Форма входу

Календар новин

«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


П'ятниця, 29.03.2024, 12:13
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Квітень » 22 » «Файна Цукрайна» – чемпіон Дубенської шкільної ліги КВН
«Файна Цукрайна» – чемпіон Дубенської шкільної ліги КВН
11:58
У п’ятницю, 16 квітня, в районному Будинку культури відбувся чемпіонат Дубенської шкільної ліги «Базар по-дубенськи». Як не дивно, така ліга існує, при чому на досить високому рівні.
У грі брали участь 5 команд: «Діагнос» (НВК «школа – гімназія»), «Дай п’ять» (ЗОШ №5), «БЕМС» (ЗОШ №6), «Файна Цукрайна» (ЗОШ №7), «Статуї свободи» (Гімназія №2).
Боротьба була досить напруженою, і протягом гри команди йшли пліч-о-пліч. Регламентована 3-ма хвилинами візитка іноді перевалювала за 10 хвилин, але позитивна реакція залу не залишала журі можливості занизити за це бали, адже час «з’їдали» овації та сміх. В розминці команди продемонстрували впевнений рівень підготовки, відповіли на запитання від журі. Музичні домашні завдання іноді дозволяли нудьгувати. Прокинувся зал на цікавій і дійсно музичній «домашці» багатої голосами команди «Файна Цукрайна». Найбільшими оплесками зал нагородив відеоконкурс усіх команд.
Команди показали, що дійсно є найкращими, найкмітливішими та веселими. Жарти викликали живу та бурхливу реакцію залу, артистизм і співучість учасників зривали град овацій. Журі було досить складно визначити переможця, і все ж кращою було названо команду, що вже втретє показувала на КВНівській сцені майстерність та супер-клас і втретє виборола I місце – це команда «Файна Цукрайна». Друге місце виборола команда «Дай п’ять», а почесне третє місце здобула команда «Бімс».
Заступник міського голови Олександр Карп`юк привітав команди з гарною грою, а чемпіона – з перемогою. Він зауважив, що незважаючи на непростий сьогоднішній час, завдяки спонсорській допомозі кожна з команд, що брали участь в цьогорічних іграх КВНу, отримала призи.
Висновок може бути один – якщо така гра збирає повний зал бажаючих посміятися, то це значить, що КВНівська шкільна ліга повинна і надалі відбуватися у Дубні.
Гра Дубенської шкільної ліги проходила за сприяння меценатів Ю. В. Іващенка, пп А. В. Шаламая, магазину «Цифровий світ», КП «Ринок», ринок «Козацький». Тому дякуємо спонсорам за те, що молоді, кмітливі і винахідливі дубенчани не залишилися без призів та подарунків. Чекаємо наступної зустрічі. Так тримати.
Переглядів: 908 | Додав: zamok | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024