Форма входу

Календар новин

«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Середа, 24.04.2024, 23:00
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Червень » 3 » Футбол – всенародна гра
Футбол – всенародна гра
11:12
Футбольний сезон у розпалі. Нині чимало проводяться баталій на зелених полях різних вікових груп, де збирається тисячі вболівальників. Про це та інше піде розмова нашого кореспондента з головою ФСТ «Колос», головою федерації футболу Дубенського району Олександром КИРИЧЕНКОМ.
-Олександре Васильовичу, відомо що досягнення у будь-якому виді спорту починаються з дитячих змагань. А який нині маємо розвиток дитячого футболу на Дубенщині?
-Нещодавно у Клевані відбулися змагання з футболу у залік літніх молодіжних ігор Рівненщини, де також брала участь збірна Дубенського району, хлопчики 1992-1993 років народження. Наші юнаки обіграли команди з Острога з рахунком 3:0 та з Рівненського району 1:0 і вийшли у півфінальну частину змагань. А 26 травня у Рівному наша районна збірна з нічийним результатом провела зустріч з тамтешньою міською командою, проте поступилась ДЮСШ «Верес» з Рівного. У результаті чого наші хлопці посіли 5 місце серед 19 команд міст і районів Рівненщини. У цих змаганнях проявили справжні лідерські якості Богдан Дмитроца, Вадим Щирба з Верби, Святослав Левков, Назар Черепович з Шепетина, Анатолій Івчук, Павло Шелюк зі Смиги, Назар Зайчук з Берега, Роман Дем’ямчук з Варкович, Роман Горбалюк з Івання. А готували команду Анатолій Комягін та Олександр Левков.
А ще у нас діти беруть участь у юнацькій футбольній лізі області. Так об’єднана команда району переграла у Млинові місцевих футболістів з рахунком 4:0, а в Острожці зіграли внічию 3:3. 2 червня провели зустріч у Рівному з дитячим «Вересом». Наші юні футболісти виступають у турнірі «Шкіряний м’яч». Тож у Дубенському районі розвинений дитячий футбол.
- Нині на сільських стадіонах збирають багато болільників виступи дорослих команд…
- Варто зазначити, що 3 дорослих команди з Дубенського району беруть участь в обласному чемпіонаті це ФК «Сатиїв», ФК «Смига» та «Водник-Підлужжя». Саме тут успішно виступають хлопці з Підлужжя. Минулої неділі вони вдома переграли команду з Демидівки з рахунком 7:2. Досить успішно виступають у цьогорічному чемпіонаті і дві інші команди. Надіємось і на їх гарний фініш.
- Ось вже який рік поспіль у нас проходить чемпіонат району з футболу. Наскільки тут високий рівень наших команд?
- На першість Дубенського району цього літа виступають 12 сільських команд. Радує те, що рівень нашого футболу щорічно зростає. Тож на їхні матчі завжди збираються багато вболівальників, які завжди підтримують рідну команду.
До речі, у неділю об 11.00, пройде черговий тур чемпіонату району з футболу, у якому гратимуть команди: «Тараканів» -«Верба», «Студінка» - «Берег», «Плоска» - «Івання», «Шепетин» - «Княгинин», «Джокер»(Дубно)- «Рачин», «Мирогоща» - «Варковичі».
- Олександре Васильовичу, доводиться чути нарікання і на необ’єктивне суддівство, і на неспортивну поведінку…
- Займаємось підбором арбітрів. За обслуговування проведеного матчу їм оплачуємо. На жаль, трапляється на наших стадіонах і не спортивна поведінка. Тож за червону картку футболіст не тільки вилучається з поля, а й буде пропускати наступну гру. А за негідну поведінку болільників буде дискваліфіковувати на гру стадіон. Це дозволяє робити затверджені наші нормативні документи. Тож краще на футбольному полі змагатися у чесній спортивній боротьбі, а на трибунах щиро вболівати за свою команду.
На фото: росте гідна футбольна зміна.
Микола Мороз
Переглядів: 1836 | Додав: zamok | Рейтинг: 4.0/4 |
Всього коментарів: 1
30.07.2010
1. Газета UA Реклама google ad sense [Новина]
За даними на 28.08.2010 Черепович Назар Юрійович 1992 р.н . Визнаний хакером 4 класу .Реклама google adsense

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024