації і вміння з них виходити, адже це не секрет – найважчим буде період звикання до нових умов, суворої армійської дисципліни, розміреного розпорядку дня та підкорення своєї волі новим вимогам.
   Багато з юнаків – спортивно складені фігури, загартовані і витривалі, як і личить майбутнім захисникам Вітчизни. Але і їм хотілося почути материнські напутні слова на дорогу. І ці побажання – щирі, сердечні, теплі, - знайшлися в заступника міського голови О. Карп’юка, матері трьох синів, медичної сестри Л. Панчук, працівників Дубенського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Поетичне побажання висловила Л. Пшенична, а ще був проведений своєрідний урок мужності й патріотизму за мотивами переглянутого відеофільму “Слідами Тараса Бульби” (короткометражна стрічка режисера М. Величковського та місцевих кіноаматорів).
   Кожен з присутніх бажав юнакам швидкого повернення додому, в рідні краї, де можна сповна застосувати свої сили та проявити таланти.
Дубенський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Переглядів: 864 | Додав: zamok | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024