Форма входу

Календар новин

«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзі сайту


Наше опитування

Переводчик онлайн


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Четвер, 18.04.2024, 07:50
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Червень » 24 » День медичного працівника по-дубенськи
День медичного працівника по-дубенськи
10:46
День медичного працівника -
Це, справді, свято всенародне.
На честь людей, в чиїх руках
Священне діло, благородне.

Щорічно в третю неділю червня громадськість відзначає День медичного працівника. У цей день представникам найгуманнішої професії шлють вітання всі, хто хоч раз звертався до них за допомогою.
Не залишилися осторонь святкування Дня медичного працівника і дубенські лікарі, які зібралися минулої п’ятниці у районному Будинку культури.
Святкові заходи розпочалися ще у холі. Саме там можна було побачити витвори декоративного та ужиткового мистецтва, зроблені нашими медиками. Подивившись на прекрасні ручні роботи, можна з впевненістю сказати, що їхні руки вміють не лише лікувати, а й малювати, плести та вишивати не гірше ніж професіонали.
Того дня зал Будинку культури був заповнений. Сюди прийшли представники міської та районної влади, друзі, рідні та просто вдячні пацієнти послідовників Гіппократа, а також самі винуватці свята. Багато теплих слів лунало на адресу працівників охорони здоров’я. З вітальним словом до присутніх звернулися міський голова Леонід Дудко, перший заступник голови Дубенської районної державної адміністрації Микола Гузь, заступник голови Дубенської районної адміністрації Борис Голова, керуючий справами районної ради Тарас Щур, виконуюча обов’язки начальника відділу охорони здоров`я районної державної адміністрації Людмила Миханюк, головний лікар міськрайонного територіального медичного об’єднання Микола Кружайло, голова профспілкової організації працівників охорони здоров`я Дубенщини Віра Захарова, директор Дубенського медичного коледжу Надія Венгрин.
Не обійшлося на святі і без відзначення кращих лікарів, медичних сестер та санітарів. Медики Дубенщини за високу професійну майстерність, вірність клятві Гіппократа та лікарську відданість, були нагороджені грамотами та відзнаками Міністерства охорони здоров`я, грамотами обласної організації профспілки, а також грамотами Дубенської міської ради та Дубенської райдержадміністрації.
Прекрасний святковий концерт для медичних працівників організували працівники Будинку культури. Лунали пісні у виконанні Віри Семенчук, Олени Гамери, тріо «Кришталева вода». Порадувала душевним співом Галина Мосійчук, яка виконала пісню «Ой, мій лікарю» написану для неї Любою Пшеничною. Справжню хореографічну майстерність продемонстрували танцювальні колективи районного Будинку культури.
Та на цьому свято не завершилося. На початку свята журі було доручено провести конкурс серед представлених авторських робіт медиків та визначити кращих. І ось переможців конкурсу було оголошено. Так, третє призове місце посів колектив Дубенської міської станції швидкої медичної допомоги. Друге місце вибороли представники Дубенської міської лікарні. Ну а найвище перше місце журі одностайно віддали умільцям лікарні матері та дитини. Усі переможці конкурсу отримали грошові винагороди.
Ось так, у атмосфері щастя і радості відбулося святкування Дня медичного працівника. Шкода, що про таких важливих для кожного з нас людей у білих халатах згадують лише раз у рік. Бо ж праця їхня – це запорука нашого здоров`я.
Мирослава Федун
Переглядів: 1408 | Додав: zamok | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
11.09.2012
1. Matilde [Новина]
Brilliance for free; your parents must be a sweetheart and a cierftied genius.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024